Ikke tilordnet

3D-skjerm uten briller

  3D-skjerm uten briller

  Fremtiden til 3D i Ultra HD

  Den autostereoskopiske 50" E-LED-skjermen gir Ultra HD-oppløsning i både 2D og 3D uten briller, den beste dybdeytelsen, bredeste visningsvinkelen, minste crosstalk og dypeste svartnivåer. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Signage Solutions 3D-skjerm uten briller

50", Edge LED-bakbelysning, Ultra HD, Autostereoskopisk 3D BDL5071VS/00 Finn lignende produkter

Fremtiden til 3D i Ultra HD

Uten at du trenger spesialbriller

 • Autostereoskopisk 3D

  Autostereoskopisk 3D

  Gled deg over en glimrende 3D-opplevelse uten behov for spesialbriller takket være effekten av autostereoskopisk 3D. Med linseformet teknologi får du glimrende klarhet og dybde, noe som gjør 3D-opplevelsen enda bedre.

 • Utformet for bruk hele døgnet

  Utformet for bruk hele døgnet

  Fordi forretningslivet aldri sover, er signage-skjermene våre utformet for bruk døgnet rundt. Skjermen har utmerkede komponenter som sikrer en høyere kvalitet, slik at du kan stole på at denne serien av modeller er fullstendig pålitelig døgnet rundt.

 • 4 K UHD E-LED-skjerm, 3840 x 2160p

  Krystallklar HD-bildekvalitet med ekstra høy oppløsning som gir publikum en hittil ukjent grad av realisme og seerglede. Seerne får uovertruffen video med svært naturtro fargegjengivelse og de aller skarpeste bildene.

 • 28 linseformede visninger som gir utrolig jevne 3D-bilder

  Med 28 linseformede visninger kan du se på virtuelle objekter på 3D-skjermen, noe som gir deg den mest imponerende 3D-visningseffekten som finnes.

 • 3D- og 2D-skjerm med dobbel modus

  Skjermen kan brukes til en rekke oppgaver siden den kan kontrolleres i både 2D- og 3D-modus. 4K UHD-oppløsningspanelet gir flott bildekvalitet og ekte fargegjengivelse i 2D- og 3D-modus. Den integrerte prosessorkjernen for signalavspillingen gir innholdsskapere og sluttbrukere full kontroll over kvaliteten og karakteristikkene til dybdeeffekten på bildet.

 • Justerbare popup-effekter for å optimalisere 3D-effekten

  Fengslende popup-effekter på skjermen kan justeres for å optimalisere 3D-effekten på alle bruksområder.

 • Optisk bonding for høy kontrast og sterke farger

  Optisk bonding er et beskyttende glass som limes på skjermen. En skjerm med bonding øker kontrastforholdet ved å redusere mengden av omgivelseslys som reflekteres. Optisk bonding forlenger holdbarheten og øker skjermens slitestyrke.

 • 3D-systemløsning

  Systemløsningen er utformet for maksimalt gjenbruk av innhold/konsepter fra 2D signagebransjen. Nøkkelen til dette er det fleksible 2D-pluss-dybdeformatet som tillater at innholdsskapelse og innholdsvisualisering frigjøres fra hverandre. Fremstillingskjernen som er integrert i de autostereoskopiske 3D-skjermene, støtter det unike Declipse-bildeformatet som gir en ekte 3D-effekt med større synsfelt.

 • Visualisering av 3D-innhold

  Programvareverktøy leveres med skjermen for å spille av 3D-innhold og kontrollere visualiseringsparametrene for 3D og 2D. Det faktiske 3D-innholdet kan lages via tilleggsprogrammer som er tilgjengelig for populære programvarepakker for 3D-animasjon. Eksisterende 2D- eller stereoinnhold kan konverteres til 2D-pluss-dybdeformat. 2D-pluss-dybdeformatet er kompatibelt med eksisterende komprimeringsverktøy, siden den ekstra båndbredden for dybden er liten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i