Profesjonell LCD-TV

  Profesjonell LCD-TV

  For fornøyde gjester

  Denne moderne og energieffektive hotell-TVen er helt klargjort for interaktiv bruk. Gjestene kan koble til sine egne enheter, høre på musikk på badet og få en skreddersydd velkomstmelding. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Profesjonell LCD-TV

22" System, LCD, integrert digital 22HFL5550D/10 Finn lignende produkter

For fornøyde gjester

Philips digital interaktiv LCD hotell-TV

 • Kompatibel SmartCard Xpress-boks for interaktive systemer

  Den valgfrie SmartCard Xpress-boksen kan monteres på baksiden av TVen. Dette gjør det mulig for tredjepartsdekodere og programkort å samhandle med TVen og legge til nye funksjoner. TVen kan også kobles til eksterne dekodere og set-top-bokser fra alle større leverandører av interaktive systemer. Dette skjer gjennom Serial Xpress-kontrollgrensesnittet (som støtter UART og RS232 protokoller) og SmartPlug-kontrollgrensesnittet.

 • USB-kloning av alle innstillinger for hurtiginstallasjon

  Gir deg muligheten til enkelt å kopiere alle programmerings- og kanalprogrammeringsinnstillinger fra én TV til andre TVer på under et minutt. Funksjonen sikrer enhetlighet mellom TVene og reduserer installasjonstid og -kostnader betydelig.

 • Ekstern programvareoppgradering

  TV-programvaren som kontrollerer hotellspesifikke funksjoner, kan oppgraderes eksternt via en sertifisert systemleverandør.

 • Integrert klokkevisning med vekking og meldingsalarm

  Med den innebygde klokkevisningen, som også er et vekkerur, trenger du ikke noen ekstra klokke med ledninger og tilkoblinger i rommet. Automatisk synkronisering av klokkeslett via tekst-TV og funksjon for å beholde alarminnstillinger ved korte strømbrudd gir gjestene ekstra komfort

 • HD Ready med integrert DVB-T-tuner

  Gjestene dine kan nyte den utrolige bildekvaliteten fra høydefinisjonsbilder, og de vil være klare for HD-kilder som HDTV-set-top-boks. TVen kan motta analoge YPbPr-signaler, i tillegg til ukomprimerte digitale signaler med høyest mulig kvalitet via DVI eller HDMI. De digitale signalene støtter HDCP-kopibeskyttelse. Med den integrerte DVB-T-tuneren kan TVen vise kanaler fra det digitale bakkenettet, i tillegg til eksisterende analoge kanaler. Gjestene dine kan også lytte til digitale radiostasjoner med høykvalitetslyd uten å trenge ekstra lydmottakere.

 • USB-kontakt for enkel og umiddelbar multimedieavspilling

  Med denne Philips-TVen kan gjestene koble til en USB-pinne for enkel og umiddelbar avspilling av multimedieinnhold. De støttede avspillingsformatene er MP3, lysbildefiler (.alb) og JPEG-stillbilder.

 • Med PC-inngangen kan du også bruke TVen som PC-skjerm

  Med PC-inngangen kan du koble TVen til en datamaskin og bruke TVen som en PC-skjerm.

 • Kontakt for ekstern høyttaler

  Forsterket lydkontakt for enkel installasjon av eksterne høyttalere (for eksempel på badet), noe som fjerner behovet for å investere i eksternt utstyr

 • Kompatibel med Philips' tilkoblingspaneler for å kunne brukes med gjestenes enheter

  Denne TVen fungerer sømløst sammen med Philips' tilkoblingspaneler. Gjesten kan enkelt koble til og se på innhold fra PC, MP3-spiller, DVD-spiller, videokamera og forskjellige andre enheter. Med automatisk oppdaging kan tilkoblingspanelet og TVen automatisk bytte på å vise innholdet på den tilkoblede gjesteenheten.

 • SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Øko-vennlig design og flammesikkert kabinett

  Bærekraft er en viktig del av Philips' forretningsvirksomhet. Philips' TVer er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning. Philips' TVer har også et spesielt kabinett i et flammesikkert materiale. Uavhengige tester som er utført av brannvesenet, har vist at der TVer noen ganger kan intensivere branner forårsaket av eksterne kilder, bidrar ikke Philips' TVer til spredning av brann.

Se alle spesifikasjoner
 • Ta kontakt med din Philips-forhandler for mer informasjon om land som bruker DVB-T.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i