Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Bli en del av handlingen

  Få tilgang til en verden av innhold med 3D Smart LED-TVen 40PFL8007 fra Philips. Gled deg over de endeløse mulighetene til Smart TV Premium, Skype™ på TVen med det medfølgende kameraet og den unike fjernkontrollen med integrert tastatur og peker*. Se alle fordeler

 • Bli en del av handlingen

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Bli en del av handlingen

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

8000 series Smart LED-TV

102 cm (40"), 3D Max, DVB-T2/C 40PFL8007T/12 Finn lignende produkter

Bli en del av handlingen

Gled deg over Full HD 3D og Smart TV med Ambilight

 • Integrert Wi-Fi slik at du kan bruke Smart TV trådløst

  Med integrert Wi-Fi i Philips-TVen får du tilgang til en hel verden med innhold med Smart TV trådløst hjemme.

 • Ambilight Spectra XL, en ny Ambilight for en enda mer oppslukende opplevelse

  Utvid seeropplevelsen med Ambilight Spectra XL. Denne patenterte Philips-teknologien forstørrer skjermen mer enn før ved å projisere en lysglød fra baksiden av TV-skjermen på veggen rundt. Ambilight tilpasser fargen og lysstyrken automatisk slik at det passer til bildet på TVen. Veggtilpasningsfunksjonen gjør at fargen på lyset alltid passer til bildet, uansett hvilken farge det er på veggen.

 • Full HDTV og Perfect Pixel HD-motor for uslåelig klarhet

  Opplev uslåelig skarphet og klarhet med Perfect Pixel HD-motor. Hver piksel i bildet forbedres til å passe bedre til pikslene rundt. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, suveren kontrast og jevne og naturlige bevegelser. Rene og knivskarpe bilder gjennom sporing og reduksjon av bildeartefakter og støy i alle innholdskilder. Full HD-skjermen med 1920 x 1080 piksler gir flotte bilder uten flimring og med suveren lysstyrke.

 • En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  Lei filmer direkte på TVen fra videobutikker på Internett, se på reprise-TV fra favorittkanalene og gled deg over et stort utvalg av apper online med Net TV. Du kan også surfe på Internett.

 • Kontroller TVen med smarttelefonen, nettbrettet eller tastaturet

  Kontroller TVen med smarttelefonen, nettbrettet eller tastaturet

  Kontroller TVen på en enkel og praktisk måte. Du trenger bare å koble til et trådløst tastatur eller bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å betjene Smart-TVen.

 • Finn, planlegg, ta opp* og stopp TV midlertidig

  Finn, planlegg, ta opp* og stopp TV midlertidig

  Ta opp direkte digital-TV på en USB-enhet som er koblet til TVen fra Philips, eller stopp innhold midlertidig når du vil ha en pause, og fortsett å se når du vil. Bruk den elektroniske programguiden til å finne favorittprogrammene dine, og planlegg ønskede opptak på en enkel måte. Nå kan du planlegge TV-tittingen rundt hverdagen din.

 • Se på TV hvor du vil hjemme med Wi-Fi Smart Screen*

  Se på TV hvor du vil hjemme med Wi-Fi Smart Screen*

  Med Wi-Fi Smart Screen* trenger du ikke lenger å være bundet til sofaen, men du kan se på digitale TV-sendinger hvor du vil i hjemmet. Du trenger bare å laste ned Philips MyRemote-appen og overføre programmet fra TVen til iPad-en for å fortsette å se på det der. Du kan også overføre bilder, videoer og musikk fra smartenhetene til TV-skjermen. Dette innebærer at du får stor frihet til å velge hvordan seeropplevelsen skal være.

 • Foreta tale- og videobaserte anrop med Skype™ på TVen

  Foreta tale- og videobaserte anrop med Skype™ på TVen

  Gi samtalene en ekstra dimensjon, og del opplevelser med venner og familie, uansett hvor de er. Med Skype™ på TVen kan du foreta tale- og videosamtaler fra stuen. Du bare kobler det medfølgende Philips TV-kameraet (PTA317/00) til TVen, så kan du nyte utmerket video- og lydkvalitet mens du sitter i sofaen.

 • 3D Max Clarity 700 for en flott Full HD 3D-opplevelse

  3D Max Clarity 700 for en flott Full HD 3D-opplevelse

  Gled deg over flott Full HD 3D-klarhet på Philips-TVen. Ved hjelp av aktiv 3D-teknologi gir 3D Max Clarity 700 en uovertruffen 3D-opplevelse med høy oppløsning og perfekt bevegelsesskarphet. Du kan til og med konvertere alt slags 2D-innhold til levende og perfekt 3D.

 • Nyt alt slags 2D-innhold i perfekt 3D bare ved å trykke på en knapp

  Nyt alt slags 2D-innhold i perfekt 3D bare ved å trykke på en knapp

  Se hele filmsamlingen din i levende og perfekt 3D – også gamle klassikere i svart-hvitt. Philips tilbyr konvertering med høy kvalitet i sanntid av alt slags 2D-innhold bare ved å trykke på en knapp. Det sørges for at teksting vises med en konstant dybde, og at feil, som at bakgrunnen vises i forgrunnen, unngås.

 • Unik justering av 3D-dybde for å se 3D slik du vil

  Unik justering av 3D-dybde for å se 3D slik du vil

  Alle oppfatter 3D ulikt. Derfor vil Philips gi deg muligheten til å tilpasse 3D-dybden slik du ønsker. Den unike justeringen av 3D-dybden innebærer at du kan velge den bildedybden som passer best til innholdet på skjermen og til dine egne ønsker. Dette gjør også at det blir mer behagelig for øynene. Nå kan du nyte 3D-opplevelsen til fulle.

 • Unik spillmodus for fullskjermspilling for to spillere for 2D-spill

  Unik spillmodus for fullskjermspilling for to spillere for 2D-spill

  Med 3D-briller fra Philips kan to spillere få den ultimate spillopplevelsen på full skjerm på TVen. I 2D-spill for to spillere får vanligvis hver av spillerne bare halve skjermen å boltre seg på. Med 3D-teknologi kan hver spiller nyte spillet i 2D i fullskjermmodus samtidig, og alt du trenger å gjøre for å velge dette, er å klikke på en knapp på brillene.

 • 800 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  800 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  800 Hz Perfect Motion Rate (PMR) gir ekstremt skarpe bevegelser for enda klarere og mer levende bilder i raske actionfilmer. Philips' nye PMR-standard viser den kombinerte visuelle effekten av den raskeste paneloppdateringen, Perfect Natural Motion og en unik behandlingsformel, slik at du får enestående skarpe bevegelser.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • Pekefunksjonalitet med fjernkontroll blir tilgjengelig via programvareoppdateringen fra høsten 2012
 • Net TV: Gå til www.philips.com/smarttv for å finne tjenestene som tilbys i landet ditt.
 • Wi-Fi Smart Screen blir tilgjengelig via programvareoppdatering fra høsten 2012
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2.
 • USB-opptak gjelder kun for digitale kanaler (land- og kanalspesifikke restriksjoner kan være gjeldende), ikke på analoge sendinger eller eksterne innganger. Opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse av kringkasting (CI+).
 • I nordiske land har TVen begrenset støtte for teksting mens du tar opp TV-programmer.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i