Ikke tilordnet

Hjemmekinohøyttalere

  Hjemmekinohøyttalere

  Lidenskap for lyd

  Nyt klar lyd for all dialog på TV og detaljene fra musikk og filmer fra den svært slanke hjemmekinohøyttaleren HTS5110 fra Philips. Kraftig lyd på 300 W, oppskalering til HDMI 1080p og en trådløs subwoofer skaper en kinoopplevelse. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lidenskap for lyd

Flott surroundlyd fra superslank SoundBar

 • Superslanke høyttalere for realistisk surroundlyd

  Superslanke høyttalere for realistisk surroundlyd

  Superslanke høyttalere gir en uovertruffen surroundlyd i en slank og elegant design. Silkemyke dome-diskanthøyttalere med et kraftig innebygd neodymmagnetsystem fanger perfekt opp frekvenser for mellomtoner og høye toner uten at detaljer i filmer eller musikk går tapt. Resultatet er en ekstremt klar og virkelighetstro lyd, akkurat slik artisten tenkte seg det.

 • Dolby Virtual-høyttaler for realistisk surroundlyd

  Dolby Virtual-høyttaler for realistisk surroundlyd

  Dolby Virtual-høyttalere er en sofistikert lydvirtualiseringsteknologi som produserer fyldig og oppslukende surround-lyd fra et tohøyttalersystem. Uhyre avanserte spatialalgoritmer gjenskaper nøyaktig de soniske karakteristikkene som finnes i et ideelt 5.1-kanalmiljø. DVD-avspillingen forbedres ved å utvide 2-kanalmiljøet. Når det kombineres med Dolby Pro Logic II-behandling, gjøres alle stereokilder med høy kvalitet til virkelighetsnær, flerkanals surroundlyd. Du trenger ikke kjøpe ekstra høyttalere, ledninger eller høyttalerstativer for å oppnå en lyd som fyller rommet.

 • SoundBar-design passer til en flat-TV på 81 cm (32") eller mer

  SoundBar-design passer til en flat-TV på 81 cm (32") eller mer

  SoundBar-hjemmekinohøyttaleren tilfører eleganse til enhver stue. Selv om den er utformet til flat-TVer på 81 cm (32") eller mer, kan den plasseres under alle slags flat-TVer, hvor den passer med interiør og livsstil.

 • Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Med intuitive berøringspanelkontroller kan du kontrollere volumet i tillegg til andre avspillingsalternativer ved å trykke på de berøringsfølsomme kontrollene på frontpanelet.

 • Fleksibel plassering på veggen, bordet eller på et stativ

  Fleksibel plassering på veggen, bordet eller på et stativ

  Dra nytte av allsidigheten til dette hjemmekinoanlegget som du kan plassere hvor som helst. Anlegget ser fantastisk ut og fungerer kompromissløst enten du setter det på TV-stativet, på et bord eller monterer det på veggen. For en gangs skyld har du muligheten til å ha kontroll på hvordan hjemmet ditt ser ut uten å ofre en fantastisk hjemmekinoopplevelse.

 • Skarpere HD-bilder med HDMI 1080p

  Skarpere HD-bilder med HDMI 1080p

  HDMI 1080p-oppskalering gir bilder som er krystallklare. Filmer i Standard Definition kan nå nytes i ekte High Definition. Det gir flere detaljer og mer virkelighetstro bilder. Progressive Scan (representert med "p" i "1080p") eliminerer linjestrukturen som er vanlig på TV-skjermer. Det garanterer utrolig skarpe bilder. Og til slutt lager HDMI en direkte digital forbindelse som kan føre ukomprimert digital HD-video i tillegg til digital flerkanalslyd, uten konverteringer til analoge signaler. Dette gir perfekt bilde- og lydkvalitet, fullstendig fri for støy.

 • MP3-koblingen spiller musikk fra bærbare mediespillere

  MP3-koblingen spiller musikk fra bærbare mediespillere

  Med MP3 Link kan du spille av MP3-filer direkte fra en bærbar mediaspiller på hjemmekinoanlegget. Du bare kobler den bærbare MP3-spilleren til den innebygde MP3 Link-kontakten. Så kan du nyte MP3-musikken med den enestående lydkvaliteten Philips' hjemmekinoanlegg kan by på. MP3 Link gir deg bærbar musikk rett inn i stuen.

 • Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av musikk fra USB-flashstasjoner

  Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av musikk fra USB-flashstasjoner

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokoll som brukes for å koble sammen PCer, tilbehør og elektronisk forbrukerutstyr. Høyhastighets-USB-enheter har en dataoverføringshastighet på opptil 480 Mbps, opp fra 12 Mbps for vanlig USB. Med USB 2.0-høyhastighetskoblingen kan du koble til USB-enheten, velge musikken eller bildet og spille av.

 • 300 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk

  300 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk
 • Superslank SoundBar-design med flate panelhøyttalere

  Superslank SoundBar-design med flate panelhøyttalere
 • Trådløs subwoofer for utrolig bass uten ledningene

  Trådløs subwoofer for utrolig bass uten ledningene
 • Koble enkelt til TVen via én HDMI-kabel

  Koble enkelt til TVen via én HDMI-kabel
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i