1
Skjermer

LCD-skjerm med Quantum Dot-farge

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/276e6adss_00/276e6adss_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LCD-skjerm med Quantum Dot-farge

  Levende og naturtro farger

  Farger som du aldri har sett før. Den nye Philips-skjermen i E-serien har Quantum Dot Technology, en avansert nanoteknologi som gir mektige og levende farger. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Levende og naturtro farger

Farger som du aldri har sett før. Den nye Philips-skjermen i E-serien har Quantum Dot Technology, en avansert nanoteknologi som gir mektige og levende farger. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

LCD-skjerm med Quantum Dot-farge

E-serien, 27" (68, 6 cm), Full HD (1920 x 1080) 276E6ADSS/00 Finn lignende produkter

Levende og naturtro farger

i en elegant design

 • Quantum Dot Technology som gir utrolig levende farger

  Quantum Dot Technology som gir utrolig levende farger

  Quantum Dot Technology er en nyskapende teknologi der nanokrystaller av halvledermaterialer avgir nøyaktig lys som gir blåere blåfarger, grønnere grønnfarger og rødere rødfarger. LCD-skjermer med Quantum Dot gir bilder med et større spekter av dynamiske farger og en mer naturlig palett. Resultatet – utrolig levende og dynamiske farger.

 • Profesjonelle fargestandarder 99 % AdobeRGB, 100 % sRGB

  Profesjonelle fargestandarder 99 % AdobeRGB, 100 % sRGB

  Med fargedekning som følger profesjonell bransjestandard, 99 % Adobe RGB- og 100 % sRGB-fargegamut, kan du være trygg på at fargene er jevne og ekte.

 • Bred IPS-ADS-visningsteknologi for nøyaktig bilde- og fargegjengivelse

  Bred IPS-ADS-visningsteknologi for nøyaktig bilde- og fargegjengivelse

  IPS-ADS-skjermer bruker en avansert teknologi som gir deg ekstra brede visningsvinkler på 178/178 grader, noe som gjør det mulig å se skjermen fra nesten alle vinkler. I motsetning til standard TN-paneler gir IPS-ADS-skjermer deg svært skarpe bilder med livlige farger, noe som ikke bare gjør den perfekt for bilder, filmer og nettsurfing, men også for profesjonelle programmer som krever fargenøyaktighet og konsekvent lysstyrke hele tiden.

 • 16:9 Full HD-skjerm for skarpt detaljerte bilder

  16:9 Full HD-skjerm for skarpt detaljerte bilder

  Bildekvalitet teller. Vanlige skjermer gir kvalitet, men du forventer mer. Denne skjermen har en forbedret Full HD-oppløsning med 1920 x 1080 piksler. Tenk deg et virkelig levende bilde med Full HD for skarpe detaljer kombinert med høy lysstyrke, utrolig kontrast og realistiske farger.

 • SmartContrast for detaljer i dype svartnivå

  SmartContrast for detaljer i dype svartnivå

  SmartContrast er en Philips-teknologi som analyserer innholdet du viser, justerer fargene automatisk og kontroller bakgrunnsbelysningens intensitet for å forbedre kontrasten dynamisk slik at du får de beste digitale bildene og videoene, eller som hjelp når du spiller spill med mørke fargetoner. Når økonomimodus velges, justeres kontrasten og bakgrunnsbelysningen fininnstilles for å gi akkurat den riktige visningen av kontorapplikasjoner som brukes hver dag, og for å senke strømforbruket.

 • MHL-teknologi lar deg nyte mobilt innhold på stor skjerm

  MHL-teknologi lar deg nyte mobilt innhold på stor skjerm

  Mobile High Definition Link (MHL) er et mobilt grensesnitt for audio/video for å koble mobiltelefoner og andre bærbare enheter direkte til HD-skjermer. En MHL-kabel (ekstra tilbehør) kan enkelt koble MHL-kapable bærbare enheter til denne store Philips MHL-skjermen, slik at du kan se HD-video bli levende med fullstendig digital lyd. Nå kan du ikke bare glede deg over mobile spill, bilder, filmer eller andre applikasjoner på den store skjermen, du kan også lade den mobile enheten samtidig, slik at du aldri går tom for strøm halvveis.

 • Moderne berøringskontroller gjør designen komplett

  Moderne berøringskontroller gjør designen komplett

  Berøringskontroller er intelligente, berøringsfølsomme ikoner som erstatter knapper som stikker frem, noe som gjør at brukeren kan justere skjermen etter eget ønske. Berøringskontroll gjør at skjermen får et moderne utseende og reagerer på den minste berøring.

 • SmartImage Lite for enkle optimaliserte bildeinnstillinger

  SmartImage Lite er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen. Basert på et oppsett du velger, kan SmartImage Lite dynamisk forbedre kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse – i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • SmartControl Lite: for rask og enkel justering av skjermen

  SmartControl Lite er neste generasjon 3D-ikonbaserte GUI-skjermkontrollprogramvare. Ved hjelp av denne kan brukeren finjustere de fleste parameterne på skjermen, som farge, lysstyrke, skjermkalibrering, multimedier, ID-behandling osv. ved hjelp av musen.

Se alle spesifikasjoner
 • Denne Philips-skjermen er MHL-sertifisert. Men hvis MHL-enheten ikke kobles til eller ikke fungerer riktig, må du se Vanlige spørsmål for MHL-enheten eller henvende deg direkte til forhandleren. Produsenten av enheten kan ha retningslinjer som krever at du kjøper deres bestemte MHL-kabel eller -adapter for at det skal fungere
 • Krever valgfri MHL-sertifisert mobil enhet og MHL-kabel (følger ikke med). Undersøk om MHL-enheten er kompatibel.
 • Energibesparingen gjennom hvilemodus/av for ErP fungerer ikke med MHL-ladefunksjonen
 • Hvis du vil se en fullstendig liste over MHL-aktiverte produkter, kan du gå til www.mhlconsortiun.org
 • Ordet/varemerket IPS og de tilhørende patentene på teknologier tilhører sine respektive eiere.
 • Svartid som tilsvarer SmartResponse

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i