Vekkerklokke

  Vekkerklokke

  Vibrasjonsalarm med to nivåer

  Stå opp til en vakker dag med denne slanke vekkerklokken fra Philips. Den har både vibrasjon og summealarm, så du kan starte dagen på din måte. Fest den til puten med klemmen, eller bruk støtten for å la den stå på nattbordet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Vibrasjonsalarm med to nivåer

 • Batteriindikator holder deg informert om strømnivået

  Batteriindikator holder deg informert om strømnivået

  Indikatoren for lavt batterinivå lyser når det er lite strøm igjen.

 • Gjentatt vekking for mer slumring

  Gjentatt vekking for mer slumring

  Klokkeradioen fra Philips hjelper deg med å våkne opp i tide med slumrefunksjonen. Hvis alarmen ringer og du vil sove litt lenger, kan du trykke på knappen for å gjenta alarmen én gang og sove videre. Ni minutter senere ringer alarmen på nytt. Du kan fortsette å trykke på knappen for å gjenta alarmen hvert niende minutt til du slår av alarmen helt.

 • Innebygd vibrasjonsalarm for privat og skånsom vekking

  Med denne funksjonen kan du våkne på en skånsom måte med forsiktige vibrasjoner. Du skyver bare alarmknappen til vibrasjonsmodus, og ved det forhåndsinnstilte klokkeslettet sendes det ut vibrasjoner for å vekke deg. Pulseringene skjer på et avgrenset område slik at de vekker bare deg og ikke partneren din også. Hvor enkelt man våkner, varierer fra person til person, og derfor er to nivåer av vibrasjon tilgjengelig. Selv på det høyeste nivået sender klokken imidlertid vibrasjoner kun til deg og ikke partneren din. Hvis du sover tungt, kan du velge om du vil ha en summealarm som en tilleggsalarm for å være sikker på at du blir vekket i tide.

 • Praktisk klemme som festes til puten

  Sovne uten bekymringer. Denne Philips-vekkerklokken leveres med en valgfri klemme, slik at du kan feste den til putevaret på en praktisk måte. Dette sikrer at klokken er enkel å finne, og at den ikke faller ut av sengen i løpet av natten eller når den begynner å vibrere. Hvis du vil, kan du erstatte klemmen som fulgte med, med en festesnor etter eget ønske. Du fører ganske enkelt snoren gjennom hullet på klokken.

 • Slank og jevn utforming gjør at den kan legges under puten og føles komfortabel

  Denne vekkerklokken er svært slank og uten skarpe kanter eller utstikkende deler slik at den kan ligge under puten. Knappene ligger jevn med overflaten, og støtten kan foldes og festes til baksiden av enheten. Du merker knapt at klokken ligger under puten, og kan sove komfortabelt.

 • Støtte for fleksibel plassering på et bord

  Klokken har en integrert støtte som gjør den fleksibel å bruke. Når klokken plasseres på et bord, heller den litt slik at den står stødig og gir best visningsvinkel. Du kan enkelt vippe ut støtten med fingeren. Gummierte føtter sørger for at klokken står stabilt og ikke flytter på seg. Støtten kan foldes tilbake på plass og ligge tett inntil baksiden på enheten, slik at du enkelt kan legge klokken under puten.

 • Bruk en summealarm som en ekstra alarm

  I tillegg til vibrasjonsmodusen finnes det en summealarm på denne klokken, slik at du kan velge hvordan du vil våkne. Du kan velge å bruke kun summealarmen, kun vibrasjoner eller begge deler. Hvis du sover tungt, er det betryggende å kunne velge både summealarm og vibrasjoner.

 • Skånsom risting vekker deg på en behagelig måte

  Våkne naturlig med Philips. Klokken sender vibrasjoner for å vekke deg, og vibrasjonene er først forsiktige før de gradvis øker i intensitet. De små vibrasjonene gjør det mulig å våkne naturlig, uten den forstyrrende lyden av en alarm. En naturlig oppvåkning betyr også at du føler deg mer full av energi og klar til å starte dagen.

 • Batteridrevet for enkel plassering og transport

  Den praktiske batteridriften med to AA-batterier gjør enheten lettere å transportere og plassere.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i