1

MatchLine

MDLS CRI LED-fargesjekklamper med tre moduler

  -{discount-percentage}%

  MatchLine

  MDLS CRI LED-fargesjekklamper med tre moduler

  God fargekombinasjon. Utformet for profesjonelle.

  Philips MatchLine MDLS CRI er en alt-i-ett LED-arbeidslampe som er perfekt for raske fargesjekker og større lakkeringsjobber. Kraftig hvitt lys fra tre separate moduler sørger for 360° lyskontroll, slik at du kan sjekke farger og endelig utførelse. Se alle fordeler

 • God fargekombinasjon. Utformet for profesjonelle.

  Play Pause

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

God fargekombinasjon. Utformet for profesjonelle.

Philips MatchLine MDLS CRI er en alt-i-ett LED-arbeidslampe som er perfekt for raske fargesjekker og større lakkeringsjobber. Kraftig hvitt lys fra tre separate moduler sørger for 360° lyskontroll, slik at du kan sjekke farger og endelig utførelse. Se alle fordeler

MatchLine MDLS CRI LED-fargesjekklamper med tre moduler

Ekte dagslystilpasning, 360° belysning – 1500/750 lm, Batterier med lang levetid, Høy motstand IK07/IP54 LPL403MODX1 Finn lignende produkter

God fargekombinasjon. Utformet for profesjonelle.

Flerrettet LED med tre moduler til lakkeringsverksted

Tilpass enkelt farger som om du jobber i dagslys

Med den nyeste Lumileds, Luxeon SMD LED-teknologien gir Philips MatchLine MDLS CRI et kraftig hvitt lys, høy fargegjengivelse og ekte dagslys på 6000 K. Så med MatchLine MDLS kan du arbeide med lakkering, polering, rengjøring eller prepping som om du arbeidet utendørs på en klar solskinnsdag. Og lampen er ikke bare laget for å gi deg bedre sikt. Det mykere, hvite lyset er også mer behagelig for øynene, noe som gjør arbeidsdagen enklere.

Høy fargegjengivelse på 92 viser ekte farger

Jo høyere fargegjengivelse (CRI), desto enklere blir det å identifisere den riktige fargen. Lyskilder med lav CRI-verdi gjør at noen farger virker unaturlige. Lyskilder med en CRI på 90 eller over egner seg best for oppgaver som krever den mest nøyaktige fargetilpasningen. Utstyrt med Lumileds Luxeon LED gir Philips MatchLine MDLS et lys på med en CRI-verdi på 92. Med en kraftig lyskilde som dette kan du være sikker på at du ser ekte farger. Slik oppdager du raskt fargen du trenger, uten å bruke et spektrometer. Samtidig som du overlater det til dine konkurrenter å ta feil i fargetilpasningen.

Kom ut av skyggene med full lysdekning på 360°

Når kvaliteten på lakkeringsjobben er viktig, er skygger ganske enkelt uakseptabelt. Siden Philips MatchLine MDLS leveres med tre ulike lysmoduler, kan du projisere lys for å få en skyggefri dekning på 360°. Og takket være hodene med 300° dreining for hver av modulene leverer MDLS overlegent på lysretning for å sikre at du får til en feilfri finish.

LED av høy kvalitet og lysmengde i to trinn: 1500 lm / 750 lm

Hver modul av Philips MatchLine MDLS tilbyr et valg mellom to lysmodi. Den kraftigere Boost-modusen gir 500 lumen og er perfekt når du skal kontrollere de finere detaljene i lakken. Den normale modusen gir 250 lumen og er ment for hverdagsbelysning (og gjør at batteriet varer lenger). Og hvis du trenger et mer intenst lys, kan du bare kombinere de tre modulene for å oppnå 1500 lumen, noe som er ekstremt kraftig.

Mattfilteret reduserer gjenskinn for å redusere belastningen på øynene

Når du må stirre på en reflekterende overflate under et sterkt lys for lenge, blir øynene dine lett trøtte og irriterte. Philips MatchLine MDLS er utstyrt med et mattfilter som beskytter øynene ved å redusere gjenskinn og speilaktige refleksjoner. Slik kan du arbeide mer komfortabelt over en lengre periode.

Fungerer håndfritt mens du enkelt kontrollerer lysretningen

Takket være hodet med 300° dreining på hver modul gir Philips MatchLine MDLS deg fullstendig kontroll over lysretningen. Og med en innebygd, ekstra kraftig festekrok og en magnet på hver modul kan du henge, klemme eller feste hver modul på den overflaten du trenger. Slik kan du jobbe med justerbart, klart lys med begge hendene fri.

Avansert oppladbart batteri gir fem ganger mer lading

Når du kjøper et oppladbart verktøy, vil du være sikker på at batteriet kommer til å vare. Philips MatchLine MDLS leveres med et avansert batteri som varer fem ganger lengre enn tradisjonelle oppladbare batterier. Med 1500 ladesykluser, i stedet for standarden på 300, får du energi tilsvarende omtrent fem år med kontinuerlig bruk, noe som reduserer utgiftene til utskiftninger. Og det er frustrerende når batteriet dør mens du er midt i en jobb. Etter en fullført lading på mindre enn tre timer får du mer enn seks timers kontinuerlig bruk i normal modus. Dette betyr at du får kvalitetslys nesten hele arbeidsdagen.

Robust lys som tåler støt, vann og støv - IK07 og IP54

Dekselet til MatchLine MDLS er robust og utformet for å tåle de tøffeste arbeidsmiljøer, og oppfyller kravene i IK07-standarden. Fordi vi vet at selv de mest forsiktige arbeiderne mister sine verktøy ved et uhell av og til. MDLS er også produsert med ultrasonisk sveising og flere forseglinger som garanterer en høy motstandsdyktighet mot vann og støv i henhold til IP54-standarden.

Tåler kjemikalier og verkstedløsemidler svært godt

Selv med dets kvalitetsdesign og uovertrufne overflate er det ugjennomtrengelige kabinettet til Philips MatchLine MDLS svært motstandsdyktig mot kjemikalier og verkstedløsemidler. Slik kan dette verktøyet overleve under de tøffe arbeidsforholdene til et hvilket som helst lakkeringsverksted.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i