1
Skjeggtrimmere

OneBlade Pro

  OneBlade Pro

  Trim, kant og barber alle hårlengder

  Philips OneBlade er en ny og revolusjonerende hybridstyler som kan trimme, barbere og skape rene linjer og kanter, uansett hårlengde. Du trenger ikke tenke på flere trinn og ulike verktøy. OneBlade klarer alt sammen. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 769,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Trim, kant og barber alle hårlengder

Philips OneBlade er en ny og revolusjonerende hybridstyler som kan trimme, barbere og skape rene linjer og kanter, uansett hårlengde. Du trenger ikke tenke på flere trinn og ulike verktøy. OneBlade klarer alt sammen. Se alle fordeler

Veiledende utsalgspris: kr 769,00

OneBlade Pro

Trimming, kanting og barbering, For alle hårlengder, Presisjonskam med 12 lengder, Oppladbar, til våt og tørr bruk QP6510/20 Finn lignende produkter

Trim, kant og barber alle hårlengder

Utformet for å klippe hår, ikke skjære huden

 • Unik OneBlade-teknologi

  Unik OneBlade-teknologi

  Philips OneBlade er en revolusjonerende ny teknologi utviklet for ansikts- og kroppshår. Den kan trimme, kante og barbere alle hårlengder. Det doble beskyttelsessystemet – et glidende belegg og avrundede tupper – gjør barberingen enklere og mer behagelig. Barberingsteknologien består av en hurtigbevegende kutteenhet (200x per sekund), så den er effektiv – selv på lengre hår.

 • Trim det ned

  Trim det ned

  Trim skjegget til en jevn lengde med den medfølgende justerbare presisjonskammen. Bruk en av de 12 lengdeinnstillingene for å ordne alt fra tredagersskjegg til veltrimmede skjegg og også lengre skjegg.

 • Kant den opp

  Kant den opp

  Få perfekte kanter med det dobbeltsidige knivbladet. Du kan barbere deg i den ene eller andre retningen med full oversikt og se hvert hårstrå som kuttes. Fiks stilen raskt og enkelt på få sekunder.

 • Barber det vekk

  Barber det vekk

  OneBlade barberer ikke så tett som et vanlig knivblad, så huden ikke blir irritert. Barber mot håret for å barbere bort alle hårlengder helt enkelt.

 • Følger konturene

  Følger konturene

  OneBlade følger konturene i ansiktet, slik at du effektivt og behagelig kan trimme og barbere hele ansiktet.

 • Få presise kanter og skarpe linjer med det dobbeltsidige knivbladet

  Få presise kanter og skarpe linjer med det dobbeltsidige knivbladet

  OneBlade følger konturene i ansiktet, slik at du effektivt og komfortabelt kan barbere alle områder. Bruk det dobbeltsidige knivbladet til å forme kantene og lage rene linjer ved å bevege bladet i hvilken som helst retning.

 • Presisjonstrimmekammen har 12 lengdeinnstillinger (0,5 til 9 mm)

  Presisjonstrimmekammen har 12 lengdeinnstillinger (0,5 til 9 mm)

  Den fleksible presisjonstrimmekammen tilbyr lengdeinnstillinger fra 0,5 til 9 mm, noe som gir deg muligheten for en jevn trimming ved akkurat den lengden du selv ønsker.

 • Slitesterkt OneBlade

  Slitesterkt OneBlade

  Knivbladene er laget for å prestere over tid. For optimal ytelse trenger du bare å bytte ut hvert blad hver fjerde måned*. Det går raskt og enkelt å skifte knivblad.

 • Vanntett: kan brukes våt og tørr

  Vanntett: kan brukes våt og tørr

  OneBlade er vanntett, så den er enkel å rengjøre: Bare skyll den under springen. Du kan barbere deg vått eller tørt med eller uten skum, alt ettersom hva du selv foretrekker.

 • LED-lampen viser batteristatusen

  LED-lampen viser batteristatusen

  Påse at OneBlade alltid er klar til bruk ved å se på batteriindikatoren. Den varsler deg under bruk når batterinivået er lavt, og viser ladefremdriften når den er koblet til.

 • 60 min litium-ion-batteri

  60 min litium-ion-batteri

  Det oppladbare litium-ion-batteriet gir 60 minutter med konstant stylingkapasitet etter en times lading.

Se alle spesifikasjoner
* Veiledende utsalgspris
 • Hvert knivblad varer i opptil fire måneder – for den beste barberingsopplevelsen. Med utgangspunkt i to barberinger per uke. De oppnådde resultatene kan variere.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i