LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  Flott underholdning i Full HD

  Opplev flott ytelse med Philips Full HD-skjermen med digital TV-tuner. HDMI-inngang, USB AV-avspilling og kraftig lyd gjør den til et utmerket valg. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-skjerm

21, 5" / 54, 6 cm, Full HD-skjerm 221TE5LB/00 Finn lignende produkter

Flott underholdning i Full HD

med DTV-tuner

 • Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

  Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

  Denne Full HD-skjermen har en widescreenoppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen for HD-kilder for best mulig bildekvalitet. Den er fullstendig fremtidskompatibel siden den støtter 1080p-signaler fra alle kilder, inkludert de nyeste som Blu-ray og avanserte HD-spillkonsoller. Signalbehandlingen er oppgradert for å støtte denne mye høyere signalkvaliteten og oppløsningen. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med suveren lysstyrke og farger.

 • SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og de mest levende bildene. Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterking gir levende bilder. SmartContrast øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • SmartPicture for en optimalisert skjermopplevelse

  SmartPicture for en optimalisert skjermopplevelse

  SmartPicture er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, underholdning, økonomi osv., for å tilpasse skjermen til programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartPicture dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • HDMI-klar for Full HD-underholdning

  HDMI-klar for Full HD-underholdning

  En HDMI-klargjort enhet har all nødvendig maskinvare for å akseptere HDMI-inngang (High-Definition Multimedia Interface), digitale video- og lydsignaler av høy kvalitet som alle overføres gjennom én kabel fra en PC eller flere AV-kilder, inkludert set-top-bokser, DVD-spillere og AV-mottakere og videokameraer.

 • LED-teknologi for naturlige farger

  Hvite lysdioder er enheter som lyser opp med full og jevn lysstyrke raskere slik at det går fortere å starte opp. Lysdioder inneholder ikke kvikksølv, noe som betyr miljøvennlig resirkulering og avhending. Med lysdioder får du bedre kontroll over dimmingen av LCD-bakgrunnsbelysningen, og dermed et svært høyt kontrastforhold. Du får også en utmerket fargegjengivelse takket være en jevn lysstyrke på skjermen.

 • Innebygd digital TV-tuner for å se på TV på PC-skjermen

  En digital TV-tuner bygd inn i en skjerm for å motta og vise TV-signaler av høy kvalitet fra forskjellige kilder.

 • Avspilling med USB Direct for video, bilde og MP3

  Med USB-kontakten får du tilgang til JPEG-bilder, MP3-musikk og videofiler fra de fleste USB-pinnene (USB-minneenhet). Koble USBen inn i sporet på siden av MTVen, og få tilgang til multimedieinnholdet ved hjelp av den enkle innholdsviseren på skjermen. Du kan nå se på videoer, bilder og musikk.

 • SmartSound velger en perfekt modus for lydytelsen

  Med SmartSound kan du velge en rekke modi, som film, spill, musikk osv. Dermed aktiveres forhåndsdefinerte frekvenser automatisk for å forbedre lyden i forhold til funksjonen

 • HDMI med EasyLink

  HDMI bruker én enkelt kabel til å overføre både bilde- og lydsignaler fra tilkoblede enheter til MTVen, noe som gjør at du slipper å holde styr på flere kabler. Kabelen overfører ukomprimerte signaler. Dette sikrer høyeste kvalitet fra kilde til skjerm. Har du også Philips EasyLink, trenger du bare én fjernkontroll for å betjene de fleste operasjonene på MTVen. Nyt den høye kvaliteten på bilde og lyd, med lettvint betjening og null kabelrot.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i