profesjonell flat-TV

  profesjonell flat-TV

  flat-TV for hoteller

  Kompakt, slank og stilig. Denne 15" LCD-TVen, som er tiltenkt bruk på overnattingssteder, har alt som får en gjest til å føle seg som hjemme. Den sparer også tid og reduserer eierskapskostnadene for hotelleieren. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

flat-TV for hoteller

med trådløs kloning for rask installasjon

 • Trådløs SmartLoader for rask kloning

  Gir deg muligheten til enkelt og trådløst å kopiere alle programmeringsinnstillinger fra én TV til andre TVer på under et minutt. Funksjonen sikrer likhet mellom TVene og reduserer installasjonstid og -kostnader betydelig.

 • Låse front-/sidekontroller

  Ved å velge alternativet i oppsettmenyen for å låse eller låse opp tilgangen til front- og sidekontrollene på TVen, forhindres uautorisert tilgang til TV-menyen og sparer hotelleieren tid og krefter på å installere på nytt.

 • Innebygd FM-radio

  Den integrerte FM-radioen gir gjestene ekstra komfort uten at du må investere i ekstra radiomottakere.

 • Kan konverteres til forbruker-TV

  Det er enkelt å konvertere TVen fra kommersiell bruk til forbrukerinnstillinger for ettermarkedsalg.

 • Låse installasjonsmenyen

  Forhindrer uautorisert tilgang til installerings- og konfigureringsinnstillinger. Det sikrer maksimal nytte for gjestene, og du unngår unødvendige omprogrammeringskostnader.

 • Volumbegrensning

  Denne funksjonen forhåndsdefinerer volumområdet TV-apparatet kan brukes med, noe som forhindrer overdrevent mange volumjusteringer, og du unngår å forstyrre gjestene i naborommet.

 • Automatisk kanalinnstilling

  Den er perfekt for egenannonsering eller informasjonskanaler fordi den kan vise en forhåndsdefinert kanal når TV-en slås på.

 • Crystal Clear III for naturlige bilder med bedre kvalitet

  Crystal Clear III kombinerer en rekke forbedringer som gir et bedre bilde. Forbedringene inkluderer et 2D-kamfilter, dynamisk kontrast, Blue Stretch og Green enhancement slik at du alltid oppnår naturlige farger.

 • 2D-kamfilter gir skarpere og mer detaljerte bilder

  2D-kamfilteret skiller krominans- (farge) fra luminansinformasjon (lysstyrke) i videosignalet for uavhengig behandling for å forbedre bildeoppløsningen og minimere forvrengningen.

 • Virtual Dolby Surround for en kinolignende lydopplevelse

  Virtual Dolby Surround er en behandlingsteknologi for å forbedre surround-lydeffekter. Den skaper en følelse av Dolby Pro Logic uten at det er nødvendig med ekstra bakhøyttalere. Du blir totalt oppslukt av TV-opplevelsen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i