Fidelio

Philips Fidelio

Primo trådløs dokkinghøyttaler

  Philips Fidelio

  Primo trådløs dokkinghøyttaler

  Opplev fullstendig lydgjengivelse

  Philips Fidelio Primo er nøkkelen til alt du liker ved musikk. Den leverer ren og autentisk lyd. Høyttaleren er utstyrt med AirPlay som slipper løs musikken fra iPod Touch, iPhone, iPad og iTunes – trådløst. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio Primo trådløs dokkinghøyttaler

med AirPlay DS9100W/10 Finn lignende produkter

Opplev fullstendig lydgjengivelse

Lidenskap for lyd

 • Diskanthøyttaler for Hi-fi-entusiaster for full, naturtro lyd

  Diskanthøyttaler for Hi-fi-entusiaster for full, naturtro lyd

  Et toveissystem med en ringradiator diskanthøyttaler som brukes i de fleste eksklusive programmene for audiofile. Membranen er helt fri for falsk gjenklang og oppnår en frekvensrespons på opptil 40 KHz. Kombinert med en flott dynamikk og lav forvrengning gjør denne teknologien at selv de minste nyansene i musikken blir fullstendig gjengitt.

 • SoundCurve for enestående og krystallklar lyd

  SoundCurve for enestående og krystallklar lyd

  Det nøye utformede, kurvede baksidedekselet på denne dokkinghøyttaleren fra Philips har en effektiv, akustisk struktur for lydgjengivelse. Den rene kurven øker stivheten i høyttalerkabinettet, noe som dramatisk reduserer intern resonans og fjerner lydvibrasjon og -forvrenging. Du kan glede deg over enestående og krystallklar lyd fra flotte høyttalere.

 • Ren digital behandling gir rent signal gjennom lydkjeden

  Ren digital behandling gir rent signal gjennom lydkjeden

  De fleste dokkinghøyttalere bruker den analoge utgangen på iPod, iPhone eller iPad og konverterer deretter tilbake til digitalt, noe som resulterer i ekstra støy og tap av detaljer. Ved hjelp av den digitale utgangen på spilleren opprettholder høyttaleren integriteten til musikksignalet, noe som resulterer i høyere signal-til-støy og bedre oppløsning.

 • FullSound forbedrer lyddetaljer og gir en fyldig og kraftig lyd

  FullSound forbedrer lyddetaljer og gir en fyldig og kraftig lyd

  Philips' egenutviklede FullSound-teknologi bruker siste generasjon digital signalbehandling for å gi en fullstendig nøyaktig gjengivelse av musikken. Musikkinnholdet blir dynamisk analysert og optimalisert slik at du får oppleve musikk med fantastiske detaljer og varme.

 • Bassrefleksdesign for dyp, presis bassgjengivelse

  Bassrefleksdesign for dyp, presis bassgjengivelse

  Bassrefleksen med akustisk last bruker et bassrør som er justert til det akustiske volumet i høyttalerkabinettet for å gjengi dyp bass fra kompakte kabinetter. Det nøye utformede og profilerte bassrøret hjelper luftstrømmen og gir en dyp og slagkraftig bass, selv ved høyt volum, og reduserer luftturbulens som kan føre til forvrengning.

 • Stream musikk med trådløs AirPlay-teknologi

  Stream musikk med trådløs AirPlay-teknologi

  Med AirPlay kan du streame hele musikksamlingen din i iTunes til Fidelio-dokkingstasjonene. Den spiller trådløst av fra iTunes-programmet på datamaskinen, iPhone, iPad eller iPod Touch, til en hvilken som helst høyttaler i hjemmet som har AirPlay aktivert. Du trenger bare å sørge for at høyttalerne dine er koblet til Wi-Fi-nettverket. AirPlay gjør også at du kan spille av på alle høyttalerne i alle rommene samtidig. La favorittsangene dine følge deg uansett hvilket rom du går inn i.

 • SoundStudio-app for full kontroll over lydinnstillinger

  SoundStudio-app for full kontroll over lydinnstillinger

  Hør på musikken akkurat slik du vil ha den nå. SoundStudio gir deg kraften fra musikken i hendene dine. Det gjør at du kan endre alle aspektene ved lyden med iPhone og intuitive og enkle kontroller. Nå kan du finjustere, skreddersy og lage din egen lydopplevelse og gi nytt liv til favorittsangene dine. SoundStudio gjør også at du kan lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden, noe som utvider musikkopplevelsen din enda mer.

 • 100 W RMS total utgangseffekt

  100 W RMS total utgangseffekt

  RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Forsterkere begrenses av den elektriske energien de kan forsterke, og høyttalere begrenses av den elektriske energien de kan gjøre om til lydenergi uten å forvrenge lydsignalet. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

 • Nærhetssensor for å aktivere bakbelyst kontrollpanel

  Nærhetssensor for å aktivere bakbelyst kontrollpanel

  På de fleste avanserte lydapparatene kan skjermen slås av, slik at du kan nyte musikken fullt ut, og slik at strømmen kan fokuseres på lydgjengivelse. Med nærhetssensoren får du også dette. Når du beveger deg vekk, dimmes de belyste funksjonstastene automatisk. Når hånden din nærmer seg, lyser funksjonsknappene opp slik at du kan kontrollere musikken din uten problemer.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i