1
TV

Professional LED LCD-TV

  -{discount-percentage}%

  Professional LED LCD-TV

  Bare koble til

  Gled deg over friheten ved å surfe på Internett, og få tilgang til et stort utvalg av nettbaserte apper med Net TV på denne svært tynne LED LCD-hotell-TVen. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bare koble til

Gled deg over friheten ved å surfe på Internett, og få tilgang til et stort utvalg av nettbaserte apper med Net TV på denne svært tynne LED LCD-hotell-TVen. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Professional LED LCD-TV

32" MediaSuite, LCD, DVB-T2/T/C MPEG 2/4 32HFL5573D/10 Finn lignende produkter

Bare koble til

Hotell-LED-TV med NetTV og IP-systemintegrering

 • Philips Net TV for populære nettbaserte tjenester på hotell-TVen

  Philips Net TV for populære nettbaserte tjenester på hotell-TVen

  Visste du at halvparten av de reisende over hele verden fortalte oss at de foretrekker å bo på et hotell som tilbyr Net TV-tjenester, over et hotell som ikke gjør det? Med Net TV venter et rikt antall av nettbaserte apper på deg. Opplev et rikt utvalg av nettbaserte tjenester med Philips Net TV, som er spesifikt innebygd i MediaSuite-serien. Nyt reprise-TV, youtube, bilder, informasjonsunderholdning, vær, og annet innhold fra Internett, direkte på TVen din når du ønsker det. Gjennom nettverket vårt av samarbeidspartnere kan du også få IPTV system-integrering uten å bruke set-top-boks, som gir mulighet for skreddersydde portaler.

 • Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Denne Full HD LED-TVen har den mest avanserte LED-belysningsteknologien som finnes, i kombinasjon med en oppsiktsvekkende minimalistisk design, en praktfull bildekvalitet og det laveste strømforbruket i sin kategori. I tillegg finnes det ingen farlige stoffer i LED-belysningsteknologien. Med LED-bakbelysning kan du dermed glede deg over lavt strømforbruk, stor lysstyrke, utrolig kontrast, skarphet og levende farger.

 • 400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) gir ekstremt skarpe bevegelser for klare og levende bilder i raske actionfilmer. Philips' nye PMR-standard viser den kombinerte visuelle effekten av den raskeste paneloppdateringen, HD Natural Motion og en unik behandlingsformel, slik at du får enestående skarpe bevegelser.

 • Fullstendige hotell-, helsevesen og fengselsmodi

  Alle nødvendige funksjoner for profesjonelt bruk i miljøer hvor det kreves mer enn i en stue. Fra volum- og menylås til tøffere materielltesting, energibesparing, anti-tyveri fjernkontroller og spesielt tilegnede funksjoner for helsevesen og fengsel som gir programmer for nisjemarkeder.

 • Hotel Scenea for en skreddersydd informasjons- og oppstartskanal

  Hotel Scenea gjør at du kan velge og lagre bilder på TVen, som kan vises som oppstart- eller informasjonskanal.

 • Instant Initial Cloning for rask installering

  For den første TV-installeringen sparer Instant Initial Cloning deg 3-5 minutter per TV, helt enkelt fordi USB-filer leses og kopieres automatisk til TVen uten å måtte bruke TV-menyen. Instant Initial Cloning gjør at du kan redusere installeringstid og -kostnad betraktelig.

 • VSecure for beskyttelse av innhold over IP og RF

  Hvis man skal vise førsteklasses HD-innhold til en gjest er det behov for strenge sikkerhetstiltak for innhold fra innholdsbransjen. Philips utviklet VSecure over RF og IP (Marlin og Windows DRM) for beskyttelse av innhold på hotell-TV.

 • Serial Xpress-protokoll for interaktive systemer

  TVen kan kobles til eksterne dekodere og set-top-bokser fra alle de største leverandørene av interaktive systemer, gjennom Serial Xpress-kontrollgrensesnittet (UART-protokoll).

 • Grønn knapp gjør at gjester kan spare enda mer energi

  Med den grønne knappen har gjestene muligheten til å spare enda mer strøm på TVen ved å velge en høyere dimming av bakbelysning eller ved å skru av skjermen når man hører på radio. En annen måte å redusere et hotells driftskostnader på mens man involverer gjester direkte.

 • Lavt strømforbruk

  Philips' TVer er utformet for å minimere strømforbruket. Dette reduserer ikke bare miljøpåvirkningen, men det gir også lavere driftskostnader.

 • Integrert tilkoblingspanel

  Det integrerte tilkoblingspanelet gjør at gjestene dine sømløst kan koble sine egne enheter til TVen uten behov for eksternt tilkoblingspanel.

 • Øko-vennlig design og flammesikkert kabinett

  Bærekraft er en viktig del av Philips' forretningsvirksomhet. Philips' TVer er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning. Philips' TVer har også et spesielt kabinett i et flammesikkert materiale. Uavhengige tester som er utført av brannvesenet, har vist at der TVer noen ganger kan intensivere branner forårsaket av eksterne kilder, bidrar ikke Philips' TVer til spredning av brann.

 • Én samlet kanalliste for analoge og digitale kanaler

  Én integrert kanalliste for digitale og analoge kanaler. Dermed kan gjesten veksle sømløst mellom analoge og digitale kanaler.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i