Fidelio
  • KA
  • KA

  Philips Fidelio SoundBar

  Soundbar-høyttaler

  Fra stereo til surroundlyd på sekunder

  Lydplanken Fidelio B5 fra Philips lager surroundlyd ved å bruke trådløse, avtakbare bakhøyttalere og subwoofer. Driverne og spatialkalibreringen sørger for at lyden blir dynamisk og balansert. Bakhøyttalerne kan brukes som uavhengige høyttalere, slik at du kan spille av musikk overalt. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio Soundbar-høyttaler

4.1-kanals trådløs surroundlyd, Bluetooth®-aptX, AAC og NFC, To HDMI-innganger og HDMI ARC-utgang, Romkalibrering B5/12 Finn lignende produkter

Fra stereo til surroundlyd på sekunder

med avtakbare høyttalere

 • Surround på forespørsel – avtakbare trådløse surroundhøyttalerne

  Surround på forespørsel – avtakbare trådløse surroundhøyttalerne

  La deg omslutte av enestående surroundlyd når du vil. Bare ta av de trådløse surroundhøyttalerne fra den venstre og høyre hovedhøyttaleren, og plasser dem bak i rommet for å få en flerkanals surroundlydopplevelse når du spiller spill eller ser på film. Når du er ferdig, setter du høyttalerne tilbake for å bruke dem til musikk og TV-programmer. Det er ingen nettverksforstyrrelser når du bruker patentert trådløs lydteknologi med surroundhøyttalere som opererer på en unik frekvens. Resultatet er et fullstendig trådløst surroundsystem med tapsfri lydkvalitet for både musikk og filmer.

 • Romkalibrering

  Romkalibrering

  En avansert funksjon for romkalibrering utviklet av våre unike og innovative forskere, balanserer lyden så mye det er mulig, uavhengig av hvor i rommet du har plassert de bakre høyttalerne. Når denne funksjonen er aktivert, bruker den et spesialutviklet tonesignal for å finne begge de bakre høyttalerne. Deretter brukes denne informasjonen til å finne den beste lydbalansen i henhold til plasseringen av høyttalerne og justere lyden til hver høyttaler etter dette. Dette resulterer i balansert lyd selv når høyttalerne ikke er plassert ideelt.

 • Førsteklasses soft dome-diskanthøyttalere for Crystal Clear Sound

  Førsteklasses soft dome-diskanthøyttalere for Crystal Clear Sound

  Med Philips' Crystal Clear Sound kan du nå skille ut og sette pris på hver lille lyddetalj, slik det er meningen de skal høres, og slik artisten eller regissøren ville at du skulle høre dem. Crystal Clear Sound gjengir lydkilden – enten det er en actionfilm, en musikal eller en liveforestilling – ærlig, presist og uten forvrenginger. Philips' hjemmekinoanlegg med Crystal Clear Sound holder lydbehandlingen på et minimum, slik at renheten i det originale lydinnholdet bevares. Resultatet er en riktigere lyd.

 • Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

 • Frittstående bærbare Bluetooth-høyttalere

  Frittstående bærbare Bluetooth-høyttalere

  Begge de avtakbare bakhøyttalerne til Fidelio B5 har en uavhengig Bluetooth-modul som gjør dem helt frittstående. Dette betyr at du kan ta dem med deg overalt, hjemme eller ute, og få fullstendig musikalsk frihet. Hver av de bærbare høyttalerne har en effekt på 8 W, slik at lyden blir bra uansett hvor du er. Fidelio B5 kan spille av musikk på tre unike steder samtidig med de to avtakbare bakhøyttalerne og lydplanken.

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth-enheter enkelt med One-Touch NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en høyttaler med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på høyttaleren, starte Bluetooth-paring og begynne å streame musikk.

 • Koble til HDMI x 2 for flott bilde- og lydkvalitet

  Koble til HDMI x 2 for flott bilde- og lydkvalitet

  Gled deg over fantastisk 3D-avspilling og krystallklar 5.1- eller 7.1-lyd, ganske enkelt ved å koble spillerens audio HDMI x 2-utgang til koblingen i AV-mottakeren uten 3D.

 • Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  En innebygd Dolby Digital-dekoder fjerner behovet for en ekstern dekoder ved å behandle alle de seks kanalene for lydinformasjon, for å gi en surround-lydopplevelse og en forbløffende naturlig følelse av atmosfære og dynamisk realisme. Dolby Pro Logic II gir deg fem kanaler med surround-behandling fra en hvilken som helst stereokilde.

 • Sofistikert design i aluminium av høy kvalitet

  Sofistikert design i aluminium av høy kvalitet

  Aluminium er førstevalget blant mange av de beste designerne i verden. Aluminum er lett, med sterkt, og det er et autentisk materiale som hjelper deg med å skape en virkelig ikonisk design med ultratynne og robuste profiler som viser frem den suverene konstruksjonen. Sluttresultatet er hjemmekinosystemer som garantert tiltrekker seg oppmerksomhet.

 • Lydmodus for nær lytting

  Lydmodus for nær lytting

  En rekke innebygde lydinnstillinger hjelper deg med å få lyden du trenger i alle situasjoner. Hvis du ser på en film eller et TV-program, legger stemmemodusen vekt på dialogen, slik at du aldri går glipp av det som blir sagt. Filmmodusen gir deg den klassiske surroundlydopplevelsen. Hvis du lytter til musikk, kan du få en helt ny opplevelse med musikkmodusen. Og med nær meg-modusen kan du se på programmene dine uten å forstyrre familie og venner. Den demper den midtre høyttaleren og spiller bare av lyd fra trådløse avtakbare høyttalere, slik at du kan plassere dem nær deg og høre på lavt volum.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i