Sonicare

Philips Sonicare ProResults

Kompakte soniske tannbørstehoder

  Philips Sonicare ProResults

  Kompakte soniske tannbørstehoder

  Fokusert rengjøring

  Med den mindre børstehodestørrelsen blir det enklere å manøvrere børsten, slik at du kan fokusere på steder som er vanskelige å nå. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sonicare ProResults Kompakte soniske tannbørstehoder

3-pakning HX6023/02 Finn lignende produkter

Fokusert rengjøring

 • Børstehode som klikkes på plass

  Enkel plassering av børstehode og rengjøring av håndtaket

 • Vinklede, radielltrimmede børstehår utvider området som dekkes

  Den kurvede overflaten som skapes av vinklede, radielltrimmede børstehår bidrar til å opprettholde kontakten med overflatene til tennene og gummen ved at børstehodet dreies, noe som dekker et større område uten å øke størrelsen på børstehodet.

 • Børstehår med konturer passer til den naturlige formen til tennene dine

  Børstehårene er trimmet i et konturformet mønster for å passe til den naturlige formen til tennene dine. Toppene og bunnene langs lengden til børstehodet er ergonomisk utformet for å følge tennenes topografi, og for å få plass mellom tennene, slik at du ikke går glipp av noen området når du pusser tennene.

 • Børstehodets utforming gir størst mulig sonisk bevegelse

  Gjennomtenkt utforming og presisjonsteknologi sørger for at du får en skikkelig rengjøring når dette børstehodet kombineres med de soniske bevegelsene og de fleksible børstemodiene.

 • Påminnelsesbørstehår sørger for at du får en effektiv rengjøring

  Påminnelsesbørstehårene sier fra når du må skifte børstehodet. Etter tre måneder med normal bruk, viser børstehårene slitasje, og børstehodet er mindre effektivt. Skift ut børstehodet hver 3. måned.

 • Lite børstehode gjør at du kommer frem overalt

  Den kurvede designen på en mindre overflate rengjør like grundig som andre Sonicare-børstehoder, samtidig som du når problemområder som tannlegen har gjort deg oppmerksom på. Denne designen gjør at du kommer til på de trange stedene der plakk og smuss kan skjule seg.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i