Ikke tilordnet

Profesjonell LED-TV

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24hfl3010w_12/24hfl3010w_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Profesjonell LED-TV

  Fantastisk funksjonalitet for gjestene

  Med denne energieffektive LED-TV-en kan du nyte fordelene ved en dedikert helsetjeneste-TV. Gi pasientene muligheten til å kjøpe førsteklasses innhold, informer dem via informasjonssider, og bruk den nyeste fjernteknologien for problemfri installering og kontroll Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Profesjonell LED-TV

24" HeartLine, LED, DVB-T2/T/C 24HFL3010W/12 Finn lignende produkter

Fantastisk funksjonalitet for gjestene

Med smarte informasjonssider

 • LED-TV for bilder med fantastisk kontrast

  LED-TV for bilder med fantastisk kontrast

  Med LED-bakbelysning kan du glede deg over lavt strømforbruk og vakre linjer kombinert med høy lysstyrke, utrolig kontrast og levende farger.

 • MyChoice-kompatibel for periodebetaling

  MyChoice-kompatibel for periodebetaling

  MyChoice er en enkel og billig måte å tilby gjestene førsteklasses TV-kanaler på. Samtidig er den en ekstra inntektskilde, noe som gjør at du tjener inn det du investerte i TVen.

 • SmartInstall for enkel fjerninstallering og vedlikehold

  SmartInstall for enkel fjerninstallering og vedlikehold

  SmartInstall gjør det enkelt å installere og vedlikeholde TVen. Det brukervennlige webverktøyet gjør at du kan konfigurere og installere TVene eksternt uten å gå til noen av rommene. Slik sparer du tid og sørger for at gjestene ikke forstyrres. Enten du skal oppdatere hotellets informasjonssider eller installere nye kanaler, kan SmartInstall håndtere alt.

 • SmartInfo for merkede, interaktive helsetjenesteinformasjonssider

  SmartInfo for merkede, interaktive helsetjenesteinformasjonssider

  SmartInfo gir deg mulighet til å gi informasjon om sykehus eller helsetjeneste til pasientene på en enkel måte. Pasientene har tilgang til denne interaktive sykehus-websiden selv når TV-en ikke er koblet til intranett eller Internett. Du kan endre informasjonen regelmessig og enkelt holde pasientene oppdatert med all den nyeste informasjonen.

 • Serial Xpress Protocol Easy for interaktive systemer

  Serial Xpress Protocol Easy for interaktive systemer

  Med Serial Xpress Protocol Easy kan TV-en være tilkoblet eksterne dekodere og set-top-bokser fra alle de store interaktive systemleverandørene.

 • Leveres med fjernkontroll utformet for helsetjenester

  Denne TV-en leveres med en stilig hvit fjernkontroll som er spesielt utformet for bruk i helsevesenet. Fjernkontrollens jevne overflate og glatte bakside kan enkelt rengjøres og desinfiseres. I tillegg har den funksjoner som kontroll av lavt batterinivå og tyverisikre batterianordninger som kan være nyttige til bruk på sykehus.

 • Fullstendige hotell-, helsevesen og fengselsmodi

  Alle nødvendige funksjoner for profesjonelt bruk i miljøer hvor det kreves mer enn i en stue. Fra volum- og menylås til tøffere materielltesting, energibesparing, anti-tyveri fjernkontroller og spesielt tilegnede funksjoner for helsevesen og fengsel som gir programmer for nisjemarkeder.

 • Multifjernkontrollen forhindrer interferens med andre TVer

  Multifjernkontrollfunksjonen sikrer at hver fjernkontroll kun sender signaler til én TV. Hvert rom kan ha opptil 14 forskjellige TVer uten interferens fra fjernkontrollene.

 • Kompatibelt med pleiertilkalling og spesielt tilpasset helsesektoren

  Kompatibiliteten med pleiertilkallingssystem gjør Philips' TVer for helsetjenesten til et svært integrert verktøy som ikke bare gir underholdningsalternativer for brukeren/pasienten, men som også gir praktisk tilgang til hjelp i medisinske nødssituasjoner.

 • Ekstra hodetelefontilkobling til å lytte alene

  Dette høyttalersystemet har en ekstra hodetelefontilkobling. Koble til hodetelefonen, og få en personlig lydopplevelse når du vil.

 • Forhindre uautorisert bruk med lokal kontrollås

  Ved å deaktivere eller aktivere lokal kontrollås kan administratoren forhindre uautorisert bruk av TV-en via kontrollknappene, noe som gjør at hotelleieren sparer driftsuavhengige kostnader.

 • Øko-vennlig design og flammesikkert kabinett

  Bærekraft er en viktig del av Philips' forretningsvirksomhet. Philips' TVer er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning. Philips' TVer har også et spesielt kabinett i et flammesikkert materiale. Uavhengige tester som er utført av brannvesenet, har vist at der TVer noen ganger kan intensivere branner forårsaket av eksterne kilder, bidrar ikke Philips' TVer til spredning av brann.

 • Lavt strømforbruk

  Philips' TVer er utformet for å minimere strømforbruket. Dette reduserer ikke bare miljøpåvirkningen, men det gir også lavere driftskostnader.

Se alle spesifikasjoner
 • Tilgjengelige funksjoner avhenger av gjennomføring valgt av integrator.
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TV-en brukes.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i