speil-TV

  speil-TV

  Speil-TV med multimedieskjerm

  En elegant TV som du kan henge på veggen, er nå en realitet. Når den er avslått, er den et speil. Når den er på, gir den deg den beste bildekvaliteten du finner i denne klassen, hjemme eller på hotellrommet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Speil-TV med multimedieskjerm

Med den nyeste høydefinerte LCD-skjermen

 • Unik Miravison-teknologi

  Ved å bruke et rettighetsbeskyttet polariseringsdeksel gjøres et dekorativt speil om til en flat-TV med alle funksjoner når den slås på. Unik og stilig.

 • Kompakt og tynn utforming som passer i alle rom

  Denne utformingen understreker en slank, kompakt stil som sparer plass og passer inn overalt.

 • LCD WXGA-skjerm med høy definisjon, 1280 x 768p

  Denne WXGA-skjermen med avansert LCD-skjermteknologi har en HD-oppløsning på 1280 x 768p. Den gir flotte Progressive Scan-bilder uten flimring med optimal lysstyrke og suverene farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en større seeropplevelse.

 • Digital Crystal Clear gir like klare bilder som på kino

  Digital Crystal Clear er en pakke med nyskapende bildefunksjoner som justerer og optimerer bildekvaliteten digitalt for optimal kontrast, farge og skarphet. Digital Crystal Clear gir like klare bilder som på kino.

 • Digital Natural Motion for jevn bevegelse for bilder

  Philips utviklet Digital Natural Motion for å fjerne stroboskopeffekter for bevegelige motiver. Digital Natural Motion beregner bevegelsen i bildet og korrigerer for motivets hastighet og retning både i kringkastings- og filmmateriale (for eksempel DVD). Resultatet er jevn bevegelsesgjengivelse og enestående skarphet som bidrar til å bedre seeropplevelsen.

 • Virtual Dolby Surround for en kinolignende lydopplevelse

  Virtual Dolby Surround er en behandlingsteknologi for å forbedre surround-lydeffekter. Den skaper en følelse av Dolby Pro Logic uten at det er nødvendig med ekstra bakhøyttalere. Du blir totalt oppslukt av TV-opplevelsen.

 • Unike, nye, slanke høyttalere gir bedre stereoytelse.

  Nyt forbedret balansert lyd og stereoytelse slik du aldri har hørt det før. De slanke høyttalerne bruker patentert teknologi med et hifi-lignende magnetsystem og unike høyttalermembraner.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i