1

EcoPro50

LED-arbeidslampe

    -{discount-percentage}%

    EcoPro50

    LED-arbeidslampe

    Få jobben gjort med klart hvitt lys

    Liten, kraftig, allsidig og robust. Philips EcoPro50 oppladbar LED-arbeidslampe lyser opp mørke områder med klart hvitt lys. Kan brukes kontinuerlig i opptil 6 timer før batteriet må lades. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Få jobben gjort med klart hvitt lys

Liten, kraftig, allsidig og robust. Philips EcoPro50 oppladbar LED-arbeidslampe lyser opp mørke områder med klart hvitt lys. Kan brukes kontinuerlig i opptil 6 timer før batteriet må lades. Se alle fordeler

EcoPro50 LED-arbeidslampe

Bærbar projektor i aluminium, 1000 lumen / 10 W, Støt- og vannbestandig, Batterilevetid: 3 t (6 t i Eco-modus) RC520C1 Finn lignende produkter

Få jobben gjort med klart hvitt lys

Bærbar, oppladbar projektorlampe av aluminium

Kraftig hvitt lys (1000 lumen / 10 W) lyser opp store arealer

Enten du trenger lys på arbeidsplassen, en midlertidig vegglampe eller sterkere lys når du holder på ute, er Philips EcoPro50 perfekt for å lyse opp store mørke arealer. Den har en lysstyrke på 1000 lumen (10 W) og gir fra seg en klar, jevn og bred lysstråle. Hvis du trenger litt lys og lengre batterilevetid, kan du bytte til Eco-modusen med 500 lumen (5 W).

Støtbestandig etter gjennomførte tester

Vi har passet på at lampen er solid, så du kan bruke Philips EcoPro50 til forskjellige aktiviteter både innendørs og utendørs. Vi har gjennomført tester der lampen har blitt sluppet 1,5 meter i bakken, og den har vist seg å tåle fall.

Vanntett mot småsprut

Lampen er utformet for å tåle tøffe forhold, så du kan bruke Philips EcoPro50 til forskjellige aktiviteter både innendørs og utendørs. Lampen tåler vann, så den fungerer fortsatt selv om den blir litt våt, som ved lett regn.

Med det roterende håndtaket kan du plassere lampen for håndfri bruk

Noen ganger trenger du god belysning og hendene fri for å få jobben gjort. Det 180° roterende håndtaket på baksiden av EcoPro50 gjør at du kan plassere projektoren etter behov. Du kan også bruke håndtaket som en krok til å henge opp lampen, eller bruke den som et stativ så den kan stå av seg selv. Med slik fleksibilitet kan du rette lyset akkurat dit du trenger det.

Lad opp andre enheter via den praktiske USB-porten

Philips EcoPro50 kan også brukes som en strømbank til lading av andre enheter, for eksempel telefonen. Du bare kobler enheten til USB-porten på baksiden av lampen for å lade.

Magnetisk monteringsstativ for god belysning og frie hender

Philips EcoPro50 leveres også med et magnetisk monteringsstativ. Ved å koble det til håndtaket kan du henge opp projektoren på en metalloverflate. Perfekt i verksteder og på andre arbeidsplasser.

Oppladbart batteri varer i opptil 6 timer per lading

Når batteriet er fulladet, gir Philips EcoPro50 deg klart hvitt lys (1000 lumen / 10 W) i opptil tre timer. Hvis du trenger lengre batterilevetid, bytter du til Eco-modusen (500 lumen / 5 W), så varer lampen i seks timer.

Indikatoren viser hvor lenge batteriet kommer til å vare

Ikke bekymre deg for at lyset forsvinner når du trenger det mest. På baksiden av Philips EcoPro50 er det en indikator for batterilevetiden, som forteller deg nøyaktig når det er på tide å lade opp batteriet igjen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i