Svært slank 3D LED-TV

  CI Plus

  Svært slank 3D LED-TV

  Hold et fast grep om popkornet

  Opplev underholdning i strålende LED-kvalitet på denne Philips-3D LED-TVen i 4308-serien. Den drives av Pixel Plus HD Engine og viser svært detaljert og levende 3D-innhold. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

4000 series Svært slank 3D LED-TV

81 cm (32"), 3D Max, DVB-T/T2/C 32PFL4308T/12 Finn lignende produkter

Hold et fast grep om popkornet

Svært slank 3D LED-TV med ekstra adrenalin

 • Pause TV og USB-opptak – stopp midlertidig og ta opp programmer

  Vil du ta en pause og fortsette å se på TV senere? Pausefunksjonen betyr at du aldri trenger å vente gjennom (eller se på!) en reklamepause igjen. Vil du ta opp direktesendt, digital TV og se på det når det passer deg? Bruk den elektroniske programguiden til å finne favorittprogrammene dine og planlegge opptak enkelt. Ved ganske enkelt å koble en USB-harddisk til TVen blir sendingen lagret for deg, slik at du kan se på den senere.

 • 200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  For at bildet skal se presist, mykt og naturlig ut, har Philips utviklet PMR – vår standard for å måle skarpheten i levende bilder. PMR er det kombinerte resultatet av vår unike videobehandling, antall bilder per sekund og oppdateringsfrekvensen for hvert bilde, perfeksjonerte blendingsmuligheter og baklysteknologi. Et høyere PMR-tall angir høyere kontrast og klarere gjengivelse av bevegelse – noe som betyr et uovertruffent bilde for deg.

 • 3D Max – en kraftig 3D-opplevelse i Full HD-oppløsning

  3D Max – en kraftig 3D-opplevelse i Full HD-oppløsning

  Den aktive 3D-teknologien og høyhastighetsskjermene skaper utrolig dybde, kontrast og realisme, som gir en førsteklasses seeropplevelse i 3D. Justering av 3D-dybde gjør det enkelt å velge det nivået på 3D-effekten som passer deg best. Konverter 2D-innhold til levende og feilfri 3D. Den ultimate 3D-opplevelsen.

 • Full HD LED-TV – strålende LED-bilder med utrolig kontrast

  Full HD LED-TV – strålende LED-bilder med utrolig kontrast

  Bildekvalitet teller. Vanlige HDTVer leverer gode bilder, men du forventer det beste. Forestill deg ufattelig skarpe detaljer i kombinasjon med høy lysstyrke, fantastisk kontrast, skarphet i bevegelser, realistiske farger og et livaktig bilde – i tillegg til lavt strømforbruk. Du trenger ikke lete lenger. Full HD LED gir enda flere detaljer enn vanlige HDTVer. Og flere detaljer i bildet betyr en enda mer intens seeropplevelse for deg.

 • Micro Dimming optimaliserer kontrasten på TVen

  Micro Dimming optimaliserer kontrasten på TVen

  Opplev enestående bilder med ekstrem kontrast, skarphet og levende farger. Takket være Edge LED-skjermens bakbelysning som analyserer bildet i 6400 forskjellige soner og justerer tilsvarende, får du utrolig kontrast og bildekvalitet som gir en virkelig omsluttende og virkelighetsnær bildeopplevelse.

 • USB for multimedieavspilling

  USB for multimedieavspilling

  Koble til USB-minnepinne, digitalt kamera, MP3-spiller eller andre multimedieenheter til USB-porten på siden av TVen, slik at du kan nyte bilder, videoer og musikk med den lettanvendelige innholdsleseren på skjermen.

 • Tre HDMI-innganger og EasyLink for integrert tilkobling

  Tre HDMI-innganger og EasyLink for integrert tilkobling

  Unngå kabelrot med én kabel som fører både bilde- og lydsignaler fra enhetene til TVen din. HDMI bruker ukomprimerte signaler. Det sikrer at du får den beste kvaliteten fra kilden til skjermen. Kombinert med Philips EasyLink, gjør dette at du bare trenger én fjernkontroll til å utføre de fleste operasjoner på TVen, DVD-spilleren, Blu-ray-spilleren, set-top-boksen eller hjemmekinoanlegget.

 • Med PC-inngangen kan du bruke TVen som PC-skjerm

  Bruk TVen som skjerm. Bare koble til med en HDMI-DVI-kabel/-overgang, så er du klar.

 • Pixel Plus HD for bedre detaljer og klarhet

  Vår avanserte digitale bildebehandlingsteknologi øker antallet linjer og antallet piksler. Resultatet er knivskarpe bilder med utrolig dybde og detalj, hver gang fra alle kilder.

 • Føl kraften med 20 W RMS og Incredible Surround

  Skap et livaktig lydbilde. Kraftige forsterkere og Incredible Surround lar deg oppleve total surroundlyd med større dybde og bredde som utfyller din rike seeropplevelse.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • MyRemote-appen og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell og land, i tillegg til etter smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du besøke: www.philips.com/TV.
 • Kompatibiliteten avhenger av WiFi MiraCast-sertifisering for Android 4.2 eller senere. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du se i dokumentasjonen for enheten.
 • For Smart-TV-apper kan du besøke www.philips.com/TV for å finne ut hvilke tjenester som tilbys i landet ditt.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Påkrevd programvareoppdatering for HbbTV, Multiroom-klient og server, Netflix og programmet MyRemote.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i