1
TV

Slank LED-TV

  -{discount-percentage}%
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32pht4200_12/32pht4200_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Slank LED-TV

  Slank LED-TV

  Riktig TV både nå og for morgendagen: den slanke LED-TV-en i 4200-serien fra Philips med Digital Crystal Clear. Opplev levende bilder, klar lyd og alle funksjonene du trenger, som ekstra USB- og HDMI-porter, til å se på TV hjemme. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Slank LED-TV

Riktig TV både nå og for morgendagen: den slanke LED-TV-en i 4200-serien fra Philips med Digital Crystal Clear. Opplev levende bilder, klar lyd og alle funksjonene du trenger, som ekstra USB- og HDMI-porter, til å se på TV hjemme. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

4000 series Slank LED-TV

80 cm (32"), LED-TV, DVB-T/T2/C 32PHT4200/12 Finn lignende produkter

Slank LED-TV

Med Digital Crystal Clear

 • 100 Hz PMR for skarpe bilder i bevegelse

  100 Hz PMR for skarpe bilder i bevegelse

  Perfect Motion Rate kombinerer skjermteknologi fra Philips med avansert videobehandlingsteknikk for å forbedre kvaliteten i hver bilderamme. Uansett om du liker spill, intense sportsopplevelser eller actionfilmer, kan du glede deg over det ultimate innen skarpe og jevne bilder i bevegelse.

 • USB for multimedieavspilling

  USB for multimedieavspilling

  Del moroa. Koble USB-minnepinnen, det digitale kameraet, MP3-spilleren eller andre multimedieenheter til USB-porten på TVen slik at du kan nyte bilder, videoer og musikk med den brukervennlige innholdsleseren på skjermen.

 • Utrolig smal ramme gir deg mer bilde å være glad i

  Tradisjonelle TVer har en ramme som går rundt TVen som en bilderamme. Den svært smale rammen vår er moderne og tynn, så du har mer bilde å nyte.

 • Vårt nye åpne stativ skaper en lett, flytende effekt

  En TV med moderne, raffinerte linjer fortjener et stativ som løfter den opp og gjør den til noe utenom det vanlige. Det er derfor designerne hos Philips TV skapte dette unike, åpne stativet som passer vakkert inn i interiøret.

 • Digital Crystal Clear: presisjon du vil dele

  For naturlige bilder fra hvilken som helst kilde har Philips skapt Digital Crystal Clear. Fordi enten du koser deg med favorittsåpeserien din, ser på nyhetene eller har venner på besøk for å se på en video, vil du nyte alt med optimal kontrast, farge og skarphet.

 • To HDMI-innganger og EasyLink for integrert tilkobling

  Unngå kabelrot med én HDMI-kabel som fører både bilde- og lydsignaler fra enhetene til TV-en din. HDMI bruker ukomprimerte signaler. Det sikrer at du får den beste kvaliteten fra kilden til skjermen. Kombinert med Philips EasyLink gjør dette at du bare trenger én fjernkontroll til å utføre de fleste operasjonene på TV-en, DVD-spilleren, Blu-ray-spilleren, set-top-boksen eller hjemmekinoanlegget.

Se alle spesifikasjoner
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TV-en for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TV-en brukes.
 • TV-en støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i