dokkinghøyttaler

  dokkinghøyttaler

  Lyd som passer i hjemmet

  Få det beste ut av musikken. Philips DS6100/10 gir den klare og balanserte lyden fra Neodymium-høyttalerne – fra hvilken som helst iPod/iPhone, eller fra iMac/PC. Synkroniser iPod/iPhone med iMac/PC. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

dokkinghøyttaler

Lydplanke, for iPod/iPhone DS6100/10 Finn lignende produkter

Lyd som passer i hjemmet

Lidenskap for lyd

 • Digital lydbehandling for livaktig musikk uten forvrenging

  Digital lydbehandling for livaktig musikk uten forvrenging

  Avansert lydbehandlingsteknologi forbedrer gjengivelsen av musikken slik at hver note resonerer med glassklar presisjon, og hver pause blir gjengitt i urørt stillhet. Den digitale lydbehandlingsteknologien fra Philips gjør ytelsen fra de kompakte høyttalerboksene best mulig, og gir lyd som er klar, detaljert og kraftig uten forvrenging.

 • DBB for å bevare lave toner for dyp bass på alle volumnivåer

  DBB for å bevare lave toner for dyp bass på alle volumnivåer

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Denne gratis appen legger en rekke eksklusive, morsomme funksjoner til på dokkinghøyttaleren. Du kan se værvarsel, klokkeslett og til og med bruke favorittbildene dine som bakgrunn. Med DockStudio kan du også lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden. Flere oppdateringer til skallstiler og nye funksjoner kommer snart.

 • Dokking av iPod/iPhone, til og med når den er i etuiet

  Dokking av iPod/iPhone, til og med når den er i etuiet

  Den innskyvbare dokkingporten med stilig design passer til alle typer iPod eller iPhone uten behov for spesialadaptere. Den fungerer til og med sammen med de fleste beskyttelsesetuier – bare dokk iPod eller iPhone som den er. Nå kan du virkelig nyte musikken din uten problemer.

 • 20 W RMS total utgangseffekt

  20 W RMS total utgangseffekt

  RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Forsterkere begrenses av den elektriske energien de kan forsterke, og høyttalere begrenses av den elektriske energien de kan gjøre om til lydenergi uten å forvrenge lydsignalet. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

 • Metallgrill i aluminium

  Utforming med førsteklasses konstruksjonskvalitet. Høyttalerne foran er laget av et eneste stykke eloksert børstet aluminium – det samme materialet som brukes til å bygge fly. Aluminiumen, som er buet for å opprette et ideelt akustisk kammer, optimaliserer lydavspillingen, som er nøyaktig, kraftig, naturlig og krystallklar.

 • PC-synkronisering med iPod/iPhone

  Sett den i dokkingstasjonen, spill av musikk, synkroniser eller lad den. Nyt favorittmusikken din på iPod eller iPhone mens den lader og synkroniserer med PCen via USB, og gled deg over utmerket lydkvalitet sammen med svært enkel bruk. La favorittmusikken spilles lenge uten at du går tom for strøm.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i