Multimediefjernkontroll

  Multimediefjernkontroll

  Den perfekte tilleggspakken for Vista-PCen.

  Den perfekte løsningen for å bruke Media Center-funksjonene på PCen. Det er bare å koble USB-adapteren til PCen, så kan du fjernstyre TVen, DVD-spilleren og harddiskens opptaksfunksjoner på PCen.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den perfekte tilleggspakken for Vista-PCen.

 • 4-i-1 fjernkontroll for PCen, TVen, STBen og forsterkeren

  4-i-1 multimediefjernkontrollen er en fjernkontroll som kan erstatte de ulike fjernkontrollene som leveres med TVen, STBen, forsterkeren og MediaCenter-PCen. Fjernkontrollen har IR-kodene for de fleste merkene for disse enhetene. Brukerhåndboken for fjernkontrollen har en liste over alle kodene. Når du installerer fjernkontrollen, er det bare å finne koden for enheten og merket og legge den inn i fjernkontrollen.

 • Omfattende infrarød kodedatabase for de fleste enheter og merker

  En universell database med IR-koder er et arkiv med infrarøde koder som er innebygd i en bestemt fjernkontroll. Med denne funksjonen kan en fjernkontroll styre ulike enheter uten å måtte lære de enkelte signalene. Velg det riktige infrarøde kodesettet i databasen for enhetene du vil kontrollere, slik at du kan kontrollere nesten alle lyd/video-systemelementer på markedet i dag, uansett modell eller merke.

 • Naviger i musikkfilene dine ved hjelp av TVen/skjermen

  Enkel medienavigering henviser til en fjernkontroll som gjør at du kan navigere i innholdet i mediefilene på MediaCenter-PCen, og gjør at du kan kontrollere andre lyd-/videoenheter. Den infrarøde (IR) adapteren som følger med, er koblet til MediaCenter-PCen. Med denne adapteren kan fjernkontrollen styre MediaCenter-PCen, bla gjennom filene, velge en fil og spille den på den enheten du har valgt.

 • Direkte tilgangstast for å kontrollere Microsoft Media Center-PCen

  Fjernkontrollen har en dedikert grønn Microsoft Media Center-knapp som gir tilgang til en dedikert Microsoft Media Center PC-meny.

 • Praktisk IR-læring fra en annen fjernkontroll

  Lærefunksjonalitet brukes om prosessen der en fjernkontroll fanger opp og lagrer infrarøde signaler fra andre fjernkontroller for senere bruk. Når enhetskoder ikke er inkludert i den innebygde databasen, kan de alltid læres fra den originale fjernkontrollen ved å peke på den.

 • Kompatibel med Microsoft Vista (Media Center-utgaver)

  For at du skal kunne spille av favorittmediefilene dine på Microsoft Vista Media Center-PCen, er fjernkontrollen utstyrt med IR-kodene for å kunne kontrollere Vista PCen ved hjelp av IR-adapteren som følger med. Når du slår på skjermen på PCen og trykker på den grønne knappen, vises menyen for Vista PCen. Nå kan du bla gjennom innholdet med fjernkontrollen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i