Når du bare rister én brødskive, kan bruningen variere noe på hver side av brødet. Ikke bekymre deg: Dette er normalt (det er noe galt med brødristeren).
Når Philips-brødristeren steker brødet ujevnt, kan du se etter årsaken i følgende del.
Når du bare rister én brødskive, kan bruningen variere noe på hver side av brødet. Ikke bekymre deg: Dette er normalt (det er noe galt med brødristeren).
Varmeabsorpsjon vil variere noe etter brødets tykkelse.
Hvis brødskiven er deformert, blir det muligens ikke jevnt ristet.
Du kan bidra til å forhindre dette ved å sørge for at brødene ikke stables oppå hverandre fordi dette kan deformere brødets fasong.
Bruningen som produseres av brødristeren, vil være jevnere på brød som er oppskåret på forhånd på butikk eller bakeri. Hvis overflaten på brødskiven er ujevn, blir den kanskje ikke brunet jevnt.
Hvis du ikke får tak i brød som er skåret i maskin, må du skjære brødet selv og sørge for at overflaten er jevn.