Wake-up Light

  Wake-up Light

  Start dagen på en behagelig måte

  Wake-up Light vekker deg enkelt og naturlig, og du har like mye energi som på en sommermorgen. Wake-up Light baserer seg på Philips' hundreårige erfaring med lys og gir medisinsk påviste fordeler.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Start dagen på en behagelig måte

Lyset som vekker deg naturlig

 • Gradvis lys påvirker energihormonene positivt

  Gradvis lys påvirker energihormonene positivt

  Lyset øker gradvis i intensitet i 30 minutter før den angitte alarmtiden. Lyset faller på øynene dine og påvirker energihormonene positivt, slik at kroppen din forberedes på å våkne. Dette gjør oppvåkningen mye mer behagelig.

 • Opptil 300 lux for naturlig oppvåkning

  Opptil 300 lux for naturlig oppvåkning

  Lyssensitiviteten varierer mye fra person til person. Vanligvis trenger en person mindre tid på å bli helt våken ved bruk av en høyere lysintensitet. Lysintensiteten til oppvåkningslyset kan settes til opptil 300 lux. Det gjør at du kan være sikker på å våkne til den lysintensiteten som passer deg best.

 • Støttes av EU-direktivet om medisinsk utstyr (MDD)

  Støttes av EU-direktivet om medisinsk utstyr (MDD)

  Denne enheten har påviste helsefordeler, slik det omtales i EU-direktivet om medisinsk utstyr (MDD).

 • 100 års erfaring med lys

  Philips er et ledende firma på verdensbasis innenfor fagområdet lysteknologi. Med mer enn 100 års erfaring på dette området, er Philips en ekspert på lys og virkningene det har på oss mennesker. Wake-up Light kombinerer all denne erfaringen i et betydningsfullt og teknologisk avansert brukervennlig produkt som vil føre til økt velvære for mange.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i