1
Skjermer

LCD-skjerm med LED-baklys

  LCD-skjerm med LED-baklys

  Ultraslank LED-skjerm. Utrolig vakker.

  Med en ultraslank design og teknologier som gir skarpe og levende farger, setter Philips Blade LED-skjermen en ny standard for hva som er stilig Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ultraslank LED-skjerm. Utrolig vakker.

Med en ultraslank design og teknologier som gir skarpe og levende farger, setter Philips Blade LED-skjermen en ny standard for hva som er stilig Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Brilliance LCD-skjerm med LED-baklys

Blade, 20" / 50, 8 cm, C-serien 209CL2SB/00 Finn lignende produkter

Ultraslank LED-skjerm. Utrolig vakker.

 • SmartResponse med oppdatering på 2 ms for rask spilling

  SmartResponse med oppdatering på 2 ms for rask spilling

  Turobomodi slås på via drivkretsen for å få best mulig responstid, redusere taggete kanter på objekter som beveger seg raskt på skjermen, forbedre kontrastforholdet mellom lys og mørke og gi den beste spill- og filmopplevelsen.

 • SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og de mest levende bildene. Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterking gir levende bilder. SmartContrast øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • SmartImage optimalisert for enkel bruk

  SmartImage optimalisert for enkel bruk

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, underholdning, økonomi osv., for å tilpasse skjermen programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartImage dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • Ultraslank, stilig og moderne

  Ny serie med Philips-skjermer som bruker neste generasjon Slim CCFL eller LED, noe som gjør designen mye slankere enn tidligere modeller. Det slanke utseendet gjør ikke skjermene bare til en fryd for øyet, du sparer også plass på skrivebordet.

 • LED-teknologi for naturlige, levende farger

  Hvite lysdioder er enheter som lyser opp med full og jevn lysstyrke raskere slik at det går fortere å starte opp. Lysdioder inneholder ikke kvikksølv, noe som betyr miljøvennlig resirkulering og avhending. Med lysdioder får du bedre kontroll over dimmingen av LCD-bakgrunnsbelysningen, og dermed et svært høyt kontrastforhold. Du får også en utmerket fargegjengivelse takket være en jevn lysstyrke på skjermen.

 • Miljøvennlige materialer som oppfyller internasjonale standarder

  "Philips bruker bærekraftige og miljøvennlige materialer i skjermene sine. Alle plastdeler til kabinett, metallstrukturer og emballasje bruker 100 % resirkulerbart materiale. På noen utvalgte modeller benytter vi opptil 65 % resirkulert plast. Streng overholdelse av RoHS-standarder sørger for betydelige reduksjon eller fjerning av giftige stoffer som bly. Kvikksølvinnhold i skjermer med CCFL-baklys har blitt betydelig redusert, mens det har blitt fjernet fullstendig fra skjermer med LED-baklys. Besøk Philips på http://www.asimpleswitch.com/global/ for å finne ut mer.

 • Energy Star for energisparing og lavt strømforbruk

  Energy Star er et energieffektivitetsprogram som sponses av EPA i USA, og som også er tatt i bruk av mange andre land. Energy Star-sertifisering sikrer at du kjøper et produkt som oppfyller de nyeste standardene for energieffektivitet, og som drives med maksimal strømeffektivitet på alle driftsnivåer. Nye Philips-skjermer er sertifisert for Energy Star 5.0-spesifikasjonene, og de møter eller overgår standarden. I dvalemodus krever for eksempel Energy Star 5.0 et effektforbruk på mindre enn 1 watt, mens Philips-skjermer bruker mindre enn 0,5 watt. Flere detaljer er tilgjengelig fra www.energystar.gov

 • Stilige SmartTouch-kontroller

  SmartTouch-kontroller er intelligente, berøringssensitive ikoner som erstatter knapper som stikker frem. SmartTouch-kontroller for eksempel, som reagerer på den minste berøring, slår på skjermen eller gjør skjermen lysere og skarpere med SmartImage Lite. Når SmartTouch-ikonene er aktivert, lyser de for å indikere at kommandoene er utført.

 • 16:9-skjerm for best widescreen-spilling og video

  Et sideforhold er et uttrykk på bredden på et videobilde sammelignet med høyden. 16:9-sideforhold for widescreen er standard for universell til høydefinisjons-TV og europeisk digital-TV. Et opprinnelig 16:9-sideforhold betyr uovertruffen visning av spill og video uten striper øverst og nederst i bildet, og uten kvalitetstapet som stammer fra skalering, endring av et bilde for å få det til å passe til en annen skjermstørrelse.

 • Sofistikert glanset overflate

  En flott og elegant glanset overflate som står godt til innredningen din.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i