1
PC-tilbehør

Web-kamera

  Web-kamera

  Høy definisjon selv i mørke

  Dette er ganske enkelt verdens beste web-kamera. Det har Philips' avanserte teknologi, og optikken er så følsom at det vil til og med gi deg fargerike, høydefinisjonsbilder i mørke. Det er perfekt for web-sendinger og hjemmeovervåking. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Høy definisjon selv i mørke

Dette er ganske enkelt verdens beste web-kamera. Det har Philips' avanserte teknologi, og optikken er så følsom at det vil til og med gi deg fargerike, høydefinisjonsbilder i mørke. Det er perfekt for web-sendinger og hjemmeovervåking. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Høy definisjon selv i mørke

Med Pixel Plus og Digital Natural Motion

 • Digital Natural Motion for å fjerne flimmereffekter

  Digital Natural Motion for å fjerne flimmereffekter

  Philips utviklet Digital Natural Motion for å fjerne stroboskopeffekter for bevegelige motiver. Digital Natural Motion beregner bevegelsen i bildet og korrigerer for motivets hastighet og retning både i kringkastings- og filmmateriale (for eksempel DVD). Resultatet er jevn bevegelsesgjengivelse og enestående skarphet som bidrar til å bedre seeropplevelsen.

 • Video med 90 rammer per sekund for flimmerfrie bilder

  Den lynraske oppdateringshastigheten på 90 rammer per sekund gir svært stabile bilder som er perfekt for videokonferanser ansikt til ansikt og fjernovervåkning.

 • Ultrasensitiv sensorteknologi for arbeid i mørke

  Den ultrasensitive CCD-sensoren med høy kvalitet sørger for naturlige bilder også når det er nesten helt mørkt.

 • Ansiktssporing følger automatisk ansiktet ditt

  Den avanserte kameraprogramvaren oppdager automatisk ansiktet ditt og flytter linsen for å følge deg når du beveger deg. Du blir i midten av bildet selv om du flytter deg under en videokonferanse. Det gir deg frihet til å utrykke deg og snakke naturlig.

 • 1,3 megapiksler gir ekstra høy bildekvalitet

  1,3 megapiksler er den høyeste tilgjengelige oppløsningen for web-kameraer. Du kan bruke web-kameraet til å ta bilder av høy kvalitet. De er til og med gode nok til å skrive ut som bilder i større størrelser med god kvalitet.

 • Pixel Plus for detaljer, dybde og klarhet

  Pixel Plus er en digital bildebehandlingsteknologi som øker antallet linjer og antallet piksler. Resultatet er knivskarpe bilder med utrolig dybde og som er utrolig detaljerte, hver gang fra alle kilder.

 • Presisjonsglasslinsen gir skarpere bildekvalitet

  Skarp, klar og ren. Med presisjonsglasslinse garanterer vi høy bildekvalitet til all slags bruk – fra bilder til videomeldinger. De ferdige linsene er belagt med en spesiell film som forlenger levetiden, og beskytter dem mot slitasje og oppsamling av støv.

 • Legg til video og tale med topp kvalitet i samtalene

  Web-kameraet er utformet for å legge til video i Internett-samtalene, slik at du både kan se og høre venner og familie. Det fungerer enkelt og umiddelbart, og det er fullstendig fremtidssikret!

 • Web-sending i kringkastingskvalitet

  Dette kameraet er perfekt for web-sendinger takket være den høye kvaliteten på bildene. Del videoene med venner og familie, eller kringkast dem på Internett.

 • Bevegelsesregistrering for pålitelig hjemmeovervåking

  Med spesialfunksjonen for bevegelsesregistrering kan du ta opp alt som skjer i hjemmet når du ikke er der. Hvis du stiller inn kameraet på bevegelsesregistrering når du går hjemmefra, vil det ta opp kun når det merker at det er bevegelse i rommet.

 • 8x digital zoom for flotte nærbilder

  Zoom inn og ut for å få den perfekte innrammingen for ethvert bilde. Du kontrollerer zoomfunksjonen fullstendig via grensesnittet på skjermen, mens du ser på bildet slik at du kan gi det perfekt justering.

 • Kontroller web-kameraet og tilhørende programmer med avansert VLounge

  Opprett og send V-meldinger på sekunder. VLounge er en sofistikert programvare for å ta, håndtere og arkivere bilder og videoklipp med bare noen få museklikk. Du kan også bruke den med web-kameraet til hjemmeovervåking, bevegelsesregistrering og web-sendinger.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i