1
Skjermer

LCD-skjerm, LED-bakbelysning

  LCD-skjerm, LED-bakbelysning

  Verdens første ErgoSensor-skjerm

  Den nyskapende ErgoSensor-skjermen fra Philips er verdens første intelligente skjerm som kan gi deg råd om hvordan du sitter i en ergonomisk riktig stilling foran dataskjermen Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Verdens første ErgoSensor-skjerm

Den nyskapende ErgoSensor-skjermen fra Philips er verdens første intelligente skjerm som kan gi deg råd om hvordan du sitter i en ergonomisk riktig stilling foran dataskjermen Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Brilliance LCD-skjerm, LED-bakbelysning

P-serien, 24" (61 cm), Full HD-skjerm 241P4LRYES/00 Finn lignende produkter

Verdens første ErgoSensor-skjerm

for å gi en sunn, produktiv arbeidsplass

 • SmartImage-forhåndsinnstillinger for enkle optimaliserte bildeinnstillinger

  SmartImage-forhåndsinnstillinger for enkle optimaliserte bildeinnstillinger

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, film, spill, økonomi osv., for å tilpasse skjermen programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartImage dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • SmartErgoBase gjør det mulig å foreta menneskevennlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase gjør det mulig å foreta menneskevennlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase er en skjermfot som gir ergonomisk visningskomfort og kabelhåndtering. Fotens brukervennlige høyde, dreining, vippefunksjon og roteringsvinkel justerer skjermen for maksimal komfort, noe som kan redusere fysisk belastning ved lange arbeidsdager. Kabelhåndteringen reduserer kabelrot og holder arbeidsområdet ryddig og profesjonelt.

 • Lav ramme-til-bord-høyde for å gi best mulig komfort for leseren

  Lav ramme-til-bord-høyde for å gi best mulig komfort for leseren

  Takket være den avanserte SmartErgoBase kan Philips-skjermen senkes nesten helt ned til bordnivå, slik at den gir en komfortabel visningsvinkel. Den lave ramme-til-bord-høyden er den perfekte løsningen hvis du bruker briller som er bifokale, trifokale eller som har progressive linser til PC-arbeidet. I tillegg kan brukere med svært forskjellige høyder bruke skjermen i vinkel- og høydeinnstillingen de foretrekker, noe som bidrar til å redusere spenning og tretthet.

 • ErgoSensor for sunnere arbeid

  Philips mener at arbeid bør tilpasses mennesker, og ikke motsatt. For å fremme en sunnere og mer produktiv arbeidsplass har Philips som den første i verden utviklet en nyskapende teknologi som heter ErgoSensor, som er innebygd i skjermen for å oppdage og måle brukerens adferd. ErgoSensor gir brukere råd om hvordan de skal sitte i en ergonomisk stilling ved datamaskinen, med korrigerende tilbakemeldinger om optimal visningsavstand, ergonomisk nakkevinkel og råd om pause. Den sparer også opptil 80 % energiforbruk ved å slå av skjermen hvis brukeren ikke er til stede i setet.

 • Sparer opptil 80 % på strømkostnadene

  ErgoSensor har en innebygd nyskapende sensor som registrerer og måler brukernes opptreden. Den kan oppdage om brukeren er ved plassen sin eller ikke. Den reduserer lysstyrken på skjermen automatisk når brukeren går bort, noe som reduserer strømkostnadene med opptil 80 %. Den slår automatisk over til full ytelse når brukeren er tilbake på plassen sin. Dette sparer ikke bare strøm, men forlenger også skjermens levetid og skåner miljøet.

 • 65 % resirkulert plast med TCO Edge

  TCO Edge-sertifisering blir gitt til produkter som gjør mer enn det som kreves av de nåværende økomerkeprogrammene. Kravene overgår standard TCO-krav og innebærer at produktet bruker minimum 65 % resirkulert plast, er energieffektivt, har 100 % resirkulerbar emballasje og er utformet for å kunne resirkuleres enkelt. Du kan stole på at denne Philips-skjermen er et banebrytende teknologisk produkt som er best i ICT-klassen, noe som er en fordel for deg og planeten, og hjelper deg med å gjøre et ansvarlig grønt IT-kjøp.

 • Kabinett uten PVC og BFR

  Kabinettet til denne Philips-skjermen er uten bromerte flammehemmere og polyvinylklorid (uten BFR og PVC)

 • Null strømforbruk med 0 W-bryteren

  Når du slår på 0 W-bryteren, som er praktisk plassert på baksiden, kan du stoppe strømtilførselen til skjermen fullstendig. Dette betyr at TVen får et strømforbruk på null, noe som reduserer karbonfotavtrykket enda mer

 • Registrering av nakkeholdning og korrigerende råd

  Den nyskapende Philips ErgoSensor-skjermen med sensor for intelligent registrering av holdning gir deg interaktive råd om hvordan du skal sitte i en ergonomisk riktig stilling ved datamaskinskjermen.

Se alle spesifikasjoner
 • EPEAT Gold er kun gyldig der Philips registrerer produktet. Gå til www.epeat.net for registreringsstatus i landet der du bor.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i