LCD-skjerm med SmartImage

  LCD-skjerm med SmartImage

  Stilig skjerm med høy ytelse

  Få en mer intens spillopplevelse med denne stilige Philips Gioco 3D-skjermen. Med den ikoniske designen med svært smal ramme, strålende farger og utmerket, flimmerfri 3D-ytelse er Philips Gioco klar til å omslutte deg med spillet! Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-skjerm med SmartImage

Gioco, 23" / 58, 4 cm, 3D, FPR-briller 238G4DHSD/00 Finn lignende produkter

Stilig skjerm med høy ytelse

for fengslende 3D-spilling

 • AH-IPS LED gir strålende bilder med levende farger

  AH-IPS LED gir strålende bilder med levende farger

  Denne nyeste Philips-skjermen bruker avanserte AH-IPS-paneler med forbedret struktur som gir overlegen fargegjengivelse, svartid og strømforbruk sammenlignet med andre paneler med bred visningsvinkel. I motsetning til standard TN-paneler har AH-IPS-paneler minst gammasvingninger og kan dermed vise jevn farge selv ved 178/178 grader og i dreiningsmodus. Med fantastisk ytelse er den best egnet for programmer der det er viktig med fargenøyaktighet og konsekvent lysstyrke til enhver tid, for eksempel bilderetusjering, grafikkprogrammer og websøking.

 • SmartImage-spillmodus optimalisert for spillere

  SmartImage-spillmodus optimalisert for spillere

  Den nye Philips-spillskjermen har en skjermvisning med rask tilgang som er finjustert for spillere, og som gir deg flere alternativer. FPS-modus (førstepersonsskyting) forbedrer mørke farger i spill, slik at du ser skjulte gjenstander i mørke områder. Racing-modusen tilpasser visningen med raskeste responstid og mange farger samt bildejusteringer. RTS-modusen (sanntidsstrategi) har en spesiell SmartFrame-modus som gjør det mulig å fremheve spesifikke områder og gjøre størrelse- og bildejusteringer. Gamer 1 og Gamer 2 tilbyr personlig tilpassede innstillinger basert på ulike spill, noe som sikrer best mulig ytelse.

 • HDMI-klar for Full HD-underholdning

  HDMI-klar for Full HD-underholdning

  En HDMI-klargjort enhet har all nødvendig maskinvare for å akseptere HDMI-inngang (High-Definition Multimedia Interface), digitale video- og lydsignaler av høy kvalitet som alle overføres gjennom én kabel fra en PC eller flere AV-kilder, inkludert set-top-bokser, DVD-spillere og AV-mottakere og videokameraer.

 • Minimalistisk utseende med svært smal ramme

  De nye Philips-skjermene bruker paneler med den nyeste teknologien og er designet med en minimalistisk tilnærming ved at tykkelsen på den ytre rammen er begrenset til ca. 2,5 mm. I kombinasjon med en svart matrisestripe i panelet på ca. 9 mm er den totale størrelsen på rammen redusert betraktelig, noe som gir minimalt med distraksjoner og maksimal visningsstørrelse. Skjermen med den svært smale rammen er spesielt godt egnet for flervisning eller hellende oppsett som spill, grafisk design og profesjonelle programmer, og du får følelsen av at du bruker én stor skjerm.

 • Flimmerfri 3D-ytelse

  Flimmerfri 3D sikrer at du får mange timer med komfortabel underholdning. De rimelige, lette og flimmerfrie brillene trenger ingen batterier eller kabeltilkoblinger. Nå slipper du endelig alle problemer og kan nyte 3D med familien.

 • Auto 3D med de nyeste Blu-ray- og spillkonsollene med HDMI

  Med Blu-ray-spillere for spill og filmer med HDMI 1.4a-kompatibel tilkobling bytter Philips 3D-skjermen automatisk til 3D-modus, slik at du får fantastiske bilder øyeblikkelig. Ingen flere problemer med justeringer.

 • Gjør 2D om til 3D med direkte tastetilgang

  Gjør 2D-samlingen din om til 3D ved ett knappetrykk! Du kan bruke den lett tilgjengelige hurtigtasten på rammen for å bruke denne funksjonen til å gjenskape 2D-samlingen din med favorittspill, -filmer og -videoer i 3D.

 • SmartControl: For enkel justering av skjermen

  PC-programvare for finjustering av skjermytelse og -innstillinger. Philips tilbyr to alternativer for justering av skjerminnstillinger. Naviger på flernivåmenyen på selve skjermen med knappene, eller bruk Philips SmartControl-programvaren til å justere de forskjellige skjerminnstillingene på en velkjent måte

Se alle spesifikasjoner
 • For å unngå ubehag som svimmelhet, hodepine eller forvirring, bør du unngå å se på 3D for lenge om gangen.
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D.
 • Les brukerhåndboken for å finne ut mer om 3D og helse
 • For VGA-kort og andre krav for 3D-bruk, kan du gå til www.philips.com/support for å få mer informasjon.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i