USB-flashstasjon

  USB-flashstasjon

  Liten og lett og kan brukes hvor som helst

  Denne vakre enheten i aluminium har både USB- og microUSB-kontakter, slik at den kan brukes sammen med datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett. Det lille og lette aluminiumshuset gjør at du kan ta den med deg overalt, og USB OTG-funksjonen gjør at du kan bruke den nesten hvor som helst. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Liten og lett og kan brukes hvor som helst

USB OTG med USB- og microUSB-kontakter

 • Moderne USB-minnepinne med fargerik design

  Velg en moderne farge: kanarigul, gelerosa, ultrafiolett, absintgrønn, elektrisk blå eller soloppgangsoransje for å sprite opp den daglige oppgaven med lagring og deling av data, og få frem mer moro.

 • Beskyttende integrert hette for anvendelighet

  Mist aldri hetten igjen! Den beskyttende hetten er integrert i produktutformingen slik at den alltid er festet til USB-minnepinnen. Du trenger bare å vri hetten bakover, koble til minnepinnen og spille for å bruke enheten.

 • Enkel åpning og brukervennlig emballasje

  Merking og perforeringer på emballasjen viser hvordan du best åpner emballasjen og får rask tilgang til USB-minnepinnen uten problemer.

 • 8 GB lagringskapasitet for store datafiler

  8 GB gir deg kapasiteten du trenger for å bytte og dele enda større og flere filer via USB-porten på PCen eller den bærbare maskinen.

 • Aktivitetsindikatoren lyser når filer kopieres

  Et behagelig lys viser at stasjonen er riktig koblet til og fungerer, og pulserer raskere ved kopiering av filer til eller fra minnet.

 • Rask dataoverføring med høyhastighets-USB 3.0

  Høy dataoverføringshastighet kutter betydelig ned på irriterende ventetid når du kopierer store multimediefiler til eller fra harddisken på datamaskinen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i