1
TV

LED-TV med YouTube-app

  -{discount-percentage}%

  LED-TV med YouTube-app

  Perfekt for alle rom

  Full HD Smart LED-TVen 22PFL3557 fra Philips med liten skjerm er den enkleste måten å se DVDer på. Den har en innebygd DVD-spiller og Philips' bilde- og lydkvalitet, slik at du kan nyte filmer med bare én fjernkontroll og uten ekstra enheter og kabler. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Perfekt for alle rom

Full HD Smart LED-TVen 22PFL3557 fra Philips med liten skjerm er den enkleste måten å se DVDer på. Den har en innebygd DVD-spiller og Philips' bilde- og lydkvalitet, slik at du kan nyte filmer med bare én fjernkontroll og uten ekstra enheter og kabler. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

3500 series LED-TV med YouTube-app

56 cm (22"), Full HD 1080p, DVB-T/C 22PFL3557H/12 Finn lignende produkter

Perfekt for alle rom

med integrert DVD-spiller

 • Integrert DVD-spiller for å spille av DVDer uten problemer

  TVer fra Philips er spennende og nyskapende med en integrert DVD-spiller for å gi mulighet for avspilling i flere formater. Videofantaster og musikkelskere kan dra fordel av de bredt aksepterte formatene DVD og CD og den økende populariteten til digital MP3-musikk, uten å måtte kjøpe en egen spiller eller koble til produktene. Philips TV-DVD spiller av DVD+RW, DVD+R, DVD-RW, DVD-R, DVD-Video, S-VCD, VCD, bilde-CD, JPEG, MP3-DVD, MP3-CD, CD-R, CD-RW og WMA-CD.

 • Enkel trådløs tilkobling med trådløs USB-adapter som ekstrautstyr

  Enkel trådløs tilkobling med trådløs USB-adapter som ekstrautstyr

  Gled deg over Smart TV trådløst med Philips Wi-Fi USB-adapteren (PTA01) for Smart TV. Bare sett adapteren i USB-kontakten på siden av TVen og koble TVen direkte til hjemmenettverket. Bruk fjernkontrollen til TVen til å navigere deg frem til innholdet du foretrekker på Internett.

 • Med SimplyShare kan du nyte bilder, musikk og filmer på TVen

  Med SimplyShare kan du nyte bilder, musikk og filmer på TVen

  Del bilder, musikk og filmer via SimplyShare fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, og nyt dem på storskjermen.

 • Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Flotte LED-bilder med utrolig kontrast

  Denne Full HD LED-TVen har den mest avanserte LED-belysningsteknologien som finnes, i kombinasjon med en oppsiktsvekkende minimalistisk design, en praktfull bildekvalitet og det laveste strømforbruket i sin kategori. I tillegg finnes det ingen farlige stoffer i LED-belysningsteknologien. Med LED-bakbelysning kan du dermed glede deg over lavt strømforbruk, stor lysstyrke, utrolig kontrast, skarphet og levende farger.

 • 100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  Perfect Motion Rate (PMR), som kombinerer oppdateringshastigheten til panelet og unik bildebehandling, skaper ekstrem bevegelsesskarphet for klare og levende bilder selv med raske bevegelser på skjermen.

 • 2 USB-spor for fantastisk multimedieavspilling

  2 USB-spor for fantastisk multimedieavspilling

  To USB-spor gir tilgang til JPEG-bilder, mp3-musikk og videofiler på de fleste USB-pinner (USB-minneklasseenhet). Koble USB-enheten til et av sporene på TVen, og få tilgang til multimedieinnholdet ved hjelp av en enkel innholdsviser på skjermen. Du kan nå vise og dele videoer, bilder og musikk.

 • Sømløs tilkobling med 3 HDMI-innganger og EasyLink

  Sømløs tilkobling med 3 HDMI-innganger og EasyLink

  HDMI bruker én kabel til å overføre både bilde- og lydsignaler fra tilkoblede enheter til TVen, slik at du slipper å holde styr på flere kabler. Kabelen overfører ukomprimerte signaler. Dette sikrer høyeste kvalitet fra kilde til skjerm. Har du også Philips Easylink, trenger du bare én fjernkontroll for å betjene de fleste operasjonene på TV, DVD, BluRay, set-top-boks eller hjemmekinoanlegg.

 • Et stort utvalg av videoer på Internett via YouTube

  Nyt et vell av videoer på Internett via YouTube på TVen.

 • Full HD-TV med Digital Crystal Clear for dybde og klarhet

  Digital Crystal Clear er en pakke med nyskapende bildefunksjoner som justerer og optimaliserer bildekvaliteten digitalt for optimal kontrast, farge og skarphet. Resultatet er ekstremt klare bilder, uansett kilde.

 • Med PC-inngangen kan du også bruke TVen som PC-skjerm

  Med PC-inngangen kan du også bruke TVen som PC-skjerm enten ved hjelp av en HDMI-DVI-kabel (for digitale signaler) eller VGA-kabel (for analoge signaler).

 • DivX Certified® for standard avspilling av DivX-videoer via DVD

  Med DivX®-støtte kan du nyte DivX-kodede videoer i din egen stue. DivX-medieformatet er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som du kan bruke til å lagre store filer som filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW- og DVD-R-plater.

Se alle spesifikasjoner
 • DivX Certified® for å spille av DivX®-video, inkludert førsteklasses innhold.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2.
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i