1
Skjermer

5K LCD-skjerm med PerfectKolor

  5K LCD-skjerm med PerfectKolor

  Nøyaktige detaljer og klarhet

  Se detaljer du ikke har sett før med den nye Philips 5K UHD-skjermen. 14,7 millioner piksler gir knivskarpe bilder til de mest detaljerte jobbene dine. PerfectKolor-teknologi sørger for nøyaktig og jevn farge hver eneste gang. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Nøyaktige detaljer og klarhet

Se detaljer du ikke har sett før med den nye Philips 5K UHD-skjermen. 14,7 millioner piksler gir knivskarpe bilder til de mest detaljerte jobbene dine. PerfectKolor-teknologi sørger for nøyaktig og jevn farge hver eneste gang. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Brilliance 5K LCD-skjerm med PerfectKolor

P-serien, 27" (68, 6 cm), 5K UHD (5120 x 2880) 275P4VYKEB/00 Finn lignende produkter

Nøyaktige detaljer og klarhet

med UltraClear 5K UHD-oppløsning

 • 5K Ultra HD-oppløsning for svært klare bilder (5120 x 2880)

  5K Ultra HD-oppløsning for svært klare bilder (5120 x 2880)

  14,7 millioner piksler for nøyaktige detaljer og klarhet. Med 5K Ultra HD-oppløsning og fire ganger Quad HD får du perfekte resultater, og detaljer du aldri før har sett.

 • Bred PLS LED-visningsteknologi for bilde- og fargegjengivelse

  Bred PLS LED-visningsteknologi for bilde- og fargegjengivelse

  PLS-skjermer bruker avansert teknologi som gir ekstra brede visningsvinkler på 178/178 grader, noe som gjør det mulig å se skjermen fra nesten alle vinkler – selv i 90 graders Pivot-modus. I motsetning til standard TN-paneler har PLS-skjermer svært skarpe bilder med livlige farger, noe som ikke bare gjør den perfekt for bilder, filmer og nettsurfing, men også for profesjonelle programmer som krever fargenøyaktighet og konsekvent lysstyrke hele tiden.

 • Mindre slitsomt for øynene med flimringsfri teknologi

  Mindre slitsomt for øynene med flimringsfri teknologi

  På grunn av måten lysstyrke kontrolleres på LED-bakbelyste skjermer på, opplever noen brukere at skjermen deres flimrer, og dette fører til at de blir slitne i øynene. Philips' flimringsfri teknologi bruker en ny løsning for å regulere lysstyrken og redusere flimring, slik at seeropplevelsen blir mer behagelig.

 • Profesjonelle fargestandarder 99 % AdobeRGB, 100 % sRGB

  Profesjonelle fargestandarder 99 % AdobeRGB, 100 % sRGB

  Den perfekte fargen – du forstår det når du ser det. Disse nye skjermene har klare paneler av høy kvalitet for fyldig og nøyaktig farge fra alle vinkler. Vit at fargene følger profesjonell bransjestandard, 99 % Adobe RGB og 100 % sRGB. Fargepresisjon fra begynnelsen med fabrikkfargekalibrering gir deg selvtillit fra starten. Juster fargene etter dine standarder med egendefinert fargejustering med seks akser. Spar både tid og penger med Philips-skjermer med PerfectKolor-teknologi.

 • 1074 millioner farger for jevne fargegraderinger og detaljer

  1074 millioner farger for jevne fargegraderinger og detaljer

  10-bitersskjermen gir fyldig fargedybde med 1074 millioner farger og 12-biters intern behandling for å lage jevne, naturlige farger uten graderinger og fargeringer.

 • SmartUniformity for konsekvente bilder

  SmartUniformity for konsekvente bilder

  Endringer i lysstyrke og farge på LCD-skjermer er et vanlig fenomen. SmartUniformity-modusen fra Philips gir nøyaktige bilder når det gjelder lysstyrke, noe som er avgjørende for fotografering, design og utskrift. Med en fargematrise som vurderer fargenøyaktigheten er denne modusen kalibrert for å oppnå en gjennomsnittlig luminanslikhet på mer enn 95 %. Når du velger denne modusen, får du ensartede og nøyaktige bilder.

 • SmartErgoBase gjør det mulig å foreta menneskevennlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase gjør det mulig å foreta menneskevennlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase er en skjermfot som gir ergonomisk visningskomfort og kabelhåndtering. Fotens brukervennlige høyde, dreining, vippefunksjon og roteringsvinkel justerer skjermen for maksimal komfort, noe som kan redusere fysisk belastning ved lange arbeidsdager. Kabelhåndteringen reduserer kabelrot og holder arbeidsområdet ryddig og profesjonelt.

 • Web-kamera med mikrofon slik at du kan kontakte og samarbeide

  Med innebygd web-kamera og mikrofon kan du se og kommunisere med kollegaer og kunder. Denne enkle løsningen gjør at du kan samarbeide og dele, og spare kostbar tid og reisekostnader.

 • Innebygde stereohøyttalere for multimedia

  Et par stereohøyttalere med høy kvalitet er bygd inn i skjermenheten. De kan være synlige fra fronten, eller usynlige pekende nedover, pekende oppover, pekende bakover, osv. avhengig av modell og utforming.

 • USB 3.0 gjør at du raskt kan overføre data og lade smarttelefonen

  Super Speed USB 3.0 gir en overføringshastighet på 5,0 gbit/s. Dette er ti ganger raskere enn standard USB 2.0 og forkorter dataoverføringstiden betydelig, slik at du sparer tid og penger. Med større båndbredde, superhøy overføringshastighet, bedre strømhåndtering og førsteklasses samlet ytelse setter USB 3.0 den nyeste globale standarden, slik at du kan bruke lagringsenheter med stor kapasitet. Sync-N-Go-teknologien gjør at du ikke lenger må vente på ledig båndbredde. Investeringen din i USB 2.0-enheter er fortsatt brukbar, ettersom den er bakoverkompatibel.

Se alle spesifikasjoner
 • Smart svartid er den optimale verdien fra enten GtG- eller GtG (BW)-tester.
 • Hurtiglading samsvarer med USB-BC 1.2-standarden
 • To DisplayPort-kabler fra det støttede grafikkortet til skjermen er nødvendig for å støtte en oppløsning på 5120 x 2880.
 • Bare følgende NVIDIA-grafikkort støtter denne skjermen ved en oppløsning på 5120 x 2880: GeForce: GTX980, Quadro: K2200, K4200, K5200.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i