1
TV

LCD-TV

  LCD-TV

  Lys opp opplevelsen.

  Fordyp deg i en fengslende Ambilight-opplevelse. Denne HD-klare flat-TVen med Pixel Plus 3HD-motor kombinerer HD Natural Motion, spennende usynlig lydkilde og Ambilight. Den vil lyse opp opplevelsen i mange år fremover. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lys opp opplevelsen.

 • Ambilight forbedrer seeropplevelsen med omgivelseslys

  Ambilight forbedrer seeropplevelsen med omgivelseslys

  Ambilight er et imponerende tilskudd til den generelle opplevelsen ved at det produserer omgivelseslys som passer til fargene og lysintensiteten på skjermbildet. Det gir seeropplevelsen en ny dimensjon, slik at du kan leve deg inn i innholdet du ser på. Det skaper stemning, stimulerer til en mer avslappet seeropplevelse og forbedrer oppfatningen av bildedetaljer, kontrast og farge. Ambilight tilpasser fargene automatisk og uavhengig i henhold til innholdet som endrer seg på skjermen.

 • HD Natural Motion for svært jevne bevegelser i Full HD-filmer

  HD Natural Motion for svært jevne bevegelser i Full HD-filmer

  Philips utviklet HD Natural Motion for å fjerne flimmereffekter som vises på levende bilder. HD Natural Motion beregner bevegelsen i bildet og korrigerer flimmerbevegelser både i kringkastingsmateriale og innspilt filmmateriale (f.eks. DVD og Blu-ray-plate). Resultatet er jevn bevegelsesgjengivelse og enestående skarphet som bringer seeropplevelsen til et høyere nivå. HD Natural Motion fjerner flimmer fra SD- og HD-bilder, inkludert 1080p, og gir en bevegelsesopplevelse som overgår kinoen.

 • Vis bilder og spill av musikk via USB

  Vis bilder og spill av musikk via USB

  USB-kontakten gir deg tilgang til JPEG-bilder og MP3-musikk fra de fleste USB-enheter (USB-minneklasseenhet). Sett USB-enheten inn i sporet på siden av TVen og åpne bilder eller musikkfiler ved hjelp av den enkle innholdsviseren på skjermen. Du kan enkelt vise og dele bilder og musikk.

 • EasyLink: enkel kontroll av TVen og tilkoblede enheter via HDMI CEC

  EasyLink: enkel kontroll av TVen og tilkoblede enheter via HDMI CEC

  EasyLink bruker HDMI CEC-bransjestandardprotokollen til å dele funksjonalitet mellom tilkoblede enheter og TVen. Med EasyLink trenger du bare én fjernkontroll for å styre hovedfunksjonene på TVen og tilkoblede enheter. EasyLink bruker en standard HDMI-kabel til å overføre systemkommandoer. Det virker mellom alle elektroniske enheter utstyrt med HDMI CEC.

 • Pixel Plus 3 HD for skarpe og klare bilder

  Pixel Plus 3 HD gir bildet en unik kombinasjon av utrolig skarphet, naturlig detaljgjengivelse, levende farger og jevne og naturlige bevegelser fra alle typer HD, vanlige TV-signaler og multimediekilder, for HD-skjermer. Hver piksel i det innkommende bildet forbedres slik at de står bedre til pikslene rundt og gir et mer naturlig bilde. Forstyrrelser og støy i alle kilder fra multimedia til vanlig TV, og også i svært komprimert HD, spores og reduseres slik at bildet blir klart og knivskarpt.

 • HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1366 x 768p

  Denne WXGA-skjermen med avansert LCD-skjermteknologi har en widescreen HD-oppløsning på 1366 x 768p. Den gir flotte Progressive Scan-bilder uten flimring med optimal lysstyrke og suverene farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en større seeropplevelse.

 • Det behandles 4 trillioner farger for levende og strålende bilder

  Levende og naturlige bilder fra den mest avanserte fargebehandlingen. De 3 fargekanalene (RGB) er optimalisert ved hjelp av 14 bits oppløsning, en total behandlingskraft på 4 trillioner farger. Den produserer levende farger samtidig som den fantastiske skarpheten beholdes. De avanserte algoritmene oppdager hårfine fargenyanser og hudfarger, og behandler disse for å gjengi de mest naturlige fargene.

 • Dynamisk kontrastforhold på 30000 : 1 for utrolige ekte, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og mest levende bildene. Phillips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterking gir levende bilder. Den dynamiske kontrasten øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • Integrert digital tuner for DVB-T-mottak

  Med den integrerte digitale DVB-T-tuneren kan du motta digitale kabel-TV- og bakke-TV-signaler uten en ekstra set-top-boks. Gled deg over kvalitets-TV uten kabelrot.

 • 4 HDMI-innganger for heldigital HD-tilkobling i én kabel

  HDMI gir en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen for å gi best mulig bildekvalitet. HDMI kommuniserer den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten på en intelligent måte. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder og inkluderer også digital lyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med tre HDMI-innganger på baksiden og én HDMI på siden av TVen kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, en Blu-ray-spiller, en spillkonsoll eller et digitalt videokamera. TVen er forberedt på HD-fremtiden.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i