1
Produkter

Oppbevaring av morsmelk

Hold morsmelken frisk ved å oppbevare den i steriliserte tåteflasker. Philips Avents tåteflasker har lokk som sikrer at melken holder seg godt og gjør oppbevaring av morsmelk til en lek.

Hvor lenge holder morsmelken seg?

Pumpet morsmelk kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 24 timer eller i fryseren i opptil tre måneder. Plasser beholderen godt inne i kjøleskapet og ikke i dørhyllene, dette for å sørge for at morsmelken holder en jevn temperatur. 

Etter opptining kan frossen morsmelk oppbevares i kjøleskapet i opp til tolv timer. Du kan også lagre morsmelken i engangsbeholdere, men husk å skrive på datoen slik at du husker når morsmelken ble pumpet.

Bruk aldri mikrobølgeovnen

Sørg for at du aldri bruker mikrobølgeovnen til å tine eller varme morsmelken, ettersom varme lommer i melken kan gi babyen brannsår. 

Det er anbefalt at du kaster melken som blir igjen i flasken, etter barnet er forsynt.

Philips AVENT - Storing expressed milk

Opplysningene i disse artiklene er kun ment som generelle råd og skal ikke erstatte råd fra helsevesenet. Hvis du eller noen i familien din har symptomer eller helsetilstander som er alvorlige eller vedvarende, eller du trenger medisinsk rådgivning, ta kontakt med helsepersonell. Philips Avent er ikke ansvarlig for eventuelle skader som følge av informasjonen på dette nettstedet.

Beslektede produkter

Beslektede råd

Fordelene ved å pumpe

Fordelene ved å pumpe

Å gå fra amming til flaskemating

Å gå fra amming til flaskemating