Støttehjemmeside

Philips' støtte

Hvordan kan jeg slette Philips-kontoen min i Philips OneBlade-appen?

Brukere av Philips OneBlade-appen kan slette Philips-kontoene sine ved å gå til Data-delen på profilen i appen og følge instruksjonene på skjermen. 

Du kan også slette kontoen ved å logge deg på nettsiden til Philips fra en nettleser og velge Slett kontoen under profildelen.

Uansett hvilken metode du velger, blir kontoen din slettet innen 3 virkedager. 

Vær oppmerksom på at når du sletter Philips-kontoen, slettes også alle data som er tilknyttet den, inkludert barberingshistorikk og annen informasjon som er knyttet til kontoen din. Dette inkluderer også philips.com og andre Philips-apper.

Informasjonen på denne siden gjelder for følgende modeller: QP4631/65 , QP4530/30 .

Ta kontakt med Philips

Vi hjelper deg gjerne

Ser du etter noe annet?

Oppdag alle alternativer innen Philips-kundestøtte