PhotoFrame

  PhotoFrame

  Hvert bilde forteller din historie

  Større skjerm, større seerkomfort. Vis alle de digitale bildene med høy pikseltetthetskvalitet og perfekte digitale farger med Philips PhotoFrame 10FF2CMW – nå med to designerrammer, slik at du kan bytte dem ut etter humøret eller årstidene. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PhotoFrame

25, 9 cm (10, 2") LCD, 23, 9 cm (9, 4") v.område 10FF2CMW/00 Finn lignende produkter

Hvert bilde forteller din historie

 • Roter, zoom, beskjær, masker og legg til effekter på bildene dine

  Roter, zoom, beskjær, masker og legg til effekter på bildene dine

  PhotoEffect-veiviseren er brukervennlig og gir deg mulighet til å rotere, zoome, beskjære og til og med justere fargene til svart-hvitt eller sepia direkte i PhotoFrame.

 • Høy pikseltetthet som gir en klar og detaljert bildevisning

  Skjermen er av beste kvalitet og har høy pikseltetthet. Den viser de beste bildene dine med den samme virkelighetsnære detaljrikdommen og de samme levende fargene som utskrifter av høy kvalitet.

 • Perfekte digitale farger for imponerende bildevisning

  Fargeskjermen får frem det beste i bildene dine med levende, ekte farger ved at den viser det samme fargespekteret som på bilder med profesjonell utskriftskvalitet.

 • Ha det moro med montasjer: vis flere bilder i én visning

  Dette er en lysbildevisningseffekt som viser en bildemontasje med et automatisk og tilfeldig utvalg av bilder, og dermed unngår du skjemmende kanter som ellers kan oppstå ved visning av bilder som er mindre enn skjermstørrelsen.

 • Spill av lysbildefremvisninger, enkeltbilder, miniatyrbilder eller vis klokke

  Med fleksible visningsmodi kan du velge om du vil vise ett bilde om gangen, vise bildene i miniatyrbildemodus for raske og enkle søk, eller om du vil opprette en lysbildefremvisning av de beste bildene dine.

 • Opprett album og bildeserievisninger og behandle bildene

  Med Smart Album kan du opprette og behandle album samt konfigurere og justere overgangseffekter i bildeserievisningene.

 • Få mer lagringsplass ved å kopiere bilder mellom minnekort

  Philips PhotoFrame kan lese to minnekort samtidig via de innebygde minnekortleserne, og med SmartCopy-programvaren kan du kopiere de digitale bildene dine fra det ene minnekortet til det andre. Programvaren komprimerer og tilpasser størrelsen på de kopierte bildene, slik at du kan lagre et maksimalt antall bilder internt eller eksternt.

 • Lagre opptil 1000 bilder i det interne minnet

  Smart fotolagring bruker smart programvare som minimerer nødvendig lagringsplass uten at det går ut over bildevisningskvaliteten.

 • Drives med strøm eller trådløst med oppladbart batteri

  Med mulighet for både nettilkobling og batteristrøm kan du bruke PhotoFrame med standard nettstrøm eller trådløst med det innebygde oppladbare batteriet.

 • Lekre rammer med hurtigfeste passer til humøret og innredningen

  Lekre rammer som er enkle å bytte ut, har en kunstnerisk design som festes hurtig på fotorammen, slik at du kan bytte dem ut etter humøret eller for å passe til innredningen i rommet.

 • Designerrammer som enkelt kan byttes ut, i børstet aluminium og mahogni

  Designerrammer som er enkle å bytte ut. De har elegante designdetaljer i børstet aluminium og kostbar mahogni, og du kan feste dem til fotorammen for enkelt å tilpasse den til humøret eller innredningen i et rom.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i