LCD-skjerm med SmoothTouch

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/231c5tjkfu_00/231c5tjkfu_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LCD-skjerm med SmoothTouch

  Suveren interaktiv skjerm

  La deg fengsle av Philips' SmoothTouch-skjerm. Kule berøringsfunksjoner som å trykke, trekke, knipe, rotere, zoome og dra gir liv til appene. Interaktive berøringsspill blir mer spennende. Nå kan du utforske verden med alle fingrene dine! Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-skjerm med SmoothTouch

23" (58, 4 cm) 231C5TJKFU/00 Finn lignende produkter

Suveren interaktiv skjerm

med SmoothTouch

 • SmoothTouch-skjerm for naturlig og jevn berøringsrespons

  SmoothTouch-skjerm for naturlig og jevn berøringsrespons

  Denne Philips-skjermen bruker den nyeste Projected Capacitive-teknologien med 10-punkters berøring, med glass fra kant til kant for jevn respons. Når den brukes sammen med berøringsbaserte operativsystem som Windows 8, gir den deg fine berøringsfunksjoner som å trykke, dra, rotere, zoome, skyve osv. Nå kan du benytte deg av de nye mulighetene til berøringsbaserte programmer fullt ut og gi liv til eldre programmer. Skriv inn tekst med ti fingre, eller spill morsomme interaktive spill med venner. Samarbeid med kollegaer interaktivt på jobb eller i et skolemiljø og øk produktiviteten og effektiviteten.

 • SmartStand-design med maksimal tilbakelening for komfortabel bruk

  SmartStand-design med maksimal tilbakelening for komfortabel bruk

  Denne Philips-skjermen bruker SmartStand med maksimal tilbakelening for å kunne bruke den i forskjellige ergonomiske stillinger, som aldri før. Med nærmere 60-graders tilbakeleningsstilling kan du nå samhandle med skjermen på en naturlig måte enten du berører skjermen eller skriver noe. Eller du kan bruke den i oppreist stilling for å sitte og arbeide. Med innebygd, automatisk returmekanisme gir denne SmartStand-funksjonen svært godt fleksibilitet.

 • Bred IPS LED-visningsteknologi for bilde- og fargenøyaktighet

  Bred IPS LED-visningsteknologi for bilde- og fargenøyaktighet

  IPS-skjermer bruker en avansert teknologi som gir deg ekstra brede visningsvinkler på 178/178 grader, noe som gjør det mulig å se skjermen fra nesten alle vinkler. I motsetning til standard TN-paneler gir IPS-skjermer deg svært skarpe bilder med livlige farger, noe som ikke bare gjør den perfekt for bilder, filmer og nettsurfing, men også for profesjonelle programmer som krever fargenøyaktighet og konsekvent lysstyrke hele tiden.

 • SmartConnect med DisplayPort, HDMI- og VGA-tilkoblinger

  Disse Philips-skjermene har et rikt utvalg av tilkoblingsmuligheter og er utstyrt med flere tilkoblinger som VGA, Display Port og universal HDMI-kontakt. Dette gjør at du kan nyte ukomprimert video og lyd med høy oppløsning. USB-tilkoblingene sikrer at du kan få dataoverføring med svært høy hastighet samtidig som du har globale tilkoblingsmuligheter. Uansett hvilken kilde du bruker, kan du stole på at denne Philips-skjermen er en investering du kan bruke i lang tid.

 • Web-kamera og mikrofon gjør at du kan holde kontakten med familie og venner

  Innebygd web-kamera med suverent klare og tydelige bilder slik at du kan snakke med familie og venner. Den følsomme mikrofonen sikrer at stemmen din høres tydelig. Du kan høre klar lyd enten fra de innebygde stereohøyttalerne, eller du kan koble til egne hodetelefoner for private samtaler. Denne enkle, innebygde løsningen innebærer at du ikke trenger å installere kamera og plassere mikrofoner.

 • USB 3.0 gjør at du raskt kan overføre data og lade smarttelefonen

  Super Speed USB 3.0 gir en overføringshastighet på 5,0 gbit/s. Dette er ti ganger raskere enn standard USB 2.0 og forkorter dataoverføringstiden betydelig, slik at du sparer tid og penger. Med større båndbredde, superhøy overføringshastighet, bedre strømhåndtering og førsteklasses samlet ytelse setter USB 3.0 den nyeste globale standarden, slik at du kan bruke lagringsenheter med stor kapasitet. Sync-N-Go-teknologien gjør at du ikke lenger må vente på ledig båndbredde. Investeringen din i USB 2.0-enheter er fortsatt brukbar, ettersom den er bakoverkompatibel.

 • Kraftig lyd med 2 x 2 watts (RMS) høyttalere

  Nå kan du nyte alle multimedier og sosiale programmer med stereolyd. Disse innebygde høyttalere ikke bare høres bra ut, men hjelper deg også med å bli kvitt kabelrot og gir deg mer plass på skrivebordet.

Se alle spesifikasjoner
 • Berøringsfunksjonen krever USB-kabeltilkobling til PCen. Fungerer bare på operativsystem som støtter berøring, samt programmer som Windows 8 eller 7.
 • Denne Philips-skjermen er MHL-sertifisert. Men hvis MHL-enheten ikke kobles til eller ikke fungerer riktig, må du se Vanlige spørsmål for MHL-enheten eller henvende deg direkte til forhandleren. Produsenten av enheten kan ha retningslinjer som krever at du kjøper deres bestemte MHL-kabel eller -adapter for at det skal fungere
 • Krever valgfri MHL-sertifisert mobil enhet og MHL-kabel (følger ikke med). Undersøk om MHL-enheten er kompatibel.
 • Ordet/varemerket IPS og de tilhørende patentene på teknologier tilhører sine respektive eiere.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i