1
TV

LCD-TV

  -{discount-percentage}%

  LCD-TV

  Flott design, kraftig ytelse.

  Stil og ytelse møtes i én komplett opplevelse. Denne flat-TVen sørger for flott design og kraftig ytelse i flere år fremover med HD-skjerm, Digital Crystal Clear og fantastisk usynlig lyd. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Flott design, kraftig ytelse.

Stil og ytelse møtes i én komplett opplevelse. Denne flat-TVen sørger for flott design og kraftig ytelse i flere år fremover med HD-skjerm, Digital Crystal Clear og fantastisk usynlig lyd. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

LCD-TV

48 cm (19"), integrert digital 19PFL5403D/10 Finn lignende produkter

Flott design, kraftig ytelse.

 • Digital Crystal Clear for detaljdybde og skarphet

  Digital Crystal Clear for detaljdybde og skarphet

  Digital Crystal Clear er en pakke med nyskapende bildefunksjoner som justerer og optimerer bildekvaliteten digitalt for optimal kontrast, farge og skarphet. Digital Crystal Clear gir like klare bilder som på kino.

 • HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  Se den ypperlige bildekvaliteten på HD-bilder, og se HD-kilder som HDTV-set-top-boks eller Blu-ray-plate. HD Ready (HD-klar) er et beskyttet merke som gir bedre bildekvalitet enn Progressive Scan. Det er i overensstemmelse med strenge standarder som er vedtatt av EICTA for å gi en HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet til et HD-signal. Det har en universell tilkobling til både analog YPbPr og ukomprimert digital DVI- eller HDMI-tilkobling som støtter HDCP. Det kan vise 720p- og 1080i-signaler ved 50 og 60 Hz.

 • Super lydopplevelse fra unike usynlige høyttalere

  Super lydopplevelse fra unike usynlige høyttalere

  Et usynlig lydsystem som passer perfekt til utformingen på kabinettet. Den gir et klart og romslig lydbilde som kompletterer den rike seeropplevelsen.

 • Incredible Surround for bedre lydopplevelse

  Incredible Surround for bedre lydopplevelse

  Incredible Surround er en lydteknologi fra Philips som forstørrer lydfeltet dramatisk, slik at du blir omgitt av lyden fra alle kanter. Med den nyeste teknologien for elektronisk faseforskyvning blander Incredible Surround lyder fra venstre og høyre på en slik måte at den utvider den virtuelle avstanden mellom de to høyttalerne. Denne avstanden forbedrer stereoeffekten dramatisk og gir en mer naturlig lyddimensjon. Med Incredible Surround kan du nyte fullstendig surround-lyd med større dybde og bredde, uten bruk av ekstra høyttalere.

 • EasyLink: enkel kontroll av TVen og tilkoblede enheter via HDMI CEC

  EasyLink: enkel kontroll av TVen og tilkoblede enheter via HDMI CEC

  EasyLink bruker HDMI CEC-bransjestandardprotokollen til å dele funksjonalitet mellom tilkoblede enheter og TVen. Med EasyLink trenger du bare én fjernkontroll for å styre hovedfunksjonene på TVen og tilkoblede enheter. EasyLink bruker en standard HDMI-kabel til å overføre systemkommandoer. Det virker mellom alle elektroniske enheter utstyrt med HDMI CEC.

 • HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1440 x 900p

  Denne WXGA+-skjermen med avansert LCD-skjermteknologi har en widescreen HD-oppløsning på 1440 x 900p. Den gir flotte Progressive Scan-bilder uten flimring med optimal lysstyrke og suverene farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en større seeropplevelse.

 • Opptil 5 ms svartid for klare bilder i rask bevegelse

  Svartid angir signalenes reaksjonshastighet i millisekunder. Rask svartid er bra, siden det eliminerer synlige bilderester som kan legge en demper på opplevelsen når du ser bilder eller objekter i rask bevegelse. I dette tilfellet gir denne LCD-skjermen deg 5 ms svartid, slik at du kan se på LCD-TVen med klare bilder i rask bevegelse.

 • Integrert digital tuner for DVB-T-mottak

  Med den integrerte digitale DVB-T-tuneren kan du motta digitale kabel-TV- og bakke-TV-signaler uten en ekstra set-top-boks. Nyt kvalitets-TV uten kabelrot.

 • 2 HDMI-innganger for heldigital HD-tilkobling i én kabel

  HDMI oppretter en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konvertering til et analogt signal, gir det et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimmer og gir et renere bilde. HDMI kommuniserer intelligent den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men omfatter digitallyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med 2 HDMI-innganger kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, og en Blu-ray-spiller. TVen er forberedt på HD-fremtiden.

 • Med PC-inngangen kan du også bruke TVen som PC-skjerm

  Med PC-inngangen kan du koble TVen til en datamaskin med en VGA-kabel og bruke TVen som en PC-skjerm.

 • Smart modus velger en perfekt modus for det du ser på

  Optimal lyd- og bildegjengivelse avhenger av forskjellige aspekter som videokilde, innholdstype, omgivelsene i rommet, typen visningsenhet osv. Smart modus har forhåndsdefinerte bilde- og lydinnstillinger som er praktisk forhåndsinnstilt gjennom måten du bruker TVen på. Med de personlige innstillingene kan du definere bildeinnstillingene slik du foretrekker dem, lagre dem og få enkel tilgang for fremtidig bruk. Alle disse er praktisk integrert i TVen for optimale innstillinger.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i