1
TV

Svært slank 3D Smart LED-TV

  -{discount-percentage}%
  CI Plus

  Svært slank 3D Smart LED-TV

  Opplev mer enn skjermen

  Omslutt deg selv i handlingen – på Internett eller i frakoblet modus – med 3D Smart LED-TVen med Ambilight i 5008-serien fra Philips. Nyt den gode kvaliteten til Full HD LED, de endeløse mulighetene til Smart TV og vår mest komfortable 3D-opplevelse til nå. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Opplev mer enn skjermen

Omslutt deg selv i handlingen – på Internett eller i frakoblet modus – med 3D Smart LED-TVen med Ambilight i 5008-serien fra Philips. Nyt den gode kvaliteten til Full HD LED, de endeløse mulighetene til Smart TV og vår mest komfortable 3D-opplevelse til nå. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

5000 series Svært slank 3D Smart LED-TV

127 cm (50"), Easy 3D, DVB-T/T2/C 50PFL5038T/12 Finn lignende produkter

Opplev mer enn skjermen

Svært slank 3D Smart LED-TV med Ambilight

Rammeløs design gjør kanten mindre og gir et stiligere utseende

Elegant. Minimalistisk. Diskré. Vakkert fremstilt av et sømløst stykke høykvalitetsglass. Kanten utgjøres av et ultratynt metallbånd. Glir rett inn sammen med hva det måtte være av dekor.

Skype™ for enkle tale- og videosamtaler på TVen

Gi samtalene en ekstra dimensjon, og del opplevelser med venner og familie, uansett hvor de er. Med Skype™ på TVen kan du gjennomføre tale- og videosamtaler fra stuen. Du bare kobler Philips TV-kameraet (PTA317) (ekstrautstyr) til TVen, så kan du nyte utmerket video- og lydkvalitet mens du sitter i sofaen.

Smart TV – en verden full av onlineunderholdning

Bryt grensene til en tradisjonell TV. Lei og stream filmer, videoer, spill og annet, direkte til TVen fra videobutikker på Internett. Se på TV-programmer fra favorittkanalene dine og kos deg med et rikholdig utvalg av online-apper med Smart TV. Hold kontakt med familie og venner med Skype™ eller sosiale nettverk. Eller ... bare surf på nettet!

Del bilder, musikk og filmer via DLNA

Del bilder, musikk, videoer og filmer gjennom DLNA med smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, og nyt dem på storskjermen. Deling på den enkle måten.

Tosidig Ambilight gir en mer intens seeropplevelse

Denne patenterte teknologien fra Philips får skjermen til å se bredere ut – og gjør seeropplevelsen mer omsluttende – ved å projisere en myk omgivelsesglød på veggen rundt TV-skjermen fra siden på TVen. Fargen justeres automatisk etter bildet på TVen. Veggtilpasningsfunksjonen gjør at lysets farge justeres etter bildet på TVen, uavhengig av fargen på veggen. Du kan tilpasse opplevelsen ved å bruke en rekke innstillinger som gir deg visningen du foretrekker.

300 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for skarpe bevegelser

For at bildet skal se presist, mykt og naturlig ut, har Philips utviklet PMR – vår standard for å måle skarpheten i levende bilder. PMR er det kombinerte resultatet av vår unike videobehandling, antall bilder per sekund og oppdateringsfrekvensen for hvert bilde, perfeksjonerte blendingsmuligheter og baklysteknologi. Et høyere PMR-tall angir høyere kontrast og klarere gjengivelse av bevegelse – noe som betyr et uovertruffent bilde for deg.

Med integrert Wi-Fi kommer du enkelt online slik at du når hele verden

Med integrert Wi-Fi kommer du enkelt online slik at du når hele verden

Med integrert Wi-Fi på Philips Smart TV er det raskt og enkelt å koble til hjemmenettverket, og du får tilgang til en verden full av innhold eller kan dele trådløst hjemme.

Easy 3D for en komfortabel 3D-opplevelse

Easy 3D for en komfortabel 3D-opplevelse

Gled deg over timer med seerkomfort takket være passiv 3D-teknologi som gir deg 3D med høy kvalitet, flimmerfritt og med lite skygger. Konverter alt 2D-innhold til livlig og feilfri 3D. De stilige og lette 3D-brillene er behagelige å bruke og krever ikke batterier.

Full HD LED-TV – strålende LED-bilder med utrolig kontrast

Full HD LED-TV – strålende LED-bilder med utrolig kontrast

Bildekvalitet teller. Vanlige HDTVer leverer gode bilder, men du forventer det beste. Forestill deg ufattelig skarpe detaljer i kombinasjon med høy lysstyrke, fantastisk kontrast, skarphet i bevegelser, realistiske farger og et livaktig bilde – i tillegg til lavt strømforbruk. Du trenger ikke lete lenger. Full HD LED gir enda flere detaljer enn vanlige HDTVer. Og flere detaljer i bildet betyr en enda mer intens seeropplevelse for deg.

Pixel Plus HD for bedre detaljer og klarhet

Vår avanserte digitale bildebehandlingsteknologi øker antallet linjer og antallet piksler. Resultatet er knivskarpe bilder med utrolig dybde og detalj, hver gang fra alle kilder.

MyRemote-app – styr TVen med telefonen eller nettbrettet

Styr TVen og ta opp når du er på farten uten fjernkontroll, takket være en enkel app. Gjør nettbrettet eller smarttelefon om til en universalfjernkontroll med alle funksjonene til den egentlige fjernkontrollen, pluss ekstra funksjoner som tekstinnskriving. SimplyShare-funksjonen sender innholdet til TVen. Hold deg à jour ved å ta opp favorittprogrammene dine mens du er på farten, med MyRemote-opptak. Bla gjennom innholdet i TV-programguiden for å velge hvilke programmer som skal tas opp for å bli sett senere. En Smart TV fortjener en virkelig smart app.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • MyRemote-appen og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell og land, i tillegg til etter smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du besøke: www.philips.com/TV.
 • Kompatibiliteten avhenger av WiFi MiraCast-sertifisering for Android 4.2 eller senere. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du se i dokumentasjonen for enheten.
 • For Smart-TV-apper kan du besøke www.philips.com/TV for å finne ut hvilke tjenester som tilbys i landet ditt.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Philips TV-kamera (PTA317) selges separat.
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Påkrevd programvareoppdatering for HbbTV, Multiroom-klient og server, Netflix og programmet MyRemote.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i