1
TV

widescreen flat-TV

    -{discount-percentage}%

    widescreen flat-TV

    Forbedre seeropplevelsen

    Den nyeste LCD-teknologien gir knivskarpe bilder og fantastiske farger for enda bedre TV-opplevelser i ditt hjemmeunderholdningsoppsett. Se alle fordeler

    Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Forbedre seeropplevelsen

Den nyeste LCD-teknologien gir knivskarpe bilder og fantastiske farger for enda bedre TV-opplevelser i ditt hjemmeunderholdningsoppsett. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

widescreen flat-TV

37", LCD, HD-klargjort 37PF5321/12 Finn lignende produkter

Forbedre seeropplevelsen

med Digital Crystal Clear

HD-klargjort for visning av HDTV-signaler av beste kvalitet

HD-klargjort for visning av HDTV-signaler av beste kvalitet

Se bildene i ypperlig kvalitet fra et ekte HDTV-signal, og se HD-kilder som HDTV-kringkasting, Blu-ray DVD eller HDVD. HD-ready (HD-klargjort) er et beskyttet merke som gir bedre bildekvalitet enn Progressive Scan. Det er i overensstemmelse med strenge standarder som er vedtatt av EICTA for å gi en HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet til et HDTV-signal. Det har en universell tilkobling til både analog YPbPr og ukomprimert digital DVI- eller HDMI-tilkobling som støtter HDCP. Det kan vise 720p- og 1080i-signaler ved 50 og 60 Hz.

HD LCD WXGA-skjerm, med en oppløsning på 1366 x 768p

Denne WXGA-skjermen med avansert LCD-skjermteknologi har en widescreen HD-oppløsning på 1366 x 768p. Den gir flotte Progressive Scan-bilder uten flimring med optimal lysstyrke og suverene farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en større seeropplevelse.

Digital Crystal Clear gir like klare bilder som på kino

Digital Crystal Clear er en pakke med nyskapende bildefunksjoner som justerer og optimerer bildekvaliteten digitalt for optimal kontrast, farge og skarphet. Digital Crystal Clear gir like klare bilder som på kino.

Dynamisk kontrastforbedring gir ekte, svarte detaljer

Du vil ha en LCD-flatskjerm med høyest mulig kontrast, levende bilder og en bred visningsvinkel. Philips dynamisk kontrastforbedring bruker videobehandling og unik teknologi for demping av bakbelysning. Det sørger for dype og ekte svarte nivåer med flere detaljer. Dempingen av bakbelysningen øker kontrasten opptil 5 ganger*, samtidig forbedres også visningsvinkelen. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger, (* faktor mellom 2 og 5, avhengig av skjermtype og bildeinnhold).

3D-kamfilter skiller farger for å skape et knivskarpt bilde

3D-kamfilteret skiller lysstyrke- og fargesignalene bedre i 3D-området for å fjerne fargeoverføring, kryssluminans og "dot crawl"-forvrengning. Alt dette forstyrrer seeropplevelsen. Det digitale 3D-kamfilteret utfører feltvise sammenligninger i TV-bildet for å kunne skille fargen fra svart/hvitt-informasjonen og fjerne både vannrette og loddrette hengende punkter og "dot crawl". Dermed får du et knivskarpt bilde.

Virtual Dolby Surround for en kinolignende lydopplevelse

Virtual Dolby Surround er en behandlingsteknologi for å forbedre surround-lydeffekter. Den produserer en sensasjon av Dolby Pro Logic uten at det er nødvendig med ekstra bakhøyttalere. Du blir totalt oppslukt av TV-opplevelsen.

Kompakt og tynn utforming som passer i alle rom

Denne utformingen understreker en slank, kompakt stil som sparer plass og passer inn overalt.

Forvandle TV-skjermen til en mosaikk av ulike kanaler

Flere bilde-i-bilde-modi gir deg mulighet til å se to videokilder samtidig enten bilde-i-bilde, ved siden av hverandre eller i en mosaikkvisning av stillbilder.

HDMI-inngang for heldigital høydefinisjon i én kabel

HDMI skaper en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konvertering til analoge signaler får du et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimringen og gir et klarere bilde. HDMI kommuniserer den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten på en intelligent måte. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men inkluderer digital lyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i