0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Oppskrift: Blomkålbiffer med harissa i Philips Airfryer

    Blomkålbiffer med harissa i Philips Airfryer

    Slik lager du Blomkålbiffer med harissa i Philips Airfryer på bare 10 minutter! Se hele oppskriften her!

    Koke-/steketid 10 minutter
    Airfryer

    Ingredienser

    • 1 blomkål
    • 2 ss solsikkeolje
    • 1-2 ts harissa (eller annen chilipasta)
    • 1 ss olivenolje
    • Salt
    • Sitron

    Fremgangsmåte

    • 1. Fjern det grønne på blomkålen og skjær blomkålen i to. Trim av litt av stilken og ca 2 cm av sidene, så du ender opp med to store «blomkål-biffer». Kutt avskjæret i ca like store biter og sett det til side.
    • 2. Bland sammen solsikkeolje og harissa sammen og smak til med salt om nødvendig. Merk deg at harissa og andre chilipastaer kan allerede inneholde nok salt. Smør blomkålen jevnt inn med blandingen.
    • 3. Fordel biffene i Airfryer-kurven og sett på 200 grader i 10 minutter.
    • 4. Mens blomkålen steker i Airfryeren, kok avskjæret mørt i lettsaltet vann i en liten kjele. Dette tar ca. 2–4 minutter. Hell av mesteparten av vannet, men spar ca. 1 ss av kokevannet. Ha i olivenolje og kjør glatt med en stavmikser. Smak til purèen med salt og sitron.
    • 5. Legg en skje med purè på tallerkenen, og legg blomkålen oppå. Server som tilbehør, eller som en rett i seg selv.
    • Bon apétit!
    • Tips: Hvis blomkålbiffene blir ferdige før purèen, kan du bruke «Hold varm»-funksjonen på Philips Airfryer.
    Blomkålbiffer med harissa i Philips Airfryer
    Blomkålbiffer med harissa i Philips Airfryer med Guro Tvedten

    Blomkålbiffer med harissa i Philips Airfryer med Guro Tvedten

    Relaterte produkter

    Finn flere oppskrifter

    Finne flere oppskrifter i

    HomeID-appen


    Last ned appen gratis:

    Philips HomeID recept-app

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.