Svært slank LED-TV med Full HD

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40pft630_12/40pft630_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Svært slank LED-TV med Full HD

  Svært slank LED-TV med Full HD

  Full HD-TV-en i 6300-serien med Perfect Pixel HD leverer en jevn kvalitet og har skarp og klar bildekvalitet for levende og naturtro bilder. Med ekte materialer, slanke linjer og unike funksjoner som Ambilight er også selve TV-en vakker å se på. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

6000 series Svært slank LED-TV med Full HD

102 cm (40"), Full HD LED-TV, DVB-T/T2/C 40PFT630/12 Finn lignende produkter

Svært slank LED-TV med Full HD

Med tosidig Ambilight

 • Ambilight vil endre måten du ser TV på for alltid

  Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke velge en TV som er varm og innbydende også? Philips' unike Ambilight-teknologi gjør skjermen mye bredere – og seeropplevelsen mer oppslukende – ved å utstråle en ekstra bred glød fra to sider av TV-skjermen på veggen rundt. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og bringer med seg en mer spennende, intens og altoppslukende seeropplevelse.

 • Natural Motion for jevne og skarpe bilder i bevegelse

  Du elsker filmer, men krever det beste bildet som er tilgjengelig. Natural Motion er en teknologi for bevegelsesforbedring som fjerner flimmer og gir et jevnt bevegelig bilde. Filmer spilles inn i en begrenset bildehastighet på 24 rammer per sekund, noe som resulterer i flimmer. Natural Motion fordobler antallet rammer til 50 bevegelsesendringer per sekund. Dette fjerner flimmer, slik at bildet blir jevnt og skarpere.

 • Micro Dimming optimaliserer kontrasten på TVen

  Micro Dimming optimaliserer kontrasten på TVen

  Takket være spesialprogramvaren som analyserer bildet i 6400 forskjellige soner og justerer det tilsvarende, får du utrolig kontrast og bildekvalitet som gir en svært virkelighetsnær bildeopplevelse.

 • Moderne design passer til dagens interiør

  Design med et moderne utseende for å stå i stil med innredningen din. Fordi TV-en skal se like vakker ut når den er slått av som den er når den er slått på.

 • Vinklet midtstativ som spiller på geometri

  Vi valgte en sofistikert høyglanset overflate i sølv på det vinklede midtstativet, og la til en svært slank, vinklet hals for å skape en TV-design som passer rett inn i moderne interiør.

 • Perfect Pixel HD – vår prisvinnende motor for bildekvalitet

  Vi bygger på den prisvinnende arven og har hevet HD-bildekvalitet til et helt nytt nivå. Philips' Perfect Pixel HD Engine leverer jevne, knivskarpe bilder. Du kan nyte synet av hver detalj, fra rikere og mer levende farger og naturlige hudtoner til dypere svart og lysere hvitt.

 • Super Resolution skaper et bedre bilde – sone for sone

  Super Resolution forbedrer skarphet og detaljer i bildet totalt sett … sone for sone. I tillegg til hele bildets avanserte forbedringer blir alle detaljer og farger analysert. Sluttresultatet er et levende, naturlig og naturtro bilde.

Se alle spesifikasjoner
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i