Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/49pus7909_12/49pus7909_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Svært slank 4K UHD-TV drevet av Android™

  Ultraslank 4K UHD LED-TV drevet av Android

  Ultra-HD møter Android-effekten: Philips Ultra HD-TV i 7900-serien. Svært rask Quad Core-prosessor gjør det nå enkelt å navigere på Smart TV-en. Ambilight og en rammeløs design gjør dessuten seeropplevelsen enda bedre. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

7900 series Svært slank 4K UHD-TV drevet av Android™

123 cm (49"), 4K Ultra HD LED-TV, Quad Core, Dobbel tuner DVB-T/T2/C/S/S2 49PUS7909/12 Finn lignende produkter

Ultraslank 4K UHD LED-TV drevet av Android

Med tosidig Ambilight

 • Ambilight vil for alltid endre måten du ser TV på

  Ambilight vil for alltid endre måten du ser TV på

  Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke velge en TV som er varm og innbydende også? Philips' unike Ambilight-teknologi gjør skjermen mye bredere – og seeropplevelsen mer oppslukende – ved å projisere en ekstra bred glød fra to sider av TV-skjermen på veggen rundt. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og bringer med seg en mer spennende, intens og altoppslukende seeropplevelse.

 • Svært slanke linjer gir raffinert profil

  Svært slanke linjer gir raffinert profil

  Elegant. Avansert. Raffinert. Nøyaktig. Den svært slanke silhuetten fra Philips. At noe så tynt kan skape så mye interesse bør ikke være en overraskelse med tanke på hvor mye eleganse det tilfører innredningen.

 • 4K Ultra HD – oppløsning som du aldri har sett før

  4K Ultra HD – oppløsning som du aldri har sett før

  Se på TV som aldri før, takket være fire ganger så høy oppløsning som på en vanlig Full HD-TV. 3840 x 2160 piksler gir et bilde som er så detaljert og realistisk, at det er som et vindu ut mot en ny verden.

 • 600 Hz PMR Ultra HD for feilfrie bilder i bevegelse

  600 Hz PMR Ultra HD for feilfrie bilder i bevegelse

  Ingenting slår adrenalinkicket spill, intense sportsopplevelser eller actionfilmer gir. Derfor har denne Philips-TV-en 600 Hz Perfect Motion Rate Ultra slik at du kan glede deg over feilfrie bilder i bevegelse i Ultra HD-oppløsning. For selv om pulsen din kan hoppe, bør bildet du ser på, ikke gjøre det.

 • Google Play™ store – verden lett tilgjengelig

  Google Play™ store – verden lett tilgjengelig

  Føl deg som et barn i godteributikken. Nyt et herlig utvalg av apper, spill og alle godsakene som er tilgjengelige fra Google Play™store, som Chrome™-nettleseren, YouTube™, Google Movies, Google Music, sosiale nettverksapper og mer – alle på TV-en drevet av Android™.

 • Dobbel tuner gjør at du kan se på og ta opp mer enn ett program

  Dobbel tuner gjør at du kan se på og ta opp mer enn ett program

  Dere behøver aldri mer å krangle om hva dere skal se på. Med en dobbel tuner på TV-en kan du se på favorittseriene og en fotballkamp samtidig. Funksjonen for dobbelt opptak gjør at du kan se på ett program mens du tar opp det andre slik at du alltid har noe fantastisk å se på senere.

 • Rammeløs design: Ingen ramme betyr mer TV å være glad i

  Elegant. Minimalistisk. Diskré. Den rammeløse innfatningen er vakkert utformet av glass med høy kvalitet og har et ultratynt aluminiumslag på kantene, noe som minimerer rammen og maksimerer seeropplevelsen.

 • Siste finpuss – en TV som ser like godt ut som den fungerer

  Hjemmet gjenspeiler stilen din. Våre designere velger subtile, sofistikerte farger og overflater og kombinerer dem med ekte kvalitetsmaterialer som aluminium, for å skape en TV-design som passer perfekt til interiøret.

 • Pixel Precise Ultra HD – oppdag en levende bildekvalitet

  Skjønnheten til 4K Ultra HD TV-en ligger i hver detalj. Bildebehandlingsalgoritmene til vår Pixel Precise Ultra HD-motor konverterer alle bildesignaler til UHD-oppløsning på skjermen. Resultatet? Uansett om du ser på en video på Internett eller innhold i opprinnelig 4K Ultra HD-innhold, får du eksepsjonell skarphet, bevegelse, brukervennlighet, farge og kontrast fra Philips.

 • Fra applikasjoner til Cloud TV – du finner mer Internett-underholdning enn noen gang

  Tenk deg en voksende Smart app-portefølje på TV-en. Fra YouTube til musikk, video-on-demand og mer. Du kan tilpasse hvilke applikasjoner du vil legge til på instrumentbordet. Vil du ha mer? Du kan utforske Cloud TV. Med hundrevis av førsteklasses internasjonale kanaler kan du på en fantastisk måte se på favorittprogrammene og oppdage hva som er populært på den andre siden av jordkloden. Med Cloud Explorer kan du få tilgang til Dropbox™ for å vise (og dele) favorittbilder og videoer på den store skjermen.

Se alle spesifikasjoner
 • MyRemote-appen fra Philips og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell og land, i tillegg til smartenhetsmodell og OS. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du gå til: www.philips.com/TV.
 • Android-apper varierer etter land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til din lokale Google Play Butikk.
 • For Smart-TV-apper kan du besøke www.philips.com/TV for å finne ut hvilke tjenester som tilbys i landet ditt.
 • Cloud TV-tilbudet er avhengig av tilgjengeligheten og reguleringene i landet
 • Kompatibilitet krever WiFi MiraCast-sertifisering og Android 4.2 eller senere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se i dokumentasjonen for enheten.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Philips TV-kamera (PTA317) selges separat.
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TV-en støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TV-en for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TV-en brukes.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i