1
Skjermer

3D-LCD-skjerm, LED-bakbelysning

  3D-LCD-skjerm, LED-bakbelysning

  Opplev 3D-spilling på den store skjermen

  La deg fengsle av 3D-spill på Philips 236G LED-skjermen. Nå har det blitt enda morsommere å spille med en stor skjerm, flimmerfrie 3D-briller og flere HDMI-innganger. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Opplev 3D-spilling på den store skjermen

La deg fengsle av 3D-spill på Philips 236G LED-skjermen. Nå har det blitt enda morsommere å spille med en stor skjerm, flimmerfrie 3D-briller og flere HDMI-innganger. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

3D-LCD-skjerm, LED-bakbelysning

G-serien, 23" (58, 4 cm), 3D, FPR-briller 236G3DHSB/01 Finn lignende produkter

Opplev 3D-spilling på den store skjermen

 • Easy 3D for en flimmerfri spillopplevelse

  Easy 3D sørger for timevis med komfort mens du ser på 3D, takket være den flimmerfrie ytelsen med minimal skyggeeffekt. De kompatible 3D-brillene er lette og krever ikke batterier. Gled deg over 3D i hjemmet på en enkel måte i dag.

 • SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, underholdning, økonomi osv., for å tilpasse skjermen programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartImage dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og de mest levende bildene. Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterking gir levende bilder. SmartContrast øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • SmartResponse på 2 ms for rask spilling i 2D

  SmartResponse på 2 ms for rask spilling i 2D

  SmartResponse er en eksklusiv overstyringsteknologi fra Philips. Når den er slått på, justerer den automatisk svartidene for bestemte programkrav som spill eller filmer, som krever raskere responstid for å produsere bilder uten hakkete bevegelser, tidsforsinkelse og innbrente konturer

 • Flimmerfrie 3D-briller for enkel visning

  Underhold deg selv med disse lette, brukervennlige, polariserte 3D-brillene. Disse flimmerfrie 3D-brillene er ikke bare enkle å skifte ut og vedlikeholde, de er også rimelige, slik at hele familien kan kjøpe hvert sitt par. Siden de ikke bruker batterier eller kabler, får du endelig friheten til å kose deg så lenge du vil.

 • Gjør 2D om til 3D med direkte tastetilgang

  Gjør 2D-samlingen din om til 3D ved ett knappetrykk! Du kan bruke den lett tilgjengelige hurtigtasten på rammen for å bruke denne funksjonen til å gjenskape 2D-samlingen din med favorittspill, -filmer og -videoer i 3D.

 • Auto 3D med de nyeste Blu-ray- og spillkonsollene med HDMI

  Med Blu-ray-spillere for spill og filmer med HDMI 1.4a-kompatibel tilkobling bytter Philips 3D-skjermen automatisk til 3D-modus, slik at du får fantastiske bilder øyeblikkelig. Ingen flere problemer med justeringer.

 • SmartControl: For enkel justering av skjermen

  PC-programvare for finjustering av skjermytelse og -innstillinger. Philips tilbyr to alternativer for justering av skjerminnstillinger. Naviger på flernivåmenyen på selve skjermen med knappene, eller bruk Philips SmartControl-programvaren til å justere de forskjellige skjerminnstillingene på en velkjent måte

 • Kvikksølvfri og miljøvennlig skjerm

  Philips-skjermer med LED-bakbelysning inneholder ikke kvikksølv, et av de giftigste naturlige stoffene som påvirker mennesker og dyr. Dette reduserer skjermens påvirkning på miljøet gjennom hele levetiden, fra produksjon til avhending.

 • Energy Star for energisparing og lavt strømforbruk

  Energy Star er et energieffektivitetsprogram som sponses av EPA i USA, og som også er tatt i bruk av mange andre land. Energy Star-sertifisering sikrer at du kjøper et produkt som oppfyller de nyeste standardene for energieffektivitet, og som drives med maksimal strømeffektivitet på alle driftsnivåer. Nye Philips-skjermer er sertifisert for Energy Star 5.0-spesifikasjonene, og de møter eller overgår standarden. I dvalemodus krever for eksempel Energy Star 5.0 et effektforbruk på mindre enn 1 watt, mens Philips-skjermer bruker mindre enn 0,5 watt. Flere detaljer er tilgjengelig fra www.energystar.gov

 • Full HD LED-teknologi for slående 2D-bilder

  Hvite lysdioder er enheter som lyser opp med full og jevn lysstyrke raskere slik at det går fortere å starte opp. Lysdioder inneholder ikke kvikksølv, noe som betyr miljøvennlig resirkulering og avhending. Med lysdioder får du bedre kontroll over dimmingen av LCD-bakgrunnsbelysningen, og dermed et svært høyt kontrastforhold. Du får også en utmerket fargegjengivelse takket være en jevn lysstyrke på skjermen.

Se alle spesifikasjoner
 • For å unngå ubehag som svimmelhet, hodepine eller forvirring, bør du unngå å se på 3D for lenge om gangen.
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D.
 • Les brukerhåndboken for å finne ut mer om 3D og helse
 • For VGA-kort og andre krav for 3D-bruk, kan du gå til www.philips.com/support for å få mer informasjon.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i