1
Billys

Vision LED

kupé- og signallys

  Vision LED

  kupé- og signallys

  Klare signaler. Stilig kjøreopplevelse.

  Gi kjøreturen en piff med signallys i intense farger. Philips Vision LED T10 kupé- og posisjonslys med opptil 6000 K dagslyseffekt er så kraftige og flotte at du kan signalisere både trygt og stilig. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Klare signaler. Stilig kjøreopplevelse.

Gi kjøreturen en piff med signallys i intense farger. Philips Vision LED T10 kupé- og posisjonslys med opptil 6000 K dagslyseffekt er så kraftige og flotte at du kan signalisere både trygt og stilig. Se alle fordeler

Vision LED kupé- og signallys

LED-T10 [~W5W], Antall lyskilder: 2, Dagslyseffekt på 12 V, 6000 K, Opplev mer lys 127916000KX2 Finn lignende produkter

Velg riktig lyskilde til bilen din!

Klare signaler. Stilig kjøreopplevelse.

Holdbar LED-kvalitet

 • Oppgrader lysene, oppgrader stilen din

  Det viktigste med utvendige lys er å sørge for at du ser og blir sett, men det er ikke noe galt i å ta seg bra ut samtidig. Hvis du vil oppgradere stilen uten å kjøpe en ny bil, er det et godt og økonomisk alternativ å skifte ut de innvendige og utvendige lysene med LED-lamper. Oppgrader det utvendige lyset med et mer intenst rødt bremselys, et sterkere gult blinklys og et klart, hvitt posisjons- og ryggelys. Bilen er et uttrykk for personligheten din, så gjør et stilig inntrykk med Philips utvendige LED-blinklys.

 • Sterkere lys for bedre sikkerhet

  Det er avgjørende for sikkerheten at du signaliserer til andre personer i trafikken hvor kjøretøyet ditt skal, slik at du unngår kollisjoner. Sterke signallys sørger for at du ses for forbedret sikkerhet. Philips Vision LED-signallys gir deg ytelsen du trenger, og gir andre førere viktig ekstra tid til å reagere på bevegelsene dine, uansett om det er rygging, forflytting eller stopping.

 • Langtidsholdbare LED

  Du ønsker sterke og stilige billys. Men du vil ikke skifte defekte lyskilder støtt og stadig. Det er en stor svakhet ved konvensjonelle lys: Jo kraftigere lys, desto kortere levetid. Selv med et tilsvarende lysintensitetsnivå varer LED-lyskilder lenger. Philips Vision LED-lysene har også ekstra motstand mot varme og vibrasjoner, noe som gjør dem til et perfekt valg for langvarig ytelse med en levetid på opptil 8 år.

 • God lysfordeling for bedre sikt

  Serien med utvendige Philips LED er utformet for å gi smartere lysfordeling som sørger for at det utvendige lyset projiseres der du trenger det (enten du rygger, bremser eller signaliserer med lysene). Med bredvinklet og god lysfordeling ser du ikke bare veien bedre, men andre bilførere ser også deg bedre.

 • Bilbelysning fra Philips gir kjørelys av ypperste kvalitet

  De teknologisk avanserte Philips-lysene er viden kjent i bilindustrien og har vært det i over 100 år. Philips-produktene med kvalitet tilpasset kjøretøy, er utformet og utviklet i henhold til strenge kvalitetskontroller (inkludert gjeldende ISO-standarder), noe som garanterer gjennomgående høy produksjonskvalitet. Store bilprodusenter velger lyskilder fra Philips, fordi du er sikret kvalitet når du kjøper Philips. Du får kraftig, klart lys og et stilfullt produkt.

 • Enkle å installere og kompatible med mange bilmodeller

  Siden lysene er utformet for å kunne installeres enkelt, vil bilførere med erfaring fra vedlikehold enkelt kunne oppgradere kompatible lys.

Se alle spesifikasjoner
 • Viktig: Denne modifiserte LED-en er spesialdesignet og kun beregnet for bruk utenfor vanlige veibaner, som rallykjøring og bilbanekjøring. Belysningen er derfor underlagt en teknisk kontroll ved installasjon.
 • Den modifiserte LED-en kan ikke lovlig installeres i vanlige kjøretøy. Lumileds vil ikke påta seg noe ansvar og/eller erstatningsansvar. Du er selv ansvarlig for å påse at modifiserte LED-er overholder gjeldende juridiske krav. Designet for rally og racerbaner. Ikke til bruk på offentlige veier.
 • LED ettermonterings frontlykter og utvendig signalbelysning kan ikke selges i Tyskland, Spania, Slovakia, Kypros, Storbritannia, Nederland, Tsjekkia, Hellas, Ungarn, Latvia, Luxemburg, Malta og Slovenia.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i