1
TV-apparater

Philips-TV-lyd

Få med deg alle detaljer  

TV-en med best lyd

OLED 9-serien

Eisa If
  • OLED-TV. Du får det ikke mer livaktig enn dette.
  • Philips P5 Engine. Gir alltid det beste, uansett kilde.
  • Widescreen for ørene. Lyd justert av lydentusiaster.

Fyldig TV-lyd.
Gir deg frysninger.

 

Den fantastiske bildekvaliteten til Philips-TV-en din kombineres med rik lyd for å gi deg en virkelig tilfredsstillende opplevelse. Gled deg over tydelig og balansert tale, dyp bass og romslig presentasjon, uansett om du ser en spenningsfilm eller streamer en konsert live.

En spennende kombinasjon

Mens TV-ene våre blir stadig mer minimalistiske, forblir lyden fyldig.
Forbedret lydkvalitet og klarhet

Hør all hviskingen

 

Diskanthøyttalere leverer klarhet i de høye tonene – glass som knuser, fuglesang, regndråper som faller. Retningen til høyfrekvenslyder blir også styrt, slik at nøyaktig lyd kan leveres til et større antall lytteposisjoner.

TV med god lyd | Dialogklarhet

Ikke gå glipp av et ord

 

Wooferen på Philips-TV-en gir deg mellomtoner og lavere toner. Det virker som om lyden kommer fra midt i TV-en, og dialogen er krystallklar. Det du ser og det du hører, passer perfekt sammen. 

Innebygd subwoofer | Forbedre TV-lytteopplevelsen

Bring the bass              

 

Subwoofere gjenskaper ekstremt lavfrekvent lyd. Med dype toner, kraftige trommer og bass vil filmeksplosjoner rumle, motorer brøle og musikkfremføringer få en vakker klang.

Lydkonfigurering varierer fra TV til TV. Sjekk produktspesifikasjonene for TV-en din.

Lyd fra 
Bowers & Wilkins 

 

Bli forbløffet. Philips 903 OLED-TV-en har høyttalere fra de legendariske lydekspertene Bowers & Wilkins. Et eksklusivt høyttalerdesign leverer fyldig, rik bass og perfekt detalj. Når bildekvalitet av dette kaliberet får lyd i samme kategori, er opplevelsen trollbindene.

 

Opplev samarbeidet vårt

Kompakt TV. Stor lyd.

 

Philips 5863-serien Full HD smart-TV er den perfekte TV-en til det andre rommet for musikkelskere og gamere. Den har en 16 W Bluetooth-høyttaler som er kraftigere enn man skulle tro.

Veiledende utsalgspris: kr 3 995,00
Stående Veggmontert

Alle detaljer er viktige   

 

En Philips-TV er utformet for å gi en flott lytteopplevelse – uansett hvor du plasserer den. Under oppsettet kan du velge mellom forhåndskonfigurerte lydinnstillinger som optimaliserer TV-en din for montering på vegg eller stativ. Innstillingene er enkle å endre via hovedmenyen hvis du flytter TV-en.

De beste TV-ene for lyd

  Mer om Philips-TV    

OLED-TV
Du får det ikke mer livaktig enn dette.

Ambilight
Fordyp deg i innholdet du elsker

Smart TV-er
Innhold under din kontroll