1
Skjermer

LCD-skjerm med web-kamera og MultiView

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272c4qpjkab_00/272c4qpjkab_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LCD-skjerm med web-kamera og MultiView

  Crystalclear-bilder, maksimal ytelse

  Denne 27"-skjermen fra Philips kommer til å imponere deg med Crystalclear Quad HD 2560 x 1440-bilder og strålende farger. Med MultiView er det mulig med aktiv dobbel tilkobling og visning. Webkameraet på 2 MP gjør at du kan snakke med andre. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Crystalclear-bilder, maksimal ytelse

Denne 27"-skjermen fra Philips kommer til å imponere deg med Crystalclear Quad HD 2560 x 1440-bilder og strålende farger. Med MultiView er det mulig med aktiv dobbel tilkobling og visning. Webkameraet på 2 MP gjør at du kan snakke med andre. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Brilliance LCD-skjerm med web-kamera og MultiView

Quad HD, 27" (68, 6 cm), Visning i 2560 x 1440 272C4QPJKAB/00 Finn lignende produkter

Crystalclear-bilder, maksimal ytelse

med MultiView

 • PowerSensor sparer opptil 80 % på strømkostnadene

  PowerSensor sparer opptil 80 % på strømkostnadene

  PowerSensor er en innebygd "menneskesensor" som sender og mottar uskadelige infrarøde signaler for å finne ut om brukeren er til stede, og som automatisk reduserer lysstyrken på skjermen når brukeren går bort fra skrivebordet. Det reduserer strømkostnadene med opptil 80 % og forlenger levetiden for skjermen.

 • SmartImage-forhåndsinnstillinger for enkle optimaliserte bildeinnstillinger

  SmartImage-forhåndsinnstillinger for enkle optimaliserte bildeinnstillinger

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, film, spill, økonomi osv., for å tilpasse skjermen programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartImage dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • SmartKolor for rike og levende farger

  SmartKolor for rike og levende farger

  SmartKolor er en sofistikert teknologi for fargeutvidelse som forbedrer skjermens visuelle fargeutvalg. Ved å øke skjermens RGB-nivå gir denne funksjonen deg strålende bilder og videoer med rike og levende farger.

 • SmartTxt for en optimalisert leseopplevelse

  SmartTxt for en optimalisert leseopplevelse

  SmartTxt er en sofistikert algoritme som forbedrer lesing av tekstbaserte programmer som PDF-dokumenter eller e-bøker som vanligvis krever mer fokus og konsentrasjon. SmartTxt-funksjonen øker kontrasten og grenseskarpheten til tekstinnhold, slik at det er lettere å lese. Optimalisering for lesing gjøres ved å justere skjermens gråtoner sammen med hvitbalansen, lysstyrken og kontrasten.

 • PLS Quad HD-teknologi gir 8 biters farger, bilder med 109 ppi

  Denne profesjonelle Philips-skjermen bruker det nyeste PLS Quad HD-panelet som gir deg strålende bilder med vidvinkel med en svært høy oppløsning på 2560 x 1440 piksler. Med utmerket 8 biters fargedybde kombinert med en pikseltetthet på 109 ppi, kan du nå nyte profesjonelle sRGB-bilder i ekte farger sammenlignet med skjermer med begrenset 6 biters fargedybde og en pikseltetthet på 82 ppi. Den høyere lysstyrken og det lavere strømforbruket sammenlignet med vanlige skjermer med bred visningsvinkel viser at du alltid har enestående ytelse, samtidig som du sparer energi. Den er best egnet til profesjonell bruk som datamaskinassistert konstruksjon, grafisk design, bildegjengivelse osv.

 • Crystalclear-bilder med Quad HD 2560 x 1440 piksler

  Disse nyeste Philips-skjermene leverer Crystal Clear, Quad HD-bilder med 2560 x 1440 eller 2560 x 1080 piksler. Disse nye skjermene bruker paneler med høy ytelse og svært høy pikseltetthet. Dette er et resultat av kilder med høy båndbredde som DisplayPort, HDMI eller Dual link DVI. Slik gir disse skjermene liv til bilder og grafikk. Enten du stiller profesjonelle krav til ekstremt detaljert informasjon i løsninger med datamaskinassistert konstruksjon og produksjon, du bruker programmer med 3D-grafikk eller du er en finansekspert som arbeider i enorme arbeidsark, gir Philips-skjermene deg Crystal Clear-bilder.

 • Web-kamera og mikrofon gjør at du kan holde kontakten med familie og venner

  Innebygd web-kamera med 2 megapiksler med suverent klare og tydelige bilder slik at du kan snakke med familie og venner. Den følsomme mikrofonen sikrer at stemmen din høres tydelig. Du kan høre klar lyd enten fra de innebygde stereohøyttalerne, eller du kan koble til egne hodetelefoner for private samtaler. Denne enkle, innebygde løsningen innebærer at du ikke trenger å installere kamera og plassere mikrofoner.

 • MultiView gir aktiv dobbel tilkobling og visning samtidig

  Med den svært høye oppløsningen til Philips MultiView-skjermen kan du oppleve en verden av tilkoblingsmuligheter på en enkel måte både på kontoret og hjemme. MultiView gir aktiv dobbel tilkobling og visning slik at du kan arbeide på flere enheter samtidig, for eksempel en stasjonær og en bærbar datamaskin. Dette gjør komplisert fleroppgavekjøring enkel. Du kan enkelt se fotball fra set-top-boksen på høyre side mens du surfer på Internett på den bærbare datamaskinen på venstre side. Kanskje du vil holde øye med en direkte nyhetsstrøm med lyd i et lite vindu, samtidig som du arbeider med et nytt blogginnlegg.

 • SmartConnect med HDMI, Display Port og Dual-link DVI

  Disse Philips-skjermene har et rikt utvalg av tilkoblingsmuligheter og er utstyrt med flere tilkoblinger som Dual-link DVI, Display Port og universal HDMI-kontakt. Dette gjør at du kan nyte ukomprimert video og lyd med høy oppløsning. Uansett hvilken kilde du bruker, kan du stole på at denne Philips-skjermen er verdt investeringen.

 • Innebygde stereohøyttalere for multimedia

  Et par stereohøyttalere med høy kvalitet er bygd inn i skjermenheten. De kan være synlige fra fronten, eller usynlige pekende nedover, pekende oppover, pekende bakover, osv. avhengig av modell og utforming.

 • Kabinett uten PVC og BFR

  Kabinettet til denne Philips-skjermen er uten bromerte flammehemmere og polyvinylklorid (uten BFR og PVC)

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i