Ikke tilordnet

Aurea

Profesjonell LCD-TV

  Aurea

  Profesjonell LCD-TV

  En virkelig unik seeropplevelse for gjestene

  Gi gjestene dine en virkelig unik seeropplevelse med Philips Aurea hotell-TVen. Den interaktive TVen viser en myk aura av lys som passer til fargene på skjermen, som gir en helt ny atmosfære i hotellrommet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Profesjonell LCD-TV

40" Signature, LED, DVB-T/C MPEG4* 40HFL9561A/10 Finn lignende produkter

En virkelig unik seeropplevelse for gjestene

Philips Aurea hotell-TV med HD

 • 100 Hz Clear LCD for ekstremt skarpe bevegelser (3 ms)

  100 Hz Clear LCD for ekstremt skarpe bevegelser (3 ms)

  100 Hz Clear LCD gir ekstremt skarpe bevegelser for klare og levende bilder selv ved raske bevegelser på skjermen. Den doble bildefrekvensinnsettingen (Double Frame Rate Insertion) bruker en høy 100 Hz oppdateringshastighet. Det gjør gjengivelsen av bevegelsene dobbelt så skarp som vanlig LCD. Resultatet er en svartid på 3 millisekunder (målt i oppfattet BEW (Perceived Blur-Edge-Width)). Denne unike Philips-teknologien tar bevegelsesskarphet på LCD-skjermer til nye høyder.

 • MPEG4 HDTV-mottak via DVB-T- og DVB-C-tuner med CI+*

  Med HDTV kan du se på TV med best mulig lyd- og bildekvalitet, uten noen ekstra set-top-boks. Takket være den innebygde tuneren som støtter DVB-bakkesignaler og DVB-kabelsignaler for både MPEG-2- og MPEG-4-formatet, kan du motta TV-programmer i høydefinisjon og med enestående kvalitet. I tillegg får du førsteklasses høydefinisjonsinnhold direkte på TVen med Common Interface Plus (CI+).

 • Velkomstmelding på skjermen

  En velkomstmelding vises hver gang TVen slås på.

 • Ambilight Spectra med Active Glass Frame og sensorisk aura

  Den sensoriske auraen til Ambilight Spectra utvider lyset og atmosfæren i bildet sømløst ut av skjermen. Du føler deg fullstendig oppslukt i bildene, og det tilfører en magisk dimensjon til seeropplevelsen. Aurea har en utforming av høy kvalitet med et unikt kant-til-kant-frontsnitt laget av et enkelt stykke krystallinsk glass. Active Frame forvandles fra å være en stilig designgjenstand til å bli en levende sensasjon av farger og lys. Mer enn 250 effekt-LEDer skaper en myk, flerfarget aura som sømløst omslutter skjermen direkte og flyter over på veggen.

 • Full HD LCD-skjerm 1920 x 1080p

  Denne skjermen har en oppløsning som kalles Full HD. Med avansert LCD-skjermteknologi har skjermen en høydefinisjons widescreen-oppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen som HD-kringkasting kan overføre. Den gir best mulig bildekvalitet fra alle formater av HD-innsignaler. Den gir flotte Progressive Scan-bilder uten flimring og med optimal lysstyrke og suverene farger. Det levende og skarpe bildet gir gjestene en bedre seeropplevelse.

 • Fjernkontroll for hoteller som er enkel å bruke

  Denne TVen leveres med en stilig fjernkontroll som er spesiallaget for hotellbruk. Gjestene får en brukervennlig opplevelse siden bare de viktigste knappene og funksjonene er med. I tillegg har den funksjoner som kontroll av lavt batterinivå og tyverisikre batterianordninger som bidrar til effektiv bruk på hoteller.

 • Én samlet kanalliste for analoge og digitale kanaler

  Én integrert kanalliste for digitale og analoge kanaler. Dermed kan gjesten veksle sømløst mellom analoge og digitale kanaler.

 • Kompatibel med set-top-boks

  Denne hotell-TVen kan kobles til en set-top-boks med scart-tilkobling og Serial Express Lite-protokollen.

 • Låse installasjonsmenyen

  Forhindrer uautorisert tilgang til installerings- og konfigureringsinnstillinger. Det sikrer maksimal nytte for gjestene, og du unngår unødvendige omprogrammeringskostnader.

 • USB-kloning av alle innstillinger for hurtiginstallasjon

  Gir deg muligheten til enkelt å kopiere alle programmerings- og kanalprogrammeringsinnstillinger fra én TV til andre TVer på under et minutt. Funksjonen sikrer enhetlighet mellom TVene og reduserer installasjonstid og -kostnader betydelig.

 • Øko-vennlig design og flammesikkert kabinett

  Bærekraft er en viktig del av Philips' forretningsvirksomhet. Philips' TVer er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning. Philips' TVer har også et spesielt kabinett i et flammesikkert materiale. Uavhengige tester som er utført av brannvesenet, har vist at der TVer noen ganger kan intensivere branner forårsaket av eksterne kilder, bidrar ikke Philips' TVer til spredning av brann.

Se alle spesifikasjoner
 • Ta kontakt med din Philips-forhandler for mer informasjon om land som bruker DVB-T.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i