1
Fidelio-lyd

Philips Fidelio

Obsessed with sound

Helt enkelt enestående

I mer enn 50 år har Philips utviklet ny lydteknologi. Resultatet av dette arbeidet er Fidelio – framtidens sømløse lyd, basert på en kompromissløs innstilling til både lyd og design.

Philips Fidelio hjemmelyd

Med trådløse høyttalere som strømmer via Bluetooth eller AirPlay, kan du raskt og enkelt strømme musikk fra smarte enheter – uten at det går på bekostning av kvaliteten. Philips Fidelio-systemene for hjemmelyd fyller hjemmet med lyd, slik at du kan fortape deg i musikkens verden.

Philips Fidelio-hjemmekinosystem

Når det gjelder Fidelio-systemene for hjemmekinolyd er hver detalj av betydning. Philips Fidelio har skapt nye forutsetninger for underholdning ved hjelp av sømløst integrerte tilkoblingsfunksjoner, førsteklasses lydprofiler og avansert produktdesign. Resultatet er mastret, flerdimensjonal lyd, slik at filmen lyder akkurat slik det var meningen den skulle gjøre.

Philips Fidelio-hodetelefoner

Philips Fidelio-hodetelefoner leverer førsteklasses lyd – hvor som helst, når som helst. Våre hodetelefoner er resultatet av et kompromissløst lydarbeid og en vilje til å opprettholde den høyeste standard, både når det gjelder lyd og ergonomisk utforming. Vi videreutvikler og finjusterer hele tiden våre Fidelio-hodetelefoner.

Anerkjennelse fra bransjen

Tildelte utmerkelser og anerkjennelse av våre produkter.

Philips Fidelio S2-øretelefoner

T3 Awards 2014: årets hodetelefoner

Philips Fidelio M2BT Bluetooth-hodetelefoner

What Hi-Fi Awards 2014: beste trådløse hodetelefoner

Philips Fidelio M1MKII-hodetelefoner

What Hi-Fi Awards 2014: beste bærbare hodetelefoner 100–200 GBP 

Kompromissløs lyd

Philips Fidelio-lyttere tar lyd på alvor. De hører på musikk, elsker film og er perfeksjonister når det kommer til lyd. De krever og fortjener den beste lyden på alle områder av livet. De kompromisser ikke når det gjelder presisjon – og det gjør ikke vi heller.

Lyd på dine premisser


For oss er lyd en lidenskap, og det er denne lidenskapen som gir kontinuerlig nyskapning og den unike lydteknologien som Philips Fidelio-produktene er kjent for. Våre lyttere kan nyte en lyd som er kompromissløs.
 

Detaljrike produkter

Fidelio-lyden er skapt av mennesker, for mennesker. Den er utformet av fagfolk og finjustert av eksperter. Når vi utvikler ny lydteknologi, står våre "Golden Ears" i sentrum. Dette er perfeksjonister som er trent til å oppdage selv de minste lydnyansene, slik at hver eneste naturlige detalj kan fanges opp, isoleres og gjenskapes.

Eksepsjonelle lydopplevelser

Philips Fidelio leverer Hi-Fi-lyd som er tro mot kilden. Du får en bedre avspilling med dynamisk lyd av høyeste kvalitet, uansett om du lytter hjemme eller på farten.

Media showcase

Designfilosofi

Designfilosofien bakom Fidelio er enkel – formen skal tilpasses funksjonen. Design krever ettertanke og kunnskap. Philips Fidelio-modellene skapes alltid med lytteren, miljøet og ulike preferanser i tankene, slik at de alltid leverer uovertruffen lyd og total komfort.

Presisjonsteknologi møter førsteklasses håndverk


Fra lydteknologi til produktdesign – ekte kvalitet forutsetter konsekvens. Den nye teknologien og gjennomtenkte produktutformingen bakom Philips Fidelio er resultatet av et samarbeid der presisjonsteknologi kombineres med en karakteristisk formgivning.
 

Materialer av høy kvalitet


Alle materialene er nøye valgt ut og bearbeidet for å styrke Fidelio-lydkvaliteten og passe til din livsstil.

Media showcase

Tilkobling

Ekte nyskapning oppstår i møte med nye tekniske utfordringer og løsninger på problemer. Det å aldri kompromisse på en naturlig lydgjengivelse står alltid sentralt når ny lydteknologi utvikles for Philips Fidelio.

Suveren trådløs lyd


Vi leverer Hi-Fi-lyd med mange tilkoblingsmuligheter, uten forstyrrelser eller avbrudd.
 

Smidige tilkoblingsløsninger


Philips Fidelios dynamiske lyd i smidige lydsystemer gir deg friheten til å nyte førsteklasses lyd på din måte. For alt fra hjemmelydsystemer og hjemmekinolyd til Bluetooth-hodetelefoner og NFC-funksjoner utvikler vi den nye teknologien som kreves for at du skal få en enklere og bedre lydopplevelse og kan lytte til musikk hvor som helst, når som helst.

Product highlights

Media showcase

Se mer