Avent

Philips Avent

Dect Audio babymonitor med diskré nattmodus

  Philips Avent

  Dect Audio babymonitor med diskré nattmodus

  DECT babymonitor – Gjør søvnen tryggere

  Philips testvinnende babymonitor-sortiment garanterer at du alltid har oppsikt over barnet ditt på en trygg måte. Iblant behøver barnet bare å få høre lyden av stemmen din, iblant kan en beroligende vuggevise eller endring i temperaturen i rommet gjøre at barnet føler seg roligere. Med perfekt tilkobling, krystallklar lyd, temperaturregulering, nattlampe og diskré nattmodus, beroligende vuggeviser og personlige varslingsinnstillinger blir søvnen roligere, både for deg og barnet ditt. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Avent Dect Audio babymonitor med diskré nattmodus

100 % privat tilkobling, Nattlampe og 5 beroligende vuggeviser, Svarfunksjon, Vibrasjonsinnstilling på foreldreenheten SCD570/00 Finn lignende produkter

DECT babymonitor – Gjør søvnen tryggere

Avansert overvåking for deg og babyen

 • Energisparende og smart øko-innstilling

  Energisparende og smart øko-innstilling

  Smart øko-funksjon som sparer både strømregningen og miljøet. Øko-innstillingen justerer automatisk hvor mye strøm monitoren krever, og dermed sparer du strøm. Jo nærmere foreldreenheten er barneenheten, desto mindre strøm bruker den.

 • Lyssignaler på foreldreenheten viser lydnivået ved barnet

  Lyssignaler på foreldreenheten viser lydnivået ved barnet

  Når det er lyder i barnerommet, gir diodene på foreldreenheten signal om lydnivået. Når lydnivået øker, lyser flere dioder. Funksjonen gjør det mulig å se om noe hender i rommet der barnet ligger, også når foreldreenheten er innstilt på lydløs.

 • Babymonitoren viser alltid status på tilkoblingen

  Babymonitoren viser alltid status på tilkoblingen

  Det lyser en rød lampe på babymonitorens foreldreenhet når barnenheten er utenfor rekkevidde eller når batteriet er svakt, dermed ser du tydelig når tilkoblingen ikke fungerer, og kan løse dette umiddelbart.

 • Måler temperaturen i rommet der barnet ligger.

  Måler temperaturen i rommet der barnet ligger.

  Barn kan ikke regulere kroppstemperaturen like godt som voksne, så en liten endring i temperaturen kan gjøre barnet urolig. Hvis temperaturen i rommet der barnet ligger endres, ser du dette tydelig i displayet på foreldreenheten. Du kan stille inn babymonitoren slik at den varsler dersom temperaturen endres uvanlig mye.

 • Rekkevidde på opptil 330 meter*

  Rekkevidde på opptil 330 meter*

  Rekkevidde innendørs opptil 50 meter * Rekkevidde utendørs opptil 330 meter *

 • Demp belysningen i displayet på foreldreenheten med nattmodus

  Demp belysningen i displayet på foreldreenheten med nattmodus

  Trykk på dimmerknappen på foreldreenheten for å aktivere nattmodus. Med denne innstillingen dimmes lysstyrken i displayet og volumet på varslene slik at du ikke blir unødvendig forstyrret. Når du vil gå tilbake til normal innstilling er det bare å trykke på dimmerknappen igjen.

 • Beroligende svarfunksjon i babymonitoren

  Beroligende svarfunksjon i babymonitoren

  Iblant behøver barnet bare å få høre den beroligende lyden av stemmen din. Med denne funksjonen kan du prate med barnet ditt, uansett hvor i huset du befinner deg. Svarfunksjonen i DECT babymonitorer gjør at du kan berolige barnet ditt når det våkner selv om du er i et annet rom. Fra alle rom i huset kan du velge en av 5 beroligende vuggeviser, slå på nattlampen og hjelpe barnet med å sovne på null tid.

 • DECT-teknologi garantert uten forstyrrelser og til 100 % privat bruk

  DECT-teknologi garanterer at det ikke forekommer forstyrelser fra for eksempel andre babymonitorer eller mobiltelefoner. Datakryptering gir sikker og privat tilkobling, slik at du kan være sikker på at du er den eneste som kan høre barnet ditt.

 • Perfekt og klar lyd takket være DECT-teknologi

  Hør hvert minste klynk, gurgling eller hikk med perfekt lyd. DECT-teknologien (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) i Avents babymonitorer gir krystallklar lyd av høy kvalitet, slik at du kan være sikker på å alltid høre barnet helt perfekt.

 • En dokkingstasjon for lading av foreldreenheten

  En dokkingstasjon gjør at du praktisk kan lade foreldreenheten.

 • Oppladbar foreldreenhet, dokkingstasjon for å lade opp foreldreenheten.

  Foreldreenheten er oppladbar slik at du slipper å tenke på batterier eller ledning. Du kan bruke den uten ledning i 18 timer før enheten behøver å lades opp på nytt i dokkingstasjonen.

 • Vibrasjonsinnstilling i babymonitoren

  Du kan tilpasse innstillingene og få varslingene via en lydløs og diskré vibrasjon på foreldreenheten.

 • Behagelig nattlampe og beroligende vuggeviser

  Mange barn synes det er vanskelig å sovne om kvelden. For å hjelpe barnet i innsovningsfasen har DECT babyvakt en behagelig nattlampe. Det myke lyset fra nattlampen sammen med vuggevisene gjør det enklere for barnet å komme til ro og sovne.

Se alle spesifikasjoner
 • Driftsrekkevidden til babymonitoren varierer, avhengig av omgivelsene og faktorer som forårsaker forstyrrelser.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i