Flat-TV

  Flat-TV

  Forbedre seeropplevelsen

  Nyt den ultimate TV-opplevelsen med denne Philips Cineos flat-TVen med Pixel Plus 2 HD, den nyeste LCD-teknologien og bordstativ. Den digitale kortleseren via USB gir deg full tilgang til multimedieinnhold. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Forbedre seeropplevelsen

med Pixel Plus 2 HD

 • HD-klargjort for visning av HDTV-signaler av beste kvalitet

  HD-klargjort for visning av HDTV-signaler av beste kvalitet

  Se bildene i ypperlig kvalitet fra et ekte HDTV-signal, og se HD-kilder som HDTV-kringkasting, Blu-ray DVD eller HDVD. HD-ready (HD-klargjort) er et beskyttet merke som gir bedre bildekvalitet enn Progressive Scan. Det er i overensstemmelse med strenge standarder som er vedtatt av EICTA for å gi en HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet til et HDTV-signal. Det har en universell tilkobling til både analog YPbPr og ukomprimert digital DVI- eller HDMI-tilkobling som støtter HDCP. Det kan vise 720p- og 1080i-signaler ved 50 og 60 Hz.

 • Pixel Plus 2 HD forbedrer detaljene på vanlige TVer og HDTVer

  Pixel Plus 2 HD forbedrer detaljene på vanlige TVer og HDTVer

  Pixel Plus 2 HD gir bildet utrolig skarphet, naturlig detaljgjengivelse, større dybde, levende farger og jevne og naturlige bevegelser fra vanlige TVer, High Definition-signaler og multimediekilder. Hver piksel i det innkommende bildet forbedres slik at de står bedre til pikslene rundt og gir et mer naturlig bilde. Forstyrrelser i komprimert multimedieinnhold spores og reduserer slik at bildet blir klart og knivskarpt. Digital støyreduksjon sørger for jevne og knivskarpe bilder.

 • USB-kontakt for enkel og umiddelbar multimedieavspilling

  USB-kontakt for enkel og umiddelbar multimedieavspilling

  USB-kontakten gir tilgang til multimediefiler av typen JPG, MP3 og ALB fra de fleste USB-enheter og digitale kameraer (USB 1.1 minneklasseenhet). Sett USB-enheten inn i sporet på siden av TVen og åpne bilder eller musikkfiler. Dette gjør det enkelt å vise og dele bilder og musikk.

 • LCD WXGA-skjerm med høy definisjon, 1366 x 768p

  Denne WXGA-skjermen med avansert LCD-skjermteknologi har en widescreen HD-oppløsning på 1366 x 768p. Den gir flotte Progressive Scan-bilder uten flimring med optimal lysstyrke og suverene farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en større seeropplevelse.

 • Clear LCD med 3 ms svartid for ekstremt skarpe bevegelser

  Med Clear LCD får du ekstremt skarpe bevegelser, slik at bildene blir klare og levende selv med raske bevegelser på skjermen. Den høye oppdateringsfrekvensen for teknologien for skanning av bakbelysningen øker skarpheten i bevegelsesgjengivelsen, slik at den effektive svartiden reduseres til tre millisekunder (målt i oppfattet BEW (Blurr-Edge-Width)). Den sørger til og med for en høyere dynamisk kontrast og en større visningsvinkel. Den unike Philips-teknologien sørger for at bevegelsene i LCD-skjermen blir skarpere enn noen gang før, bedre enn noen annen flatskjermteknologi.

 • Virtual Dolby Digital for ekte lydopplevelse

  Virtual Dolby Digital er en behandlingsteknologi for å forbedre surround-lydeffekter. Den gir en følelse av Dolby Pro Logic uten at det er nødvendig med ekstra bakhøyttalere. Du blir totalt oppslukt av TV-opplevelsen.

 • Matchende stativ i elegant design medfølger

  Bordstativ med matchende design følger med settet.

 • Dobbel HDMI-inngang for fullstendig digital høydefinisjonstilkobling

  HDMI oppretter en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konvertering til et analogt signal, gir det et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimmer og gir et renere bilde. HDMI kommuniserer intelligent den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men omfatter digitallyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med 2 HDMI-innganger kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, og en Blu-ray-spiller. TVen er forberedt på HD-fremtiden.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i