1
Skjermer

LCD-skjerm med Ambiglow

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278c4qhsn_00/278c4qhsn_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LCD-skjerm med Ambiglow

  Glimrende Ambiglow-skjerm

  Gjør seeropplevelsen mer intens med denne ikoniske Philips Gioco-skjermen med Ambiglow. På veggen bak TVen skapes det en aura av lys som passer til bildet, og på denne måten sørger den nyskapende Ambiglow-funksjonen for at skjermen blir visuelt forstørret, og du får en svært fengslende underholdningsopplevelse Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Glimrende Ambiglow-skjerm

Gjør seeropplevelsen mer intens med denne ikoniske Philips Gioco-skjermen med Ambiglow. På veggen bak TVen skapes det en aura av lys som passer til bildet, og på denne måten sørger den nyskapende Ambiglow-funksjonen for at skjermen blir visuelt forstørret, og du får en svært fengslende underholdningsopplevelse Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Brilliance LCD-skjerm med Ambiglow

Gioco, 27" (68, 6 cm), Ambiglow-skjerm 278C4QHSN/00 Finn lignende produkter

Glimrende Ambiglow-skjerm

for underholdning som omslutter deg

 • Ambiglow gir en mer intens underholdning med aura av lys

  Ambiglow gir en mer intens underholdning med aura av lys

  Ambiglow gir en ny dimensjon til seeropplevelsen. Den nyskapende Ambiglow-teknologien forstørrer skjermen automatisk ved å skape en aura av lys på veggen bak skjermen. Den raske prosessoren analyserer innkommende bildeinnhold og tilpasser fargen og lysstyrken på lyset, slik at den stemmer overens med bildet. Brukervennlige alternativer gjør at du kan justere omgivelsene slik du vil ha det, og redusere slitasjen på øynene. Philips Ambiglow, som passer spesielt for å se filmer og sport eller spille 2D- eller 3D-spill, gir deg en unik og altoppslukende seeropplevelse.

 • AH-IPS-skjermer gir strålende bilder med levende farger

  AH-IPS-skjermer gir strålende bilder med levende farger

  Denne nyeste Philips-skjermen bruker avanserte AH-IPS-paneler som gir overlegen fargegjengivelse, svartid og strømforbruk. I motsetning til standard TN-paneler, viser AH-IPS-paneler jevn farge selv ved 178 grader vidvinkel og i dreiningsmodus. Med fantastisk ytelse er AH-IPS best egnet for programmer der det er viktig med fargenøyaktighet og konsekvent lysstyrke til enhver tid, for eksempel bilderetusjering, grafikkprogrammer og websøking.

 • HDMI sikrer universelle digitale tilkoblingsmuligheter

  HDMI sikrer universelle digitale tilkoblingsmuligheter

  En HDMI-klargjort enhet har all nødvendig maskinvare for å akseptere HDMI-inngang (High-Definition Multimedia Interface). En HDMI-kabel gjør at alle digitale video- og lydsignaler av høy kvalitet overføres gjennom én kabel fra en PC eller flere AV-kilder (inkludert set-top-bokser, DVD-spillere, AV-mottakere og videokameraer).

 • SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, underholdning, økonomi osv., for å tilpasse skjermen programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartImage dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • SmartKolor for rike og levende farger

  SmartKolor for rike og levende farger

  SmartKolor er en sofistikert teknologi for fargeutvidelse som forbedrer skjermens visuelle fargeutvalg. Ved å øke skjermens RGB-nivå gir denne funksjonen deg strålende bilder og videoer med rike og levende farger.

 • SmartTxt for en optimalisert leseopplevelse

  SmartTxt for en optimalisert leseopplevelse

  SmartTxt er en sofistikert algoritme som forbedrer lesing av tekstbaserte programmer som PDF-dokumenter eller e-bøker som vanligvis krever mer fokus og konsentrasjon. SmartTxt-funksjonen øker kontrasten og grenseskarpheten til tekstinnhold, slik at det er lettere å lese. Optimalisering for lesing gjøres ved å justere skjermens gråtoner sammen med hvitbalansen, lysstyrken og kontrasten.

 • Smart Bias-belysning på 6500 K gir en optimal seeropplevelse

  Smart Bias-belysningsmodusen gjør at du kan glede deg over optimal bildekvalitet med seerkomfort. I et mørkt rom utvider og trekker øynene seg sammen med bilder i stadig endring, noe som kan føre til Computer Vision Syndrome. Smart Bias-lys skaper en myk aura av statisk hvitt lys på 6500 K på veggen rundt skjermen. Dette passer spesielt for personer som sitter mange timer foran skjermen, og det bidrar ikke bare til å redusere slitasjen på øynene, men eliminerer også refleksjoner og glimt fra rombelysningen for å forbedre konstrastforholdet og bildedetaljene og bevare riktig fargeoppfatning.

 • Minimalistisk utseende med svært smal ramme

  De nye Philips-skjermene bruker paneler med den nyeste teknologien og er designet med en minimalistisk tilnærming ved at tykkelsen på den ytre rammen er begrenset til ca. 2,5 mm. I kombinasjon med en svart matrisestripe i panelet på ca. 9 mm er den totale størrelsen på rammen redusert betraktelig, noe som gir minimalt med distraksjoner og maksimal visningsstørrelse. Skjermen med den svært smale rammen er spesielt godt egnet for flervisning eller hellende oppsett som spill, grafisk design og profesjonelle programmer, og du får følelsen av at du bruker én stor skjerm.

Se alle spesifikasjoner
 • Unngå å se direkte mot Ambiglow-LEDene. De er svært sterke og kan forårsake et midlertidig uklart syn.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i